Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete „IMIGRANTII au haine de firma si telefoane scumpe” – operatiune sub steag...

„IMIGRANTII au haine de firma si telefoane scumpe” – operatiune sub steag fals?

399
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Afirmatia este grava dar sa vedem si argumentele:

Primul si cel mai recent: O romanca stabilita in Austria, Violeta Luminita Ghibanescu, relateaza ce a vazut cu proprii ochi in gara din Viena, odata cu sosirea imigrantilor. Ea sustine ca imigrantii sunt foarte bine imbracati, fiind de parere ca ei nu au venit in Europa de frica sau de foame.

„Eu ma trezesc dimineata la 5 si inchei programul la ora 17;30, cu o pauza de 30 de minute pentru masa de pranz. 10 ore muncesc ca pe banda si platesc impozit. Ei primesc ajutoare sociale mai mult decat salariul meu. Nu e drept.

I-am vazut in gara de la Westbahnhof din Viena, luni seara. Erau imbracati cu haine de firma genti de voiaj scumpe, telefoane mobile ultimul tip. Hai sa fim seriosi ca acesti ‘talibani’, cum li se spune pe aici, nu sunt cei mai napastuiti de soarta, sunt tot obraznicii si smecherii lor. Cei napastuiti nu pot pleca de acolo. Cei amarati sufera acolo in continuare.

Sa ne aducem aminte cum imediat dupa revolutia din ´89 toti bisnitarii certati cu legea, dupa ce au primit pasapoarte, au plecat la furat in Vest. Asa se intampla si cu acesti asa zisi ‘refugiati’. De ce strabat atata drum catre Europa si nu se duc in alte tari arabe care-s cu mult mai bogate decat Europa? Va spun eu! Asta este strategia islamizarii Europei. O sa vedeti ce va fi si in Romania in maxim 2 ani! Germania, Austria e deja sufocata de ei”, a relatat romanca.

Intre timp, tarile aflate pe traseul imigrantilor continua sa raporteze cifre ametitoare. Doar in portul Pireu au ajuns ieri 4.500 de imigranti, iar 3.000 au fost salvati – tot ieri – din largul coastelor Libiene. La randul sau, Ungaria a interceptat marti aproape 3.000 de persoane care traversau granita, si alte 7.800 tocmai traverseaza Serbia.

Un refugiat adevarat scapa doar cu ce are pe el, si este fericit ca are ceva de mancat. Astia nu sunt refugiati!

2. Al doilea argument, aparent straniu! Sa ne aducem aminte ca in urma cu cateva zile teritoriul Ungariei a fost gazda unor scene uluitoare petrecute intr-o gara feroviara, acolo unde imigrantii au reactionat intr-un mod total neasteptat, aruncand apa si mancarea oferite de catre politistii maghiari, ca apoi sa se planga presei internationale ca sunt tinuti fara apa si fara mancare. Scenele uluitoare au avut loc la Bicske, in Ungaria, iar imaginile video facute publice de catre autoritatile maghiare infirma spusele imigrantilor, vazandu-se clar ca imigrantii refuza apa si mancarea oferite. Asa se intampla cand actorii sunt dinainte antamati sa joace un rol. Orice deviere de la traseu ii enerveaza. Probabil noi atentate vor urma!

Imigrantii au spus presei internationale ca nu vor sa mai stea nici macar o zi in Ungaria si ca vor neaparat sa ajunga cat mai repede posibil la Munchen, sau oriunde altundeva pe teritoriul Germaniei. Autoritatile maghiare s-au oferit sa-i conduca pe imigranti si sa-i instaleze intr-o tabara din apropiere, moment in care refugiatii s-au blocat in trenuri si au refuzat apoi sa coboare. De ce atata graba? De ce fix Germania? De ce nu si alte tari? De ce tari ale vechiului continent si nu Dubai?

3. Al treilea argument! Imigrantii refuza sa coboare din trenuri pentru a merge in taberele pentru refugiati din Ungaria si se pland presei internationale ca sunt tinuti fara apa si mancare. Insa imagini difuzate de politistii ungari arata ca imigrantii au aruncat alimentele primite. Aceasta situatie are loc la Bicske, in Ungaria. Trenurile cu imigranti care au plecat de din Budapesta au fost oprite in aceasta localitate, iar imigrantii au fost poftiti sa mearga intr-o tabara din apropiere. Insa acestia au refuzat, sustinand ca doresc sa ajunga in Germania, si s-au blocat in trenuri. Ulterior au inceput sa se planga presei internationale de conditiile in care sunt tinuti. „Situatia este atat de rea. Avem atat de multi oameni bolnavi in tren. Sunt femei gravide, nu avem mancare, nu avem apa”, a declarat Adnan Shanan, in varsta de 35 de ani, din Siria. „Nu mai vrem sa stam aici nicio zi. Trebuie sa ajungem la Munchen, oriunde altundeva, nu mai putem sta aici”, a adaugat femeia. Insa imigini difuzate de autoritatile ungare arata o cu totul alta situatie. Imigrantii au aruncata baxurile cu apa care le erau aduse si au refuzat sfidator mancarea. Oare un refugiat adevarat ar refuza mancarea primita gratis? In Africa se moare de foame, sunt mii de copii, an de an, care ar da orice pentru o felie de paine, iar acesti “refugiati” refuza mancarea si o arunca? Singurul loc pentru aceste specimene ar fi inchisoarea pe termen nelimitat, pana la clarificarea situatiei lor reale!

4. Criza refugiaţilor e de fapt o invazie musulmană organizată. Problema aparuta aparent dintr-o dată, ca din senin, dupa insuccesul schimbarii regimului din Siria, schimbare care nu a mers la fel de usor ca in cazul invaziei Irak-ului sub pretextul armelor de distrugere in masa, a Libiei sub pretextul ajutorului umanitar, a rasturnarii guvernului din Ukraina sub pretextul implementarii democratiei, democratie care a facut ca romanii din regiunile apartinand acum Ucrainei sa o duca mai rau, sa aiba acces redus datorita schimbarii legislatiei la invatarea limbii romane, sa fie propusi, intamplator, ca voluntari pentru razboiul din est, si lista ar putea din pacate continua, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt zilnic Europa. Oare toti provin din zonele de conflict?

Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman. Oare toti sunt atat de bine familiarizati cu terennul Europei, sau le-a fost “predat” inainte

De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer. La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români. Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd. Cine plateste salariile lor? Dar pe cele ale serviciilor care ar fi trebuit deja sa identifice personajul sau personjele din spatele acestei sinistre operatiuni?

5. Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informații că ”organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par. Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele. Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere. Curios? De asemenea, nu înţeleg de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa ca să le plătească statul ajutoare sociale că stau acasă să facă mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa. Aşa se poate explica şi finanţările unor ong-uri americane pentru refugiaţii musulmani. În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu e consecinţa unui crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în Califat Islamic a Europei scriitorul francez Houellebecq.

6. Un raport din iunie 2015 “prevesteşte” marea criză a refugiaţilor din Europa! Raportul e semnat “Amnesty International”, organizaţia finanţată de George Soroş! Raportul este publicat de “Amnesty International”fix  în iunie 2015, si poate fi accesat pe site-ul organizaţiei: amnestyusa.org. In el se estimeaza extrem de precis desfasurarea si etapele invaziei. Sa fie o aceasta pura coincidenta? Sau nu? Raportul se intitulează sugestiv “Criza globală a refugiaţilor: o conspiraţie a neglijenţei”. Reţineţi când  a fost publicat raportul: in iunie 2015, adică cu cel puţin 2 luni înainte de apariţia crizei refugiaţilor din Europa. Astfel, din acest raport aflăm următoarele lucruri extrem de interesante: “Cel mai mare flux de refugiaţi, de 4 milioane de oameni, provine din Siria, ca urmare a războiului civil din această ţară. Aici, trebuie să amintim că războiul a fost provocat tocmai de Occident şi a fost însoţit de o mulţime de minciuni propagate de mass-media occidentală oficială, controlată de Oculta Mondială. “Amnesty International” a turnat şi ea gaz pe foc în acest conflict. Priviţi, de exemplu, mai jos o imagine cu o manifestaţie a activiştilor Amnesty International. Ce lozinci scandau aceşti activişti? “Vrem drepturile omului în Siria!” sau “Rusia: stop armelor către Siria!” Adică, sirienii să nu mai cumpere arme de la ruşi, ci de la americani. Trecând peste acest fapt, poate că Amnesty International ar trebui să manifeste împotriva CIA-ului, căci războiul civil din Siria a fost pus la cale de către Agenţia Centrală de Informaţii a SUA, prin intermediul “echipelor morţii” ale lor. Problema aruncarii vinei in spinarea inamicului de serviciu devine hilara in conditiile in care la distrugerea functionalitatii acestor state a existat un singur actor, si acela direct implicat.

Deci, in mod clar avem de-a face cu o operatiune imensa desfasurata si finantata din belsug, operatiune aflata sub steag fals, care abunda in elemente menite sa corupa inimile tuturor, operatii PsyOp cu copii mai mult sau mai putin afectati, dar al carei unic scop este distrugerea traditiei crestine a Europei si implementarea barbarismului totalitar sub masca islamizarii si aceste premise ne indeamna sa ne punem unica intrebare fireasca:

Acceptam sau actionam?

De acest raspuns depinzand insusi viitorul acestei natii! Asa ca nu va mai jucati cu viitorul acestei natii si incepeti sa ganditi!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here