Acasă Jurnalul Bucurestiului Curs: Paradigma Atlantă a Creaţiei – Modulul I

Curs: Paradigma Atlantă a Creaţiei – Modulul I

182
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Școala Atlantă – Şcoala Regăsirii

 

Te afli pe drumul căutării de Sine.

Acesta este parcursul pe care îl fac toți cei care se trezesc din amorțeala lumii tridimensionale, în care viața a fost trăită non-conștient, fără să se înțeleagă cauzalitățile evenimentelor din viețile noastre.

Toți cei care ne-am trezit, de-a lungul timpului, am fost impactați de diferențele majore dintre ceea ce știam și gândeam înainte și ceea ce vine nou, cu un cu totul alt fel de gândire și abordare a vieții.

Pentru a ne susține acest proces, am deschis Școala Atlantă, care este o Școală a Regăsirii.

Aici parcurgem împreună pașii spre noi înșine, învățând ceea ce străbunii știau și transmiteau în Școlile de Mistere, dar întâlnim și o nouă abordare, inedită, corelată cu noțiuni pe care deja le știm, dar pe care aflăm și cum să le corelăm și să le folosim în beneficiul nostru.

Mai mult, aici venim în contact cu informații și concepte în premieră, care sunt rezultatul cercetării creatoarei Școlii Atlante și încă nu sunt întâlnite în alte locuri.

Acestea ne explică felul în care a fost realizată Creația și cum funcționează, pe înțelesul fiecăruia, cu limbajul ascultătorului, ca să poată fi asimilată corect, clar și integral informația.

Intenția noastră este ca toți cei care urmează cursurile acestei școli a regăsirii, să înțeleagă și să rețină mesajul și să înceapă să trăiască în mod autentic în alt model conceptual, să își regăsească liniștea și pacea interioare, să facă traversarea reală în următorul plan dimensional, fiind conștienți de tiparul Vieții.

Este o școală creată pentru noi, pentru tine, pentru fiecare om al planetei, care dorește sincer să facă pași înainte spre Sine însuși, pe Calea Autodevenirii, a Regăsirii Divinului din interior.

Poți alege să mai stai în această lume tridimensională, dacă simți că aceasta este calea ta.

Nu este greșit, este doar drumul care încă te ține în suferință.

Sau poți alege să trăiești frumos și în armonie, văzând magia din jur și magnificul Creației, înțelegându-i planurile multidimensionale și descoperindu-le și în interiorul tău.

Vei fi susținut să urci munții!

Vrei să o faci, pentru tine, pentru viața ta, care devine altfel, pentru viitorul existenței tale, pentru a îi susține și pe cei dragi să urce cu tine muntele?!

Vino alături de mine și hai să urcăm împreună!

Cu mult drag,
                Florentina Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!

Înscrierea: pe mail: [email protected] sau la telefon: 0724.395.496 – Vali
Data şi Ora: 07 şi 08 Octombrie, orele 10:00 – 16:00
Investiţie: 300 lei / Modul
Locaţia: va fi anunţată ulterior participanţilor

 


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here