Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Drept multumire pentru ajutorul primit din Romania, Ucraina … TAIE din folosirea...

Drept multumire pentru ajutorul primit din Romania, Ucraina … TAIE din folosirea limbii minoritatii romane!

213
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stire speciala pentru cei care mor de grija Ucrainei si a ucrainienilor!

Rada Supremă de la Kiev a examinat un proiect de lege în domeniul educaţiei prin care a propus restrângerea folosirii limbilor minorităţilor naţionale din Ucraina.

Ziarul ”Ukrainska Pravda” menţionează că o declaraţie în acest sens a fost făcută şi de către ministrul ucrainean al educaţiei şi cercetării, Lilia Gronevici.

”A început o isterie în jurul acestei legi, care va fi examinată în Rada Supremă la 11-14 iulie. Am redus, în această lege, utilizarea limbilor” – a afirmat Grinevici, explicând că limba de bază, potrivit legislaţiei din Ucraina, este ucraineana, iar ”limba minorităţilor se utilizează numai în condiţiile necesare îndeplinirii sarcinilor profesionale într-un mediu minoritar”.


Sa comparam aceasta lege cu legea minoritatilor din Romania? Mai este cazul?

”De exemplu, în cazul în care un medic ajunge într-o minoritate maghiară, acesta trebuie să cunoască limba maghiară pentru a comunica cu pacientul său” – a explicat oficialul ucrainean.

Lilia Grinevici a precizat că proiectul de lege care urmeaza sa fie aprobat în Parlament este rezultatul unei ample dezbateri cu implicarea experţilor şi a tuturor părţilor interesate (mai minte omu’ da asta’i prea de tot).

*****

Cu asa aliati IMPUSI de AMERICANI nu mai avem nevoie de DUSMANI declarati! Romanii din Ucraina o duc acum mai rau decat in vremea URSS-ului! Si americanii ce ne cer? Sa-i aparam?!

*****

Oare maretul Iulian Chifu are vreo parere legata de subiectul articolului sau el e platit sa aiba doar parerea altuia, in speta a celui ce da banii en-gros? Specia asta de jurnalist mereu subordonat e periculoasa fiindca ascunde problemele reale, prin adoptarea slugarniciei ca metoda de lucru. Chifu evocă un peste util, i-au dat si colacul de salvare, să nu se inece.

Multi s-ar fi asteptat ca pe certificatul de nastere al lu Chifu sa scrie “expirat”. Nu e cazul: “imensul” autor Iulian Chifu, cel care-si aprinde luminile de avarie sa nu striveasca pe careva cand circulă la metrou, publica încă la un ziar “Minciuna” presupus acum vreo 30 de ani tânăr.

Chifu evocă perfect un pește care dă egal din gură, într-un acvariu asigurat de miliardarul lui preferat. Dacă Chifu va afla de la “modelele” lui de presă că un pește s-a inecat peste Atlantic, o sa scrie trei pagini despre metode de salvare a pestilor inecați.

Cand Soros și neo-liberalismul de stânga a gandit Europa ca pe o adunare ordonata de robotei, nu putea să excluda oameni precum acest tovaras Chifu, tovarasi devotati cauzei si atat de necesari in “Sistem”.

Anul ăsta, cand romanii din Ucraina protestau ca e scoasa limba romana din scoli, acelasi tovaras progresist, Iulian Chifu scria de “parteneriatele Romania-Ucraina”.

Chifu e atât de imens ca autor, că jurnaliștii americani fac jogging în jurul lui. Pune-l pe Chifu sa scrie de problemele romanilor din Ucraina, si vei constata ca nu o va face fiindca are … “limite”, neo-liberalismul de stanga a creat o specie periculoasa de “gandiristi”, temuți prin auto-cenzurare, care azi tuna si fulgera prin ziare, dar nu zic de fapt nimic.

Pentru aceste personaje triste identitatea unei natiuni si globalismul sunt doua specii in stand-off, asa ca unul precum Chifu e setat pe ce scriu “modelele” lui din presa afiliata stangii americane…(Killary & Gashka ei finantata gras de Soros).

Daca citesti vreo 3 substantive din titlu si un dezacord gramatical, stii dinainte ce va contine hectarul lui de Comentariu. Chifu e filosofia trestiei, you could get a number two around.

Dacă Trump se va împăca vreodata cu Soros, vom afla asta direct din tonul schimbat al Comentariile lu’ Chifu.

Chifu… e el insusi.

Nu, nu e nici o rătăcire mentală, e doar “metodă de lucru” a la Chifu. Chifu pluteste, el evocă un peste care dă egal din gura si din aripioare, intr-un acvariu de pret.

Ăla care i-a pus acvariul la dispozitie il apreciaza, il iubeste, il hraneste si cand va aparea pe piată si o lesa pentru pești, sigur o sa-i cumpere și lui o lesă pentru ca este unul din peștii de success.

Nici un respect asadar pentru tovarasul Iulian Chifu (de la ziarul Minciuna).

***

Observatie: Pestele Chifu ar avea cariera in toate societatile posibile si imposibile prin flexibilitatea extraordinara a spinarii, mai ales la mijloc.

Mesajul ăsta e doar versiunea prescurtata… Ii mai transmiteam vreo doua acestui sorosist bonom, dar o să vina iar  cenzura si o sa dea cu barda…

Chifu, multumim că te avem printre noi! Cu tine suntem mult mai singuri!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here