Acasă politica Graiul Salajului : Opozitia creeaza soc politic…

Graiul Salajului : Opozitia creeaza soc politic…

193
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Opozitia creeaza soc politic – isi uneste fortele pentru a scapa romanii de guvernarea toxica a PSD-ALDE

Presedintii salajeni ai PNL, USR si PMP fac un anunt surprinzator al coalizarii impotriva PSD – #STOPSD!

Presedintii partidelor salajene de opozitie – PNL, USR, PMP – au surprins anuntand , intr-o conferinta de presa comuna organizata la sediul PNL Salaj , ca isi unesc fortele impotriva PSD. Este prima actiune de ce acest fel dupa ce s-a lansat ideea ca unificarea fortelor de drapta este sansa impotriva partidului condus de Liviu Dragnea cu mana de fier. Cele trei formatiuni au anuntat ca isi sustin reciproc initiativele si ca isi vor intensifica colaborarea prin actiuni comune. Cel mai bine este sa redam integral declaratiile facute ieri de deputatul Lucian Bode, Carmen Olar si Adrian Popan.

Presedintele PNL Salaj, Lucian Bode

La nivel local si judetean suntem
determinati sa scapam
de guvernarea nociva a PSD Salaj!

“Vreau sa spun ca aceasta întâlnirea putea avea loc oriunde, nu doar la sediul nostru, deoarece important e scopul. Multumesc celor doi presedinti ai organizatiilor judetene, USR si PMP, pentru prezenta lor la aceasta conferinta de presa. Cred ca suntem într-o premiera nationala, organizând o conferinta de presa comuna PNL – USR – PMP, în sediul PNL”, a spus in deschiderea conferintei de presa comune Lucian Bode, presedintele PNL Salaj.
“Astfel, pe plan local, am hotarât sa spunem #STOPSD! si sa ne raliem fiecare urmatoarelor cauze sustinute de cele trei forte politice – campania privind pilonul II de pensii a PNL, campania USR – Fara penali în functii publice – si cele ale PMP privind reducerea numarului de parlamentari conform referendumului si alegerea primarilor în doua tururi.
Scopul acestui demers este de întarire a opozitiei prin astfel de actiuni menite sa ne ajute sa ne atingem tinta, aceea de a scapa românii de guvernarea toxica a PSD-ALDE.
La nivel local si judetean, eu si colegii mei de la USR si PMP suntem determinati sa scapam de guvernarea nociva a PSD Salaj! La nivel parlamentar, PNL are o colaborare buna atât cu USR, cât si cu PMP, dovada fiind actiunile comune – motiuni, sesizari de neconstitutionalitate -, cu toate ca la nivel de comunicare pot fi facute progrese în acest sens, iar actiunea de astazi reprezinta un exemplu de bune practici în ceea ce priveste dialogul constructiv dintre cele trei forte politice. Cred ca de aici trebuie sa începem!
Nu în ultimul rând, vreau sa multumesc celor doi presedinti ai organizatiilor judetene USR si PMP, pentru prezenta lor la aceasta conferinta de presa. #STOPSD! trebuie sa devina o realitate pentru binele salajenilor si al românilor!”, a declarat deputatul Lucian Bode, presedintele PNL Salaj.

Presedintele USR Salaj, Carmen Olar

Initiativa cetatenilor pentru a scapa
de penalii din functiile publice
cauta se ne duca spre normalitate

“Initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice se apropie de sfarsit; in 20 august se va finaliza. Aceasta initiativa incearca se ne duca spre normalitate, adica sa nu aiba acces la functii publice cei care au dosare penale si sunt condamnati definitiv.
Mi se pare o actiune normala, pentru ca si partidele politice au in statutul lor aceste conditii de integritate. Mi se pare extrem de important sa fim condusi sau sa fim guvernati de oameni care au o moralitate exemplara.
Aceasta initiativa este a cetatenilor, USR doar sprijina campania si ajuta la strangerea de semnaturi. Am reusit sa depasim targetul de 500.000 de semnaturi, suntem la peste 650.000. “n Salaj ne apropiem de 4.000 de semnaturi si speram sa strangem cat mai multe. Modificarea Constitutiei este obiectivul principal al acestei campanii”, a declarat presedintele USR Salaj, profesoara de fizica de la CNS Gabriela Olar.

Presedintele PMP Salaj, Adrian Popan

Sustinem lucruri normale; dacaPresedintii salajeni ai PNL, USR si PMP fac un anunt surprinzator al coalizarii impotriva PSD - #STOPSD!ne unim fortele vom avea succes

“Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Lucian Bode, care ne-a adunat, am avut cateva discutii informale si am ajuns la consens cum ca aceste lucruri trebuie sa se intample, pentru ca toate proiectele pe care noi le sprijinim sunt lucruri firesti si lucruri normale. Probabil, unindu-ne fortele vom avea succes”, a declarat presedintele PMP Salaj, Adrian Popan, care este si consilier municipal.

Deputatul Lucian Bode este primul
parlamentar salajean care a semnat
pentru “Fara penali in functii publice”

Presedintii salajeni ai PNL, USR si PMP isi sustin reciproc initiativele

Reuniunea de ieri a varfurilor dreptei salajene s-a terminat dupa ce fiecare lider a semnat public pe listele de sustinere ale campaniilor pe care le deruleaza.
Lucian Bode, Gabriela Olar si Adrian Popan au convenit ca fiecare partid sa îsi ajute aliatii politici la strângerea de semnaturi.
Deputatul Lucian Bode a devenit astfel primul si deocamdata singutul; parlamentar salajeni, din totalul de sase, care a semnat initiativa cetateneasca “Fara penali in functii publice”.
Liderii salajeni ai PNL, USR si PMP au semnat incrucisat initiativele sustinute de fiecare.

Reactia PSD Salaj la anuntul coalizarii dreptei

Presedintele executiv al PSD Salaj, Iuliu Nosa

Alegerile sunt cele care stabilesc
fortele politice care conduc
unitatile administrative si tara

“Partidele politice aflate in opozitie care la votul popular n-au obtinut increderea alegatorilor, prin liderii lor nemultumiti incearca prin orice mijloace sa se faca intelese si bagate in seama. Alegerile sunt cele care stabilesc fortele politice care conduc unitatile administrative si tara. Si eu si nu numai eu, trebuie sa respectam aceste decizii. “n urma cu mai putin de doua saptamani PNL a avut Consiliul National in care cel mai important lider al lor si care conform Cosntitutiei nu ar trebui sa se amestece in jocurile politice, le-a transmis un mesaj. Aflam astazi ca mesajul transmis nu a fost inteles si ca luptele politice interne incep sa se faca simtite. PSD Salaj si-a atatat competentele si puterea de a conduce unitati administrative de-a lungul timpurilor si sunt convins ca si in viitoarele alegeri il vor decide alegatorii salajeni”, a declarat presedintele executiv PSD Salaj, Iuliu Nosa, referitor la anunsul coalizarii dreptei impotriva PSD.

Presedintele UDMR Salaj, Seres Denes

UDMR e dispusa sa discute cu orice
partid politic si nu exclude nicio varianta

Liderul UDMR Salaj, deputatul Seres Denes spune ca nu exclude nicio varianta de negociere si ca viitoarele alegeri pot aduce surprize in Salaj.
“Sigur, fiecare partid politic are ca si scop participarea la exercitarea puterii atat la nivel local, cat si central. Fiecare partid incearca sa isi gaseasca parteneri si solutii pentru atingerea acestui scop. Din acest punct de vedere, nu este nimic iesit din comun. Cei de la PNL nu ne-au contactat pentru discutii. Noi suntem dispusi sa discutam cu orice partid politic. Noi nu excludem nicio varianta”, ne-a declarat ieri presedintele UDMR Salaj, Seres Denes, intrebat in legatura cu evenimentul de ieri prin care partidele de dreapta au anuntat ca isi unesc fortele impotriva PSD.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here