Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor La Kaufland , directorul e…genial !

La Kaufland , directorul e…genial !

259
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

Si micile probleme cotidiene fac viata mai placuta sau nu . Personal , mi-am facut un obicei din a dedica , dimineata , circa 30 de minute pentru cumparaturi . Pentru eficienta merg la un supermarket . In general , lucrurile sunt satisfacatoare . Totusi , cateodata , optuzitatea nu lipseste .

O ultima ,,confruntare” cu talentul directorului de la Kaufland-ul de pe strada Valea Oltului , mi-a demonstrat ca interesul pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor , poate fi , in anumite situatii , doar o lozinca .

Nu ma refer la sesizarea de peste un an ca la raionul unde se vand becuri , sa existe si posibilitatea verificarii functionarii acestora. Solutia geniala gasita si comunicata de superspecialistul comertului a fost : ,,Mergeti acasa , pastrati bonul iar daca becul nu functioneaza , veniti cu el si il schimbam .” Genial ! O solutie mai simpla si mai eficienta nu se putea gasi .

La raionul de panificatie , de obicei trebuie sa astepti minute bune pana vine cineva sa serveasca . Motivul declarat : insuficienta personalului . Era o perioada in care , cand ajungeai la casa , erai intrebat daca totul a fost in regula . Am auzit cum un cumparator a sugerat sa se monteze o sonerie la acest raion pentru a anunta ca este asteptat un angajat sa serveasca un client . Acest lucru l-am auzit anul trecut si l-am repetat si eu de cateva ori . Nici sonerie , nici un angajat care sa stea in permanenta la servire .

Dar ultima intamplare care m-a determinat sa scriu acest articol s-a derulat ieri . La raionul de carne erau expuse fripturi feliate . Deoarece prefer ca friptura sa aiba circa 1,5 cm , iar cele expuse erau cam la jumatatea celor preferate de mine , mi-am permis sa-i solicit vanzatoarei sa-mi taie , conform dorintei mele , cateva fripturi . Raspunsul terifiant . ,,Sunt gata feliate , iar daca nu va plac asa cum sunt , cumparati o bucata si o feliati acasa cum doriti . Daca nu va convine sesizati la informatii ”

Intrigat de acest ,,comert modern” , l-am depistat pe directorul magazinului si mi-am exprimat mirarea . Raspunsul , ca pentru prosti , m-a lamurit . ,,Nu avem autorizatie pentru macelarie . ,,Carnea ne vine gata feliata . Daca vreti , va taie o bucata si o feliati ”.

Deci , o bucata de carne se poate taia si fara aceasta autorizatie de macelarie . Contraventia sau infractiunea intervine , in aceasta situatie , doar daca carnea este taiata , pentru un client , in mai multe bucati .

Am renuntat , convins de geniala viziune a acestui sef de magazin . M-am oprit la un magazin de cartier , de pe str. Valea Argesului unde , nu numai ca am primit fripturile feliate asa cum am solicitat , ba vanzatoarea mi-a prezentat mai multe bucati de carne , eu alegand ce am dorit .

Pentru a-mi completa cunostintele , azi dimineata am fost la Auchan-ul de pe strada Brasov si la Kaufland-ul vecin . La ambele magazine am aflat ca fripturile se taie conform dorintei clientului . M-am ambitionat si am aflat ca nici la Billa si nici la Carrefour Militari dorinta mea nu intra in sfera anormalului .

Sugerez ca genialul director al magazinului Kaufland , de pe strada Valea Oltului , sa fie avansat sau transferat in Germania pentru oferi calitatilor domniei sale un mediu care sa asigure o valorificare superioara .

ec. Nicolae Iliescu


Raspandeste cu incredere
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here