Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete De ce trebuie sa evitam complet PORCUL si derivatele din carnea lui!

De ce trebuie sa evitam complet PORCUL si derivatele din carnea lui!

703
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  26
  Shares

Teoria conspiratiei: conspiratia reptilienilor spune cum au creat ei porcul din porc mistret si ADN uman, si de aceea i se spune spurcaciune, ca nu e creatia lui Dumnezeu, adica s-a umblat putin la creatie de catre acesti „ingeri” decazuti, dar asta este un pic prea mult pentru oamenii de rand in acest moment. Sa derulam insa faptele!

Ritualurile de sacrificiu au ramas si in Transilvania cu precadere, cum ar fi Ignatul, sau consumul carnii de porc de Anul Nou, obiceiuri care au ramas din vremurile monarhiilor si din vremurile zeilor pagani romani, pentru ca, de Saturnalii, se consuma foarte multa carne de porc.

2a

Casele regale in setea lor dupa sange uman, si-au creat astfel un hibrid cu care sa-si potoleasca setea de sange cand nu aveau la dispozitie carne de om, in special in zilele oculte de sacrificiu.

Nu v-ati intrebat niciodata de ce inima sau alte organe de porc, seamana foarte mult cu organele umane?

*

Biblia: exista multe interdictii catre consumul de carne de porc. Nu vi se pare ciudat atunci, ca totusi atat de multi oameni, in special in Romania consuma carne de porc. Cresterea porcului cat si taierea lui, sunt un obicei pagan, transmis mai departe tot de catre pagani.

Atata informatie ne-a ramas in Biblia de astazi: carnea de porc e spurcata, iar spurcat, inseamna si modificat, murdar, care nu poate fi consumat.

Biblia interzice clar carnea de porc, dar Vaticanul, scotand Cartea lui Enoh, a scos astfel din Scriptura, capitolele despre acesti ingeri decazuti, denumiti astazi extraterestrii, extradimensionali. A scos astfel din atentia umana, faptul ca ingerii decazuti dispuneau de o tehnologie superavansata, nave spatiale, cunostiine de medicina si genetica, de tehnologie. Deci pentru ei era foarte simplu sa mixeze genetic sange, ADN uman cu ADN animal, fapt rezultat si in creaturile din mitologia greceasca, egipteana, babiloniana, indiana.

3a

Credeti ca Dumnezeu si in special Iisus si-a avertizat degeaba oamenii cu privire la acest aspect important? Cum putea el oare sa explice oamenilor de rand, de atunci, despre modificarile genetice, clar ca l-ar fi crezut un nebun? Probabil ca unii si azi ar nega evidenta dar…

*

Stiinta moderna: Porcii și oamenii împărtășesc mai multe asemănări genetice decât se credea anterior! Oare de ce?

O nouă analiză genetică dezvăluie o relație ascunsa evolutiv între porci și primate!

Când George Orwell a scris în romanul sau clasic “Ferma Animalelor” ca omul și porcul sunt aproape identici, el a fost mai aproape de adevăr decât a realizat, asta potrivit unui nou studiu.

Strămoșul modern al porcului domestic a apărut pentru prima dată în Asia de Sud-est și, treptat, treptat a migrat de-a lungul Eurasiei.

Porcii au un număr surprinzător de trăsături comparabile cu ale oamenilor. De exemplu, avem amândoua speciile piele fără păr, un strat gros de grăsime subcutanată, deschis la culoare, ochii, nasul proeminent și sprancene si gene lungi si bogate. Tesuturi din pielea de porc și valvele inimii pot fi folosite in medicina datorita compatibilității lor cu organismul uman. Studenții la medicină de multe ori practica sutura pe picioare de porc.

1a

Cele mai multe dintre aceste trăsături comune sunt probabil datorate unei evoluții convergente, (sa fie oare întâmplare sau teoria conspiratiei are un sambure de adevar?); ele nu sunt un semn de apropiere de strămoși (mai intima adica!?). Dar noi analize genetice sugerează că porcii si primatele ar putea de fapt să împărtășească o relație evolutiva ascunsa după toate datele, si in conformitate cu rapoartele Phys.org.

Noul studiu s-a axat pe elemente genetice numit SINE (elemente scurte intercalate). Elementele SINE, cele care alcătuiesc aproximativ 11 la sută din ADN-ul uman, au fost odată considerate ca “junk ADN”, dar cercetatorii au ajuns să creada că, analizând aceste elemente, ar putea culege indicii importante despre istoria evolutivă a mamiferelor si oamneilor.

Cele mai frecvente SINE în om sunt numite Alu – element transpozabil. Asta e important, deoarece este derivat din mici elemente citoplasmatice de ARN 7SL și asta e important, deoarece ARN 7SL este, de asemenea, o sursă de SINE comună pentru porcine si om, si asta vine în conformitate cu cele mai recente cercetări. Acest lucru ar putea fi o simpla coincidență?

În esență, acesta informatie dă o dovadă de netagaduit a ideii că, porcul și evoluția primatelor au unele paralelisme de netagaduit si care au fost anterior ascunse deoarece se foloseau metode mai convenționale de analiză genetică.

Rezultatul la toate acestea, în conformitate cu autorul studiului, este că Familia Suidae (care este de fapt, familia porcinelor) ar putea fi grupate într-o familie care este de altfel cea mai mare parte populata de primate, cel puțin în termeni de ARN 7SL derivati din fragmentele SINE.

*

Porcii și Oamenii împărtășesc 112 mutații ale ADN-ului, spun oamenii de stiinta

Londra: oamenii de stiință au secvențiat complet genomul porcului, arătând ca porcinele și oamenii împărtășesc 112 mutații ale ADN-ului, mutatii legate de o serie de boli, inclusiv boala Parkinson și Alzheimer, lucru care poate fi util în combaterea bolilor omului.

Cercetatorii, care au realizat cel mai mare studiu al genomului de porc, au constatat că porcinele sunt adaptabile, ușor de sedus cu alimente și sensibile la domesticire – mai mult ca oamenii.

Perspective în codul genetic al porcilor dezvăluie ca porcul și vărul său mistrețul au multe în comun cu oamenii.

Noua analiză sprijină, de asemenea utilizarea porcului în studiul bolilor umane.

article-0-1606F987000005DC-776_634x452

“În total, am găsit 112 de poziții, unde proteine porcine au același aminoacid care este implicat într-o boală la om”, au declarat cercetătorii.

“Am identificat mai multe gene variante implicat în boli umane, sprijinirea in continuare a studiilor pe porc ca pe un valoros model biomedical,” a declarat profesorul Martien Groenen, un investigator principal în studiul acesta.

“Bună cunoaștere a geneticii  porcilor ar trebui să ne ajute sa cream rase de animale mai sănătoase și mai productive”, a declarat Profesorul Alan Archibald, de la Institutul Roslin,  Universitatea din Edinburgh.

Secvența genomului, de asemenea, arată că porcii suferă de aceeași genetică și de aceleasi proteine defecte responsabile  pentru multe boli umane, cum ar fi obezitatea, diabetul zaharat, dislexia, boala Parkinson și Alzheimer.

Cercetatorii au comparat genomul sau genetica porcilor domestici cu cei salbatici, mistreți – de la care porcii domestici au evoluat.

Studiul lor a găsit semnificative diferențe genetice între mistreții din Asia și Europa, care s-au separat dintr-un strămoș comun în urma cu un milion de ani în urmă.

Aceste diferențe sunt, de asemenea, reflectate în genele de azi de la porcii din Vest și rasa Chineză, rase de porci domestici, care confirmă teoria că porcii au fost în mod independent domesticiti în fiecare regiune.

Oamenii de știință au identificat aproximativ 21.000 de gene în genomul de porc și au comparat aceste gene de la omologii lor din oameni, șoareci, câini, cai și vaci.

Aceste comparații au arătat că răspunsul imun are gene asociate ce lupta cu infecția care evoluează rapid.

Studiul, publicat în revista Nature, a fost condus de oamenii de stiinta de la Institutul Roslin, Universitatea Edinburgh și de la Wellcome Trust Sanger Institute, Wageningen University și Universitatea din Illinois.

De asemenea, analiza a arătat că, dintre toate mamiferele al căror cod genetic a fost decodat, porcii au cele mai multe gene legate de miros.

*

Ce poveste evolutiva ar putea spune asta despre relația dintre porci si primate – stramosii oamenilor? Despre inrudirea de netagaduit dintre ele. Despre avertismentele din Biblie ignorate de oameni. Pentru ca, de acum inainte, filogeneticenii pot doar specula. Dar teoria conspiratiei are o baza solida!

Iata ca se merge pana acolo incat, pentru a arăta că relațiile noastre cu frații noștri intru evolutie – animalele adica, sunt de multe ori mult mai apropiate decât o poti crede la prima vedere.

În ciuda marii diversități de viață, există un șir de caractere care ne leagă pe toti împreună — un șir de caractere pe care geneticienii sunt doar la început, pentru a învăța cum să destrame umbrele din trecut si tenebrele lui.

*

Verdict: exista riscul sa ne mancam confratii de evolutie! Cine si de ce a creat “asemanarea” ramane o “teorie a conspiratiei” dar faptele sunt fapte:

“SUNTEM INRUDITI CU PORCII PE CARE-I MANCAM DE SECOLE!”


Raspandeste cu incredere
 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  26
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here