Acasă Istorie Dezvaluiri Europarlamentarul german Rebeca Harms, – hranita de Soros – , organizeaza, in...

Europarlamentarul german Rebeca Harms, – hranita de Soros – , organizeaza, in Parlamentul European, un eveniment dedicat luptei anticorupţie din România şi Ucraina

217
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aflat in atentia Congresului American, implicarea lui Soros in multe tari din Europa de Est, totusi, europarlamentarul german Rebeca Harms, – hranita de Soros -, organizeaza in Parlamentul European, un eveniment dedicat luptei anticorupţie din România şi Ucraina, invitata Kovesi – sefa DNA pentru un nou spectacol: “Cantarea Catuselor”!

Acest spectacol a fost menit sa inabuse ilegalitatile facute de respectiva in Romania, modul in care s-a implicat in sufrageria lui Oprea cu clasa politica in alegerile din 2009, toate abuzurile acoperite-de la “protocoale”, la procurorul Portocala, la incalcarea atributiilor de serviciu, a puterilor in stat prin imixtiune – Ordinul13, dispretul fata de institutii – CCR, Parlament, Guvern, IJ, CSM, Instante – consilierul sau fiind judecatoarea Dana Titian care impotriva legii controleaza procurorii in locul sefei DNA, pe linie de serviciu, etc., Camelia Bogdan a fost data afara din magistratura pentru un lucru mai putin grav decat cel savarsit de Kovesi – incalcarea Constitutiei prin controlul legislativ al Guvernului!

Kovesi nu respecta Puterea de Stat din Romania, fapta grava, penala. Potrivit declaratiilor lui Ghita Sebastian aflat in anturajul sau si Coldea intr-o perioada de timp, Kovesi si Coldea ar avea dubla cetatenie-romano-americana, fapt necercetat de organele statului nici pana in prezent, deci o suspiciune neelucidata in mod inadmisibil.

Numarul mare de achitari, dezvaluirile si semnalele la adresa modului de activitate al PG-DNA, raportarea la CSM, Inspectia Judiciara si altele, nu indreptatesc interventia europarlamentarei sorosiste R. Harms in a limita indeplinirea rolului Parchetului si Ministerului Public din Romania la activitatea unei singure persoane creind o identificare falsa intre persoana Kovesi si institutia DNA, fapt ce prejudiciaza prin delimitarea abuziva, ilegala a scopului statului de drept si Justitiei – asanarea coruptiei si arogarea “anticoruptiei” ca scop unic si “personal” DOAR AL INDIVIDEI PERSOANA FIZICA – Kovesi.

Aceasta confiscare, umflare grandomana si gaunoasa IN PIELE, ajuta la acoperirea realei activitati a sefei DNA, la descurajarea aratarii abuzurilor si incalcarilor flagrante savarsite de respectiva, desi sunt o multitudine de institutii similare ce conlucreaza la anticoruptie, multe impiedicate in activitatea lor de gonflabila Kovesi.

Promotoare a insusirii “protocoalelor” cu securitatea, a aplicarii lor, nici pana in prezent CSM nu a elucidat legalitatea acestei aplicari din partea fostei PG si actualei sefe DNA. Harms, Soros, alte persoane straine, organizatii straine impiedica aplicarea principiului “Nimeni nu este mai presus de lege”! in Romania prin traficarea de influenta infractionala si politie politica!

Asadar acestei persoane, oamenii lui SOROS din Parlamentul European i-au organizat “Conferința Kovesi” la Bruxelles!

Europarlamentarul Rebeca Harms principalul organizator al conferinței lui Kovei de la Bruxelles este o apropiată al lui George Soros, “un aliat de nădejde a lui Soros” conform documentelor Fundației Soros scurt pe DCLEAKS.

image

Foto: Europarlamentarul Rebeca Harms (omul lui Soros), este organizatoarea conferinței lui Kovesi de la Bruxelles pentru susținerea noii lupte de clasă numită “lupta anti-corupție”. Observați clar cum lucrează Rețeaua Soroşistă…

image

Noi dezvăluiri apar despre George Soroș, care este pus în legătură cu cifrele alegerilor din România dar și cu evenimentul de la Bruxelles unde a participat și Laura Codruța Kovesi.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a participat în Parlamentul European la un eveniment dedicat luptei anticorupţie din România şi Ucraina, eveniment care a stârnit multe comentarii în presa națională, dar și o investigație despre cine a organizat acest eveniment. Jurnaliștii de la Antena 3 au ajuns la Rebecca Harms, europarlamentar din Germania, și Petras Austrevicius, membru al PE din Lituania.

Surpriza apare după ce a fost descoperită legătura lui Rebecca Harms cu miliardarul George Soroș. Aceasta face parte dintre politicienii care apare în documentele Fundației Soros scurse pe DCLeaks ca “aliat de nădejde al lui Soros”

Mai mult, în presa internațională, au apărut o serie de dezvăluiri care îl leagă pe miliardar de ONGuri și asociații din Balcani, din vestul Europei, care au participat la favorizarea unor candidați în timpul alegerilor naționale. Mai mult, Soroș i-a finanțat pe separatiştii catalani şi are legături şi cu conflictele sociale şi etnice din Spania, din Asia, din SUA şi din multe țări din Europa de Est..

Magnatul american, George Soros, se află în atenţia Congresului american, care a făcut un dosar despre implicarea sa în Europa de Est.

Aşa-zisa “Luptă împotriva Corupției” nu este altceva decât Bâta folosită de rețeaua progresist mondială, bâtă care a înlocuit vechea luptă de clasă bolșevică. Atunci bolşevicii “luptau împotriva imperialiştilor, a burghezilor şi a chiaburilor” acum neobolşevicii “luptă împotrivă corupților”. Iar corupt e cine zic ei că e …, adică in special adversarii lor politici.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here