Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Injectabilele Big Pharma contin enzime din celule canceroase. Medicii care au facut...

Injectabilele Big Pharma contin enzime din celule canceroase. Medicii care au facut descoperirea au fost ucisi!

357
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Medicii respectivi “s-au sinucis”, in corpore, conform rapoartelor politiei americane!

 

de Jack Murphy, Neon Nettle

 

Nu cu mult timp în urmă, Neon Nettle a raportat cu lux de amanunte despre epidemia de medici uciși, dintre care majoritatea au fost în Florida, SUA – citiți raportul complet aici.
Oamenii de stiinta care s-au sinucis au toti în comun o trăsătură identică, toți au descoperit că proteina nagalase, in fapt o enzima a fost adăugata la vaccinuri care au fost mai apoi administrate la om.


Nagalese este enzima din celula canceroasa care împiedică vitamina D, sa fie produsă în organism, etapa care este de fapt principalul mijloc de aparare al organismului, cel care ucide in mod natural celulele canceroase.
Nagalase este o proteina care este creata de către toate celulele canceroase. Această proteină este, de asemenea, găsita în concentrații foarte mari la copiii cu autism. Și ei o PUN în vaccinurile noastre in mod CONSTIENT si VOIT!

Aceasta proteina cu functie enzimatica este cea care împiedică organismul sa utilizeze resursele de vitamina D necesare pentru lupta impotriva cancerului si pentru prevenirea aparitiei autismului. Enzima denumita comercial Nagalese dezactivează practic sistemul imunitar. Este, de asemenea, cunoscut ca fiind responsabila de aparitia diabetului de tip 2.
Deci, practic … uciderea acestor medici a avut drept cauza evidentierea acestui aspect extrem de periculos, deoarece ei, practic, au gasit leacul pentru cancer sau au tratat cu succes autismul … de aceea au fost ucisi, deoarece acesti doctori au cercetat și au prezentat dovada clara că vaccinurile acestea, care sunt injectate copiilor noștri prețiosi sunt cauzele aparitiei cancerului si autismului, ei (Big Pharma) CAUZEAZA de fapt criza actuala!

Și asta este, evident, se face cu bună știință și în mod intenționat! Anii la rand acesti doctori, care au fost omorâti în ​​FL (Florida), au colaborat și au  muncit pentru a obtine aceste informatii, fiind gata sa o faca publica. Si asta i-a costat enorm …
Depopulare 101 … adauga otrava direct in vaccinuri … fa legea ca toți copiii trebuie să fie injectati pentru a participa la școală … rezultate conform asteptarilor. Metode de omorâre lenta. Ei cred că este corecta ideea de tip “supraviețuirea celui mai bine adaptat”, mentalitate de tip nazist. Numai cele mai bune gene vor supraviețui? Acești oameni chiar nu au suflet.


Dr. Ted Broer a rupt practic emisiunea Raportul Hagman & Hagman cu aceste dezvaluiri și le-a luat o oră întreagă doar ca să-l la scoata din emisiune pentru ca show-ul lor de 3 ore a fost dat în jos și fiecare linie din show au încercat să o bruieze folosind metode secrete (hacking cu aprobare de sus adica. daca e guvernamental e corect daca il face altcineva il paste puscaria. halal democratie!) de deconectare … și apoi au blocat serverele lor si le-au pus jos.

Ei au cerut unei multimi de oameni să se roage împotriva atacului și apoi în cele din urmă l-au prins pe o linie securizată … și treaba asta s-a repetat continuu, mai departe, timp de o oră întreagă de spectacol, care a fost în cele din urmă difuzat și la care s-a conectat Dr. Broer și primul lucru pe care el l-a spus a fost “Eu nu sunt în nici un fel un sinucigas.”

El a fost mai tot timpul super nervos tinand sa transmita aceste informații cat mai repede … de teamă că va fi scos în stil Hastings, si asta înainte sa fi primit o șansă să spuna public ce a descoperit. Așa că asculta acest clip scurt, chiar daca uneori se intrerupe povestea.
Este un clip de doar 19 minute, dar cele mai importante informatii se aud în primele 10 minute. Este definita ca una dintre cele mai importante știri pe care le-ai auzit vreodată. Și, trebuie să circule si sa devina viral.


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here