Acasă Jurnalul Bucurestiului Personalitati GERMANIA: Val de violuri comise de imigranti

GERMANIA: Val de violuri comise de imigranti

158
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

preluare reporterul

foto: gatestoneinstitute.org

Organizatii de asistenta sociala din Germania anunta ca tot mai multe femeie si tinere din aceasta tara, atat localnice cat si din adaposturile de refugiati sunt violate si agresate sexual.

Mai mult chiar, refugiatele sunt fortate sa se prostitueze de catre solicitantii de azil de sex masculin.

Gatestone Institute face un bilant al violurilor din ultimele trei luni comise de imigranti care sunt cazati in adaposturile de refugiati.

Multe dintre violuri au loc in adaposturile mixte, acolo unde, din cauza lipsei de spatiu, autoritatile germane forteaza mii de imigranti de sex masculin si feminin sa imparta zonele de dormit si toaletele.

Conditiile pentru femei si fete in unele adaposturi sunt atat de periculoase ca femeile sunt descrise ca „vanatul salbatic” in lupta cu barbatii musulmanii. Multe victime se tem de represalii si pastreaza tacerea, spun asistentii sociali.

In acelasi timp, un numar tot mai mare de femei germane din orase din intreaga tara sunt violate de catre solicitantii de azil din Africa, Asia si Orientul Mijlociu. Multe dintre infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media nationale, aparent pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigratie.

La 18 august, o coalitie de patru organizatii de asistenta sociala si grupuri pentru drepturile femeilor a trimis o scrisoare de doua pagini pentru liderii partidelor politice in parlamentul regional, in Hesse, un stat din partea central-vestica a Germaniei, avertizandu-i de inrautatirea situatiei pentru femei si copii in adaposturile de refugiati.

CITESTE MAI JOS SCRISOAREA:

„Afluxul tot mai mare de refugiati a complicat situatia femeilor si fetelor de la centrul de primire in Giessen (HEAE) si filialele sale.

Practica de a oferi cazare in corturi mari, lipsa de facilitati sanitare separate, pe sexe, spatii care nu pot fi blocate, lipsa de adaposturi sigure pentru femei si fete – pentru a numi doar cativa factori spatiali – creste vulnerabilitatea femeilor si a copiilor in HEAE. Aceasta situatie se afla in mainile acelor oameni care atribuie femeilor un rol subordonat si trateaza femeile care calatoresc singure c „vanat salbatic”.

Consecintele sunt numeroase violuri si agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un numar tot mai mare de rapoarte de prostitutie fortata. Trebuie subliniat: Acestea nu sunt cazuri izolate.

Femeile raporteaza ca, la fel ca si copiii, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. De teama, multe femei dorm in hainele lor de strada. Acestea raporteaza ca ele nu folosesc toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol si jaf. Chiar si in timpul zilei, simpla trecere prin tabara este o situatie ingrozitoare pentru multe femei.

Sentimentul de a fi ajuns aici – in siguranta – si a putea sa se deplaseze fara frica, este un cadou pentru multe femei.

Prin urmare, va solicitam sa va alaturati apelului nostru pentru crearea imediata a spatiilor protejate (apartamente sau case incuiate) pentru femeile si copiii care calatoresc singuri.”

Problema violurilor si agresiunilor sexuale in adaposturi de refugiati germani este o problema la nivel national.

In Bavaria, femei si fete de la un adapost de refugiati in Bayernkaserne, o fosta baza militara in Munchen, sunt violate si obligate sa se prostitueze fortat in fiecare zi, conform grupurilor pentru drepturile femeilor. Desi instalatia dispune de camere de camin separate pentru femei, usile nu pot fi blocate si barbatii controleaza accesul la bai.

Aproximativ 80% dintre refugiatii/migrantii din adapost sunt de sex masculin, conform Bayerischer Rundfunk, care raporteaza ca pretul pentru sex cu solicitantii de azil de sex feminin este de zece euro.

Un asistent social a descris adapostul: „ca cel mai mare bordel din Munchen”. Politia a insistat, insa, ca nu exista nicio dovada ca violurile au loc.

*

Cancelarul Merkel promoveaza politica pumnului in gura aplicat tuturor care relateaza ororile comise de “pasnica” invazie armata musulmana in Germania

Ministrul german al justiției, Heiko Maas, a cerut duminică procurorilor și instanțelor să continue anchetele penale împotriva celor care difuzează informații false pe internet, în special în cazul în care se urmărește influențarea opiniei publice, relatează DPA și EFE.

În conformitate cu legea germană, răspândirea de informații false se pedepsește cu până la cinci ani de închisoare.

Asa ca oricine relateaza sau povesteste despre crimele imigrantilor musulmani risca o pedeapsa de 5 ani! Si f…t si cu banii luati pare sa fie noua politica de stat in Germania democratica a Angelei Merkel!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here