De ce intre #Rezist si P-ta Universitatii nu vom pune niciodata semnul egal!

  330
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Motto:

  “Dragi TFL (tefelisti), voi sunteti chiar nuli, un zero absolut devenit  azi realitate!”

  Cu o armata de corporatii in spate, cu televiziunile de partea lor, cu firmele gata sa-i imbrace, hraneasca si gazduiasca, vajnicii nostri tineri fara cap, dar liberi pana la cer, liberi de tot ce e curat si sincer, de crezul romanesc, de sufltul romanesc, voi dragi tefelei sunteti definitia noii generatii de “romani” ieftini, usor de cumparat, usor de prostit (daca nu prosti de-a binelea), manipulabili la ordin si gata oricand de lupta (chiar si in chiloti prin metrouri) pentru cauza neomarxismului implementat initial in America prin partidul democrat 2.0 (urmariti-i radacinile de prin anii 50-60!) si venit la noi prin marea si eterna gura klemma de tip simpsonian.

  Voi reprezentati tot ceea ce are mai rau Romania la aceasta ora!

  Si alaturi de voi sta, ca de obicei toata pleava de doi lei a SRI-ului modern, cu radacini adanci in cultura comunistoida khazara a aparent eternului rau planetar, soros.

  Dar vine ea si ziua!

  Ca si in anii ocupatiei sovietice, aliniati si strans uniti sub un stindard strain, cel al khazarilor veniti din Rusia si America, azi distrugeti tot ce a mai ramas bun in Romania de dupa comunism:

  – FAMILIA TRADITIONALA,

  – CREDINTA CRESTINA,

  – NATIONALISMUL,

  – PATRIOTISMUL,

  – ISTORIA ADEVARATA.

  ***

  Va deranjeaza ca nu ne-am uitat credinta?

  Va deranjeaza ca nu ne-am uitat istoria? (Inclusiv cea a tradarilor anglo-saxone!)

  Va deranjeaza ca inca mai gandim romaneste!

  Tot, absolut tot ceea ce este si reprezinta de fapt Romania adevarata este atacat azi de voi, TeFeListi fara cap si corupti pana in maduva spinarii!

  Ceea ce nu a distrus comunismul v-ati propus voi azi sa realizati. Dar nu voi, prostilor, ci cei ce va platesc si manipuleaza!

  Pai tocmai asta era visul evreilor comunisti!

  Sa distruga credinta, increderea, visul romanesc!

  Si voi puneti botul?

  Jeg e un termen blajin in acest caz!

  ***

  Spre deosebire de voi, cei de acum, cei fara cap de fapt, noi cei care am fost in Piata Universitatii suntem niste colosi, zei in fata voastra.

  Noi am avut de infruntat tot ce insemna mass-media din Romania, securitate bolsevica, regim criptocomunism, mineriade, violentele vajnicilor jandarmi pentru care si azi cei care au luptat in munti ar merita sa fie impuscati!

  Noi nu am fost nici platiti, nici manipulati!

  Pentru ca noi credeam in crezul nostru!

  Unii dintre noi au murit in timpul sau dupa manifestatiile din Piata Universitatii, ajutati fiind de RADU (stie ea securitatea despre ce vorbesc aici, de cafele oferite de “cadre” infiltrate in piata printre protestatari, de batele minerilor si ale celor deghizati ca mineri, unii din acesti “deghizati” facand inca parte din cadrele universitare din “POLITEHNICA”!) sau de alte mici atentii venite din partea aceluiasi vesnic aparator al comunismului care este actualul SRI!

  Noi am crezut insa intr-o Romanie curata, fara javre gen Iliescu si Brucan, Vass si Tismansky, Patapievici si sleahta lui Basinescu cu atotputernicul betivan-slugoi in frunte, sleahta provenita tot din aceeasi mare satanista rosie de sorginte khazara!

  Ca visul nostru s-a dus pe Apa Sambetei este astazi o realitate de necontestat. Romania este azi o tara pentru care nu merita sa-ti dai nici sufletul si nici sangele.

  Ea este deja intrata in istorie dar multi nu o stiu inca!

  Uitati-va in jur si spuneti ce vedeti in afara de vilele atotputernicilor zilei, de padurile rase, de bogatiile exploatate pe doi bani de marii investitori strategici care nu-si platesc nici macar darile catre stat si care sunt azi cei ce va platesc si va scot in strada!

  Gresala noastra a fost tocmai idealismul, credinta ca jegul infiltrat vreme de 45 de ani putea fi daramat intr-o perioada scurta de timp. Ca cei care s-au ingrasat bine vreme de 45 de ani vor sa plece de la putere!

  De ce ar fi plecat insa?

  Nu am luat in considerare ca ei au devenit cameleonici, ca ei s-au rebotezat ca si natia din care provin, la intrarea in tara, primind doua nume (uneori numele de familie tradeaza originea!, iar daca iei cartea de telefon vezi ca nu exista acea familie inainte de ’89!), scurte sa fie usor de retinut si aparent cat mai “romanesti”.

  Ia uitati-va la lista candidatilor propusi de usr! Numai nume romanesti acolo! Cititi-o cu atentie! Vedeti care le sunt valorile!

  Chichirau a venit sa ne invete democratia? Sau sa ne invete cum sa vorbim corect si frumos romaneste?

  Da, nu am luat in calcul tradarea confratilor, a celor care doreau sa fie liniste, sa fie bine, ca sa poata ei sa fure in liniste viitorul nostru si al celor carora am facut imprudenta si le-am dat viata intr-o tara terminata!

  Asa ca, in loc de incheiere va rog dragi tefelisti sa reflectati (daca mai aveti cu ce) la cele scrise si daca va da Dumnezeu gandul cel bun sa reveniti la cele romanesti!

  Daca nu, succes in demolarea constiintelor si valorilor romanesti, dar fiti sigur ca noi cei din Piata Universitatii nu vom fi acolo sa va ajutam.

  Stiam ca intr-o padure exista si ceva cozi de topor dar nu ne asteptam sa fie atat de multe cozi de topor, asa ca:


  Succes tovarasi useristi!

  Succesuri depline pe toata linia!


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here