Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Curata democratie! Reporteri ai Fox News dati afara dupa ce au realizat...

Curata democratie! Reporteri ai Fox News dati afara dupa ce au realizat un material exploziv despre laptele cancerigen Monsanto

232
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

de David Noble

Am decis să scriu acest articol pentru a ilustra o  poveste, poveste care este practic un exemplu perfect al modului in care Monsanto și Main Stream Media (MSM) funcționează, fără a ține cont de siguranța noastră sau de adevăr.

The process for making the powder form of Posilac was deemed safe for ...
Reporterii Fox News Steve Wilson și Jane Akre au descoperit o sursa tulburătoare de informații după ce televiziunea Fox le-a spus să acopere orice poveste sau subiect pe care au vrut să-l spună; cu întrebări extrem de incomode si dificile in cadrul unui nou spectacol numit “Anchetatorii”.


Una din primele povesti cu care au venit, cea mai mare parte se pare a fost aceea că laptele din California, și, de fapt, din cea mai mare parte a țării a fost deja contaminat cu hormonul de creștere artificială Posilac. Acest hormon sintetic este injectat în vaci, astfel încât acestea să producă mai mult lapte și a fost dovedit a fi un hormon de creștere cauzatoar de cancer. Posesorul actual este Kraft, prezemnt si in tara noastra! Cum autoritatile romane se fac ca verifica, ne intrebam firesc daca aceasta minunatie nu a ajuns cumva si pe plaiurile mioritice, asa, pe tacute, ca si alte minunatii gen soia modificata genetic …

... Posilac”, which is now owned by Elanco Animal Health, a division of

 

Jane a declarat că:

“Cu Monsanto ne-am dat seama cât de eficient lucreaza o corporație pentru a obține ceva de pe piață. Nivelurile de coordonare pe care au trebuit să le dezvolte si aibă; ei trebuiau să detina o turma de “profesori universitari”, racolati la gramada , au trebuit să adune si experți, tot în turmă, au trebuit să detina si reporteri în țarcul lor, si in final au avut tot pentru a obține publicul în buzunar și, desigur, peste toate, FDA-ul, sa nu le lase pe dinafară. Trebuiau să scape de autoritățile de reglementare federale pe care le-au convins că ce au facut este un lucru care reprezinta un produs fin și mai ales sigur, suficient de sigur incat să-l lase sa ajungă pe piață și au făcut-o foarte foarte bine “

Posilac a fost  ștampilat cu stampila de cauciuc de catre guvernul federal înainte ca acestia să-l pună pe piață cu mult inainte ca cel mai lung test efectuat pentru toxicitate, cel de 90 de zile pe șobolani, sa fie terminat.
Rezultatele acestui test au fost transmise la FDA, raportarea fiind complet eronată sau FDA-ul nu a fost interesat de siguranța Posilac-ului?
Oamenii de stiinta din cadrul Health Canada se uita foarte atent la BGH (hormoni de creștere bovin) și a ajuns la o concluzie tulburătoare care contrazice în totalitate datele furnizate de FDA in Statele Unite.
Descoperirile lor au aratat ca, hormonul de crestere obtinut prin inginerie genetica de Monsanto nu a respectat cerințele de siguranță și ar putea fi absorbit în organism, cu implicații serioase pentru sănătatea umană. Această concluzie a fost misterios ștearsa din publicarea finală a raportului Monsanto.
Spre deosebire de cei din SUA, oamenii de stiinta canadieni s-au ridicat și au proclamat că produsul nu este sigur. Dr. Shiv Chopra a spus că
“A fost presat și constrâns să treacă droguri cu siguranta discutabile, inclusiv rBST (Posilac). Eu personal am fost foarte preocupat de faptul că există o problemă foarte gravă a secretului corporativ, o adevarata conspirație și multe alte lucruri de această natură, și că ceva trebuie făcut “
Acest lucru a pus FDA într-o poziție dificilă in a veni cu o explicație pe care nu au reușit să o facă in mod credibil. In ciuda acestui fapt, Posilac nu a fost retras de pe piață.

Steve și cu Jane mărturii:

Reporterii Steve Wilson si Jane Akre au scris povestea cu Fox chiar cand incepea cumpararea de anunțuri pentru a promova show-ul. Dar, în noaptea de vineri, cu 3 nopți înainte ca spectacolul pilot să fie difuzat au primit o scrisoare de la un avocat cu preț extrem de ridicat din New York, angajat de Monsanto (lichele vandute exista si in America, cam ca peste tot in lume dealtfel).

Steve explică:

“Acesta (materialul) conținea o mulțime de lucruri pe care s-au oprit, asa numitele defecte “de perete”, si dacă nu știai povestea și modul în care s-a ajuns la ea, privind direct modul de producere a erorii, s-ar fi speriat oricine, fie  radiodifuzor, fie administrator de statie radio”

S-au decis totusi să nu retragă complet povestea și sa fie tot materialul reverificat, încă o dată. Steve a continuat:

“Linia de baza de la care s-a pornit a fost că nu au existat practic erori de fapt în legătură cu aceasta poveste. Ambele părți au fost auzite de si la momentul potrivit si au avut posibilitatea de a vorbi. “

O săptămână mai târziu Monsanto a trimis insa o a doua scrisoare, prin care a amenințat cu consecințe grave pentru Fox News, asta dacă materialul ar urma sa fie difuzat în Florida. Fox sub amenințarea de a fi dat in judecata si a pierde publicitatea pe dolari a arătat o mai mare înclinare pentru cauza financiara, pentru a face profit din reclame, fie ele si pentru produsele Monsanto, cum ar fi, Round-up, NutraSweet, Aspartam și multe alte produse la fel de bune, decât sa informeze corect publicul cu privire la aceste probleme ce implica o preocupare serioasă pentru sănătatea fiecaruia.

Steve și Jane au explicat mai apoi ce s-a întâmplat:

Steve “așa că am intrat într-o luptă, iar prima afacere a fost incheiata de noul director general”

Jane “Numele lui este Dave si Dave este un agent de vânzări, iar tu știi dinainte că va el pompa cu o mâna și va întreba ce faci, cu cealalta” (Un fel de Tudy american!). 

Steve “El ne-a chemat apoi sus, în biroul lui și a spus, ce ai spune dacă ai ucide această piesă, ce se întâmplă dacă nu fugi, și am spus că nu am fi foarte fericiti cu privire la acest fapt, că și el a răspuns că ar putea fi omorît asa cum tu deja știi. Noi am spus că de aceea ești manager, ca ar putea să-l omoare și spectacolul tot nu l-ar pune niciodată in aer (difuza adica!). Și el a inceput sa fredoneze o melodie cunoscuta și în cele din urmă, înainte de a ne pofti pe usa afară, ne întreabă dacă vom spune cuiva adevarul sau nu-l vom spune nimănui. Am spus: uite că nu am de gând să mint pentru tine!***Cam o săptămână mai târziu, el ne-a chemat înapoi la birou și a spus că ar dori să facă aceste schimbări, de fapt, ca va face si aceste modificări in scriptul initial.***

Ne-a spus că trebuie sa le arătăm TOATE cercetările pe care le avem, si că ne va arată că informațiile pe care noi dorim si le avem cu noi spre difuzare, nu sunt adevărate!
Avatares de la vida a traves de los ojos de un gato: ¿Sabe usted que ...

El a răspuns că el pur si simplu nu-i păsa de asta, i -am spus pardon, la care el a răspuns că de aceea are avocați pentru a scrie doar modul în care avocații doresc ca aceste informatii sa fie scrise.***

Am spus că știi acest lucru este o veste, acest lucru este important; acest lucru este despre sanatatea oamenilor, fiind lucruri de care acestia trebuie să știe. Nu voi uita niciodată că nu a întrerupt o “bătalie” așa cum a spus el, ca am plătit doar trei miliarde de dolari pentru aceste posturi de televiziune, vă vom spune ce cuprinde vestea/stirea, vestea este ceea ce este nu ceea ce ni se spune că este”

Steve a continuat “Am spus că nu fac asta, la care el mi-a spus că, dacă am refuzat să prezentăm această poveste modul în care considerăm că ar trebui să fie prezentată vom fi concediati pentru nesupunere. Am spus că voi merge la comisia de comunicații federale și voi raporta că am fost concediat de la slujba mea de către dumneavoastră, un licențiat al acestor institutii publice, deoarece eu pe undele radio refuz să mint oamenii prin emisiunea mea”

Cam la o săptămână mai târziu, managerul general Fox i-a chemat înapoi oferindu-se să le plătească restul din salariul lor din acel an dacă sunt de acord să nu vorbească despre ceea ce a făcut Monsanto, nu pentru a vorbi despre răspunsul corporativ al Fox în suprimarea povestii sau de a vorbi despre povestea in sine și să nu vorbeasca despre BGH(?).

După ce mita a fost refuzata, s-au decis să rescrie povestea într-un mod in care ar putea cu toții sa cada de acord. Dar problemele au apărut imediat după ce a început rescrierea povestii impreuna cu avocații lor.

Jane explică:

“De exemplu, au vrut să facă lucruri nemaiauzite cum ar fi sa scoata cuvântul cancer, spunând că nu trebuie să identifice ceea mai grava problema potențială, spunand doar ca are implicații asupra sănătății umane. Orice critică a Monsanto sau a produsului lor, fie au scos-o, fie au minimizat-o. Și a fost foarte clar, cu aproape fiecare editare care au făcut-o la subiectul reportajului, anume ca aceasta le-a a fost de fapt si scopul.”

Materialul a fost rescris de nemaiauzit de multe ori,  83 de ori la numar, într-o încercare disperata a avocatilor Monsanto de a-i convinge pe reporteri să fie de acord cu o versiune complet falsa sau sa blocheze si obstructioneze suficient de mult, astfel incat sa vina in contradictie cu amendamentele din contractul lor de munca, astfel încât acestea ar putea să atragă apoi concedierea, aparent fara nici un motiv real, pe care acestia insa au pre-intampinat-o apoi printr-un proces de rasunet.

Acest lucru l-a determinat pe Steve să scrie o scrisoare avocatului corporatiei Fox, Caroline Forrest, menționând că acestia au fost concediați pentru refuzul de a pune in aer date pe care le-au dovedit a fi false și înșelătoare, de asemenea, pentru că ei au ridicat impotriva lor, de asemenea, până sa ajunga la beneficiarul Monsanto, si posturile de editori și cele de avocați. Avocatul a scris o scrisoare înapoi admitand că au avut dreptate și ca acesta a fost motivul pentru care au fost lăsați să plece. Aceasta a fost insa o mare greșeală!

Acest răspuns dat de către avocat lui Steve și Jane in aceasta ancheta impotriva Monsanto a avut nevoie în statul Florida si de … depunerea unei cereri împotriva lor(!), de catre foștii angajatori, cum a fost in speta cazul reporterului Jane.

La 18 august, 2000, după trei judecători, 27 de luni de dispute de pre-proces și cinci săptămâni de mărturie in sala de judecată, reporteritei Jane i s-au atribuit $ în daune-interese pentru suma de 425.000 pentru faptul ca a fost concediata de Fox.

Custom Clothes: Hormones In Milk

Din pacate si este îngrijorator faptul ca recursul sau judecătorii de la Curtea au constatat că falsificarea de știri nu este de fapt împotriva legii (curata democratie a jafului), astfel încât ei au negat reporteritei Jane cazul și au răsturnat fulgerator cazul, impunand retragerea lui, dar si impunerea unei plati de 425.000$ pentru Jane(?!).

Deci, încă o dată Monsanto a scăpat cu un profit maxim inainte de a pune sănătatea clienților lor inaintea produselor lor. Ei au demonstrat în mod repetat că ei nu au numai FDA, politicienii și instanțele judecătorești, dar și principalele zone din mass-media în buzunarele lor. Nu se pune problema vinovăției lor, în acest caz, sau a pericolele generate de BGH.

Dar, in ultimii ani coruptia Monsanto pare că nu cunoaște nici un fel de limite. Nu ne putem baza pe nimeni în afară de noi pentru a ne păstra în siguranță fata de tot ce inseamna azi Monsanto. Raspunsul la cum putem opri aceasta companie hidoasa este surprinzator de simplu, opriti-va sa-i sprijiniti cumparandu-le produsele. Cumpărati organice/bio și cei ce vor sa ne bage pe gat sunt în special autoritatile și Main Stream Media care știu că suntem deja cu ochii pe ele.

Există o mare șansă ca laptele cu care va hraniti familia sa provina dintr-o vacă injectata cu BGH. Gândiți-vă cât de mult a crescut riscul de a avea cancer, în ultimii ani și întrebați-vă dacă doriți cu adevărat ca această “șansă” sa se “intample pentru tine si familia ta. Prin achitarea unui pret mai mare și cumpărarea de lapte ecologic ati putea economisi scapand familia de boli grave”.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here