Acasă Opinii Jurnal de Arges : Meniu a la PSD Argeş.

Jurnal de Arges : Meniu a la PSD Argeş.

264
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

 Vrei, nu vrei, dai de pupeze din tei…

Scris de Gabriel Grigore

Trei pupeze sulemenite, cocoțate pe toace cui, au reprezentat agricultura argeșeană la nivel de top management, la recentul târg de profil organizat de Camera de Comerț și Industrie. Toate specialiste în orice altceva decât în brazda reavănă, că doar rujul PSD-ist e cel mai bun accesoriu de trecut în CV ca să obții o funcție. Mă uitam prin public la fermierii și primarii cu țărână încă proaspătă pe pantofi, dându-și coate despre cât de afectat vorbea pe scenă, despre agricultură, europarlamentarul Gabi Zoană. Și cum ”Laleaua neagră de cearșaf” le recita clișee de politică agrară comunitară unor mineri ai brazdei, oameni ce se trezesc la 4 dimineața să se energizeze cu balegă de vacă și miros proaspăt de ogor întors de lama tractorului. Cocoșată de câte contracte de reprezentare juridică a avut cu Consiliul Județean și instituțiile din subordine, avocata Gabriela Zoană a fost desantată de PSD taman în Comisia de Agricultură a Parlamentului European, în funcția de vicepreședinte, ajungând acum să dea ora exactă la evenimentele agricole ale județului. Cum să nu-ți dai coate?
Tot la locul de muncă o școlarizează PSD Argeș și pe  Diana Eftene, al cărei prim serviciu cu normă întreagă din viața ei e cel de acum, de director general la AFIR. Nu, nu este numele vreunui club de fițe din Pitești și nici acronimul unei organizații de voluntari. AFIR înseamnă Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale și aici a găsit potrivit s-o înfigă pe funcție președintele PSD, Șerban Valeca, pe cea supranumită și  ”Căprioara cu colesterol”. După ce a făcut mușchi de la tăvile cu cafele servite la cabinetul președintelui CJ și la cel al prefectului, Diana are acum responsabilitatea să semneze pentru investiții de milioane și chiar zeci de milioane euro. Ce dacă n-are pregătire în domeniu? Ce dacă a fost lansată la Investițiile Rurale cu parașuta roz de partid? PSD-ul să trăiască! Într-un fel, e chiar beton logica social democraților.  Tot aritmetică e și asta, să numeri milioanele de euro pentru fermieri, după ce te-ai școlarizat numărând cafelele  la biroul lui Nicolescu, Tecău și Mihai Oprescu.
În fine, cea de-a treia pupăză, și cea mai cultă dintre toate, e Mari Pană de la APIA. Directoarea adjunctă de la APIA, să fim bine înțeleși, supranumită și Mark Taiwan după ce a încrucișat cu succes literatura cu geografia într-un discurs de pomină ținut în urmă cu câțiva ani la alegerile pentru șefia tineretului PSD Argeș. Cu prezența-i diafană, Mari a a întregit cu brio acel trio al competenței agricole, made PSD Argeș. Cum spuneam și mai înainte, mulțumim din inimă partidului! PSD Argeș are o resursă de cadre atât de briliantă și de dată cu ojă, încât face furori și pe câmp. Printre lanurile de rapiță și de japiță.


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here