Acasă Istorie Dezvaluiri Echipa de postaci ai lui Cioloș angajați la Palatul Victoria e condusă...

Echipa de postaci ai lui Cioloș angajați la Palatul Victoria e condusă de un condamnat pentru furt de telefoane și ghiuluri

120
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Scris de: ZIUA NEWS

Echipa de postaci ai lui Cioloș angajați la Palatul Victoria e condusă de un condamnat pentru furt de telefoane și ghiuluri

În media s-au scurs informații că Dacian Cioloș ar fi angajat la Palatul Victoria o echipă de postaci pentru a promova guvernul și partidele care-l susțin în actuala campanie electorală, lucru confirmat chiar de premier, iar ulterior printr-un comunicat de presă care precizează: “In cadrul programului GovITHub, cei 20 de bursieri selectați, cu sprijinul altor specialiști voluntari, au demarat și dezvoltă proiecte cu impact important în domenii precum: sănătate, economie socială, fonduri europene, plăți online, auto”.

Numai că pe pagina sa de FB bucureșteanca Elena Negoiescu atacă la baionetă această “armată de postaci condusă de un anume Alin Radu Gurbet”. Cei în cauză îi răspund Elenei Negoiescu printr-un comunicat care se vrea a fi ironic dar în care recunosc cine este în echipa de postaci de la guvern și mai ales cine o conduce.

“Stimata doamna Elena Negoiescu,
 Situatia ma obliga sa aduc unele precizari, in legatura cu postarea dumneavoastra:
1- Echipa de IT angajata, pentru 6 luni, de catre guvernul Romaniei, cuprinde, cum ati zis, IT-isti. IT-isti inseamna “programatori”, nu confectioneri de “siteuri”, cum le numiti dumneavoastră. Dl Alin Gurbet nu este programator.
2- Dl Alin Radu Gurbet, impreuna cu mine si cu mai multi simpatizanti ai liberalismului, a pus bazele unor GRUPURI (grupuri, nu siteuri..) si pe care le administram impreuna.
3- Activitatea noastra de administratori ai unor grupuri este absolut voluntara si nu depinde, in niciun fel, de vreun partid politic.
4- Pentru postari pe facebook exista precedent judiciar.
Daca veti continua sa spuneti ca persoanele care administreaza grupurile in care si dl Alin Radu Gurbet este administrator sunt platite pentru activitatea lor, indiferent de catre cine, va puteti angaja, deja, avocat. Veti intelege ca orice afirmatie despre “Echipa acestuia” ma include si pe mine. Voi proceda asa cum prevede legislatia in vigoare si precedentul judiciar.
Îmi place · Răspunde · 4 · 27 noiembrie la 20:56
Dana Voicu · Prieten(ă) cu Alin Radu Gurbet şi alţi 49
doamna… eu sunt scandalizata ca ati insinuat ca Alin Radu Gurbet ar fi seful meu… noi suntem o echipa e voluntari… si va rog frumos sa ne platiti dvs toti banii aia pe care ziceti dvs ca-i luam… (emoticon tongue)”

Insa, sub pseudonimul Radu Alin Gurbet ca și sub acelea de Radu Alin și Alin Radu se află membrul PNL Vrancea Ionuț Filimon consilier local în CL Focșani, condamnat în anul 2004 la 2 ani și patru luni de închisoare pentru furtul unor telefoane mobile și unor ghiuluri de aur. El a fost propus pentru excludere de către președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma dar organizația PNL Focșani, susținută la acea dată de deputatul Nini Săpunaru, nu a vrut să confirme soluția dată de forul statutar superior. Dealtfel de-a lungul timpului în diverse postări electorale Ionuț Filimon nu a ascuns faptul că deține cele trei conturi de FB sub pseudonimele Alin Radu, Radu Alin sau Radu Alin Gurbet. Mai jos publicam sentinta de condamnare:


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here