Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete La vremuri noi tot noi, urmasii comunistilor, unii veniti din Rusia bolsevica

La vremuri noi tot noi, urmasii comunistilor, unii veniti din Rusia bolsevica

1158
2
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

bogdan olteanu, ghizela vass, gisela vassA fost o vreme pe cand Romania se lupta aparent fara nici o sansa de reusita cu o infectie masiva, pe alocuri purulenta, provocata de factori atat autohtoni cat mai ales alogeni. Si din pacate pentru noi, dupa cum vedem si astazi, Romania a pierdut se pare aceasta lupta cu infectia.

Adusi in Romania calare pe tevile si tancurilor rusesti, introdusi pe usa din dos a istoriei, cominternistii khazari rebotezati ca „romani” au reprezentat cea mai grava boala de care a suferit vreodata tara noastra.

Cominternul era o organziatie bolsevica condusa de khazari ce avea drept scop  sa obtina prin orice mijloace, inclusiv  lupta armata, formarea unei republici sovietice internationale. Asta in amintirea fostului lor imperiu al lor, distrus! Este lesne de inteles ca acesti cominternisti aparent „romani”, in realitate tot khazari erau impotriva „imperialismului” reprezentat de Romania Mare si au actionat de aceasta data in folosul Rusiei pentru dezmembrarea Romaniei si pierderea Basarabiei. Dar si in Rusia au actionat, peste 10 milioane de rusi fiind omorati de aceasta mafie khazara rosie!

In timp ce intelectualii si ceilalti romani adevarati care s-au opus intr-un fel sau altul regimului comunist promovat si sustinut de khazarii veniti din Rusia, zaceau prin inchisorile comuniste sau ingrasau pamantul prin cine stie ce gropi comune sapate la repezeala de calaii lor din inchisori sau din lagarele de munca fortata, cominternistii si familiile lor se desfatau in lux, uneori chiar in casele confiscate de la nenorocitii pe care tocmai ei i-au trimis la moarte. Si nu au platit nici pana astazi crimele faptuite atunci sau acum. Ba din contra!

Comuniștii, ciuma rosie a acestui neam, lovesc din nou în România. După ce fiul lui Valter Roman, Petre a fost uns imediat dupa vanzoleala din decembrie prim-ministru, acum  a venit randul altui vlastar al ciumei rosii khazare, promovata in functii de conducere de tancurile rusesti, sa nenoroceasca o tara blanda si crestina – Romania Mare: numele nepotului Ghizelei Vass, Bogdan Olteanu, nume care a fost destul de des vehiculat pentru funcția de premier. 

Nepotii cominternistei criminale Ghizela Vass, imbogatitii tranzitiei, un nou nume pentru hotie

Unii dintre cei care au beneficiat de pe urma confiscarilor abuzive in timpul regimului comunist si care au avut o copilarie extrem de privilegiata sunt si nepotii Ghizelei Vass, Andreea Vass si Bogdan Olteanu. Ghizela Vass a fost o cominternista din primul esalon, buna prietena cu cealalta criminala odioasa a neamului romanesc, Ana Pauker (khazara venita din Rusia ocupata de khazarii bolsevici).

Bogdan Olteanu a fost ales președintele Camerei Deputaților în guvernarea Tăriceanu și când nu i-a mai plăcut a plecat la BNR pe un salariu confidențial de aproximativ 10.000 de EURO lunar. Asta inseamna sa fii dintre noi pentru noi in acceptiunea lor.

^^^

Ghizela Vass (născută Gitta) (n. 22 aprilie 1912, Iași – d. 2004, București) a fost o activistă comunistă nascuta in România. A fost bunica din partea mamei a lui Bogdan Olteanu, președinte al Camerei Deputaților. S-a născut într-o familie de origine evreiască din Basarabia.

A intrat în PCR în 1933, când partidul era compus în mare parte din agenți NKVD. A avut o ascensiune foarte rapidă în partid. În 1945 ea ajunsese membru al CC al PCR și a reușit să se mențină în funcții până la sfârșitul anilor ’70. Printre sarcinile Ghizelei Vass s-au aflat, până la începutul anilor ’40, și “eliberarea” moldovenilor de la Chișinău de sub “jugul burghezo-moșieresc românesc”, iar, ulterior, după 1945, eliberarea românilor de la București “de sub jugul lui Iuliu Maniu și Brătianu”. Si stim cuuu totii cati morti si cate drame au marcat aceasta “eliberare”.

Între 1948-1984 a fost membru al CC al PCR, secretar al organizației PCR din București (pana in 1953, când a fost exclusă din Secția Externă a CC, în urma campaniei anti-evreiești din rândurile nomenclaturii) și șef de secție la CC al PCR (1975-1984). În 1980, fiica și ginerele ei (Eugen Zeiligsohn, medic) au plecat într-o excursie în Europa, stabilindu-se ulterior în SUA.

După ce a fost director adjunct al Secției Organizatorice a CC al PMR, în 1954 a fost admisă în secretariatul CC, iar în 1958 a devenit șefa secției relații internaționale a partidului. În mai 1961 a fost decorată cu medalia “A 40-a aniversare de la înființarea Partidului Comunist din România”.

La începutul anilor ’70, a fost “marginalizată” de Nicolae Ceaușescu în funcția de adjunct al secției relații internaționale, iar în 1982, pensionată. După pensionare, a fost numită vicepreședintă a Crucii Roșii, păstrându-și privilegiile.

Ghizela Vass, alături de Lidia Lăzărescu (nume conspirativ), Olga Deutsch și Andrei Goanță (nume conspirativ, mai târziu refugiat în Israel, si asta    spune multe despre numele sau real!), a condus un grup de sprijin și coordonare a luptei anti-titoiste format în cadrul secției de relații internaționale a PMR.

A fost soția lui Ladislau Vass, ilegalist maghiar, fost adjunct al ministrului finanțelor și membru al Comisiei de Revizie a CC al PMR, și o apropiată intima a nulitatii stiintifice numita Elenei Ceaușescu. A avut un fiu Gheorghe și două fiice:

 • Leah Zoia care a emigrat, în anul 1980, împreună cu soțul ei Eugen Zeiligsohn de profesie medic, în SUA, și trăiește în prezent la New York având numele Leah Zoia Faerstein;
 • Ecaterina a fost căsătorită cu Dănuț Florin Olteanu, fost secretar de partid la întreprinderea Tehnofina. Ecaterina este mama lui Bogdan Olteanu, acesta locuind până la vârsta de 30 ani împreună cu bunica sa.

Gisela Vass, bunica lui Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, era numarul doi in relatiile internationale ale regimului comunist si “coordona” legaturile cu agentii Moscovei, descoperire facuta dupa mai bine de 17 ani de ancheta, de o publicatie tabloida din Romania. Dosarul a inceput cand scriitorul Paul Goma a depus o plangere impotriva celebrului terorist Carlos “Sacalul”, suspectat ca ar fi avut legaturi cu Securitatea romana.

Cinci fosti diplomati, acuzati de terorism, sunt nominalizati in plangerea facuta la Parchetul Instantei Supreme, se arata intr-un comunicat trimis de IICCR, Institutul de Cercetare a Crimelor Comunismului, condus de secretarul de stat liberal Marius Oprea, consilier pe probleme de securitate al premierului Tariceanu. Potrivit IICCR, cei cinci, vinovati de abuzuri extrem de grave, erau subordonati ai Departamentului de Informatii Externe, condus la vremea aceea de Nicolae Plesita, acuzat ca ar fi fost complice la asasinatele executate de Carlos “Sacalul”. La recomandarea KGB, statele comuniste foloseau in combinatii operative de tip terorist grupul terroristului Carlos (Ilici Ramirez Sanchez).

Se pare ca “Sacalul” lucra direct cu activul de Partid, la nivel inalt, respectiv, in Romania, cu agenta Gisela Vass, plasata de Moscova in Comitetul Central al PCR, care ordona terorismul de stat, coordonat apoi de Securitate.

O actiune teorista consta, la acea vreme, in plasarea unor dispozitive explozive in coletele expediate catre trei cunoscuti contestatari ai regimului comunist (Paul Goma, Nicolae Penescu si Serban Orescu), cu intentia de a le cauza moartea.

Ancheta in acest caz a inceput in urma unui raport al unui fost sef serviciu in cadrul DIE, la care s-a adaugat cererea lui Paul Goma de solutionare a incercarii de asasinat indreptate impotriva sa.

Potrivit dovezilor, Securitatea acorda, la ordinul conducerii PCR, suport logistic grupului condus de Carlos. In timp ce pentru organizarea si executarea mai multor atentate pe teritoriul Germaniei, Frantei si Elvetiei legatura era Gisela Vass, Plesita era contactul direct cu teroristul promovat de KGB.

JIGODII cominterniste, adevaratii calai si criminali ai neamului romanesc!

Mostenitorii celor care au fost calaii neamului romanesc si ai intelectualitatii pur sange, care s-a opus din rasputeri hoardelor insetate de putere si sange, si care au umplut pamantul acestei tari de sange nevinovat vreme de 45 de ani, cei care le-au confiscat apoi averile in care s-au lafait vreme indelungata, si o mai fac si azi, ei bine, tot ei sunt acum la putere, pozand in oameni de dreapta (comunisti de dreapta?) si imbogatindu-se din  retrocedari dubioase si frauduloase.

Andreea Vass s-a imbogatit din retrocedari frauduloase „obtinute” de catre sotul ei, iar despre verisorul ei, Bogdan Olteanu, se zvoneste ca a tesut o intreaga filiera de retrocedari pe pile pe langa ANRP. Oare institutiile statului vor face ceva candva sau au fost si ele penetrate de aceasta mafie khazara venita de aiurea? Oricum sare dintr-un partid in altul dovedind un oportunism ce o defineste drept o adevarata urmasa a bolsevicilor ce au nenorocit o tara intreaga.

În guvernul de tristă amintire Băsescu-Boc, doamna Vass era consilierul Primului Ministru Boc pe probleme economice.

În mai 2010 când s-a luat hotărârea ruşinoasă de a se tăia din salarii, pensii, ajutoare sociale, etc., cea care i-a suflat în ureche lui Boc că aşa trebuie făcut, a fost d-na Andreea Paul (Vass spre a nu se da uitarii acest nume sinistru). Dealtfel într-un interviu la întrebarea jurnalistului dacă sunt hotărâţi să taie din salarii şi pensii, răspunsul Andreei Paul a fost năucitor: ”Am fi idioţi dacă nu am face-o”, citat închis. Îmi amintesc de şcolile, spitalele închise în perioada guvernului Boc, atunci când doamna Paul era sfătuitoarea Premierului. Tot atunci guvernul s-a împrumutat 20 de miliarde de euro, poate într-o zi această minunată economistă ne va spune ce s-a făcut cu acei bani. Deci o mare parte din “binele” de azi i se datoreaza!

Mai nou, doamna Paul, nu mai vrea sa fie si Vass, pentru a-si putea ascunde sub pres aceasta origine odioasa dar sanatoasa. Este gresit sa punem in carca copiilor sau nepotilor greselile sau pacatele parintilor sau bunicilor acestora. Dar in cazul doamnei Paul, fosta Vass, se dovedeste proverbul legat de caracterul puilor de pisica proaspat fatati. Asceasta se pare ca a mostenit caracterul parsiv si criminal al bunicii sale cominterniste si adepta a unei politici antiromanesti.

Vladimir Tismăneanu (Tismenetchi – khazar bolsevic), un alt privilegiat al comunismului, o descrie ca pe o „ilegalista din categoria dura, una dintre confidentele Elenei Ceausescu inca din anii 50” care „a participat la numeroase anchete politice si a controlat ani de zile toate relatiile internationale ale PCR. De profesie croitoreasa, provenind din mediile paupere ale micilor targuri de provincie, lipsita de alta cultura decat aceea a vulgatei staliniste, tanara Ghizela (nascuta Gitta) a activat la Chisinau, a fost arestata si a fost inchisa la Mislea si la Dumbraveni. „A facut parte din comitetul de partid, functie pe care a avut-o si in timpul razboiului, cand a fost deportata in lagarul de detinuti politici evrei de la Vapniarka. Facea parte din elita sectei comuniste din lagar, alaturi de Petre Lupu, Simion Bughici, Lazar Grunberg, Bernath Andrei, Barbu Zaharescu, Stefan Voicu, Emanuel Vinea. Ca si la Targu-Jiu si Caransebes, la Vapniarka domnea o ierarhie rigida si stricta in randul detinutilor, conducerea de partid, in primul rand Lazar Grunberg si Bernath Andrei, se bucura de privilegii de nimeni contestate (in memoriile sale, Elli Pappas, vaduva lui Nikos Beloyannis, executat in 1952, a confirmat ca acelasi model functiona si in lagarele de detinuti politici din Grecia din anii 50). Am cunoscut personal fosti detinuti de la Vapniarka, mi-au povestit cum trebuiau sa cedeze mancarea din pachetele primite de-acasa “tovarasilor din conducere”, timp in care ei erau hraniti cu mazare furajera. Cu alte cuvinte, nomenklatura nu s-a nascut in momentul luarii puterii, ci exista de-acum, inca din ilegalitate. Era, in conditii de opresiune si teroare, o “democratie populara” in “status nascendi.” integral pe contributors.ro.

„Ghizela era casatorita cu ilegalistul transilvanean Ladislau Vass. Sora acestuia, Olga, era una din amicele Elenei Ceausescu inca din anii clandestinitatii. Sotul ei, Jack Podoleanu (Mendelovici) a fost director al Editurii PCR si a detinut numeroase alte functii de partid si de stat. Ladislau Vass a fost ministru adjunct de finante si membru al Comisiei de Revizie a CC. Ghizela si Ladislau au locuit vreme de decenii intr-o vila pe strada Muzeul Zambaccian, cu fata spre Bulevardul Aviatorilor (intre 1950 si 1962, Bulevardul “Generalissim I. V. Stalin”). Au avut trei copii: Ecaterina (Kati), a terminat Liceul “Petru Groza”, a facut Politehnica, sectia de automatica, mama lui Bogdan Olteanu, unul dintre liderii PNL in perioada Tariceanu si presedinte al Camerei Deputatilor (din surse credibile aflu ca este o persoana onesta, la ora actuala este pensionara, se ocupa de copiii fiului ei); Gheorghe (a urmat acelasi liceu, a murit tanar); si Zoia, nascuta in 1953, eleva la “Petru Groza”, a studiat dreptul (colega de an cu Valeriu Stoica), dupa care a emigrat in Statele Unite in anii 80, impreuna cu sotul ei din acea perioada, doctorul Eugen Zeligson. Din cate am auzit, in Statele Unite, Zoia si-a schimbat prenumele in Lea si a refuzat contactele cu mama sa. Poate ca aceasta decizie era legata de felul in care Ghizela isi negase de-a lungul anilor originea etnica, de modul in care actionase, asemeni atator altor stalinisti de origine evreiasca, pentru combaterea sionismului si eradicarea a ceea cei ei considerau a fi “nationalismul burghez evreiesc”.

Un detaliu anecdotic amuzant: era prin 1968, Ghizela a plecat ca membra delegatiei PCR la congresul comunistilor francezi. Fiul ei, Ghita, nascut in 1950 si numit astfel probabil in onoarea “tovarasului Gheorghiu”, i-a cerut sa-i aduca un disc cu Georges Brassens. Cum marea activista nu vorbea franceza, a intrat intr-un magazin, a vazut multe discuri ale celebrului poet-cantaret, a ales unul cu un titlu mai lung, “Chansons pas pour toutes les oreilles” (exista si “Chansons pour toutes les oreilles”). Discul a circulat printre prieteni si colegi care fredonau, gratie tovarasei Ghizela, “Je suis le pornographe du phonographe”, “Chez l’epicier, pas d’argent pas d’epice”, “Ah, ah, ah, putain de toi/Ah, ah, ah pauvre de moi/Ah, c’est pas poli/Ah, une fesse qui dit/Merde a l’autre”…”, mai scrie Tismăneanu.
„Inzestrata cu o colosala memorie, dar si cu o diabolica perfidie, Ghizela Vass ii secunda in acele interogatorii nocturne, desfasurate in sediul Comisiei Controlului de Partid de pe Aleea Alexandru, pe inchizitorii sefi Iosif Ranghet si Gheorghe Pintilie, zis Pantiusa.”

Această nenorocită care nu a răspuns niciodata pentru faptele sale din perioada comunistă si ni l-a lăsat plocon pe nepotu-su, care acum s-ar vrea si prim-ministru. După ce a fost amantul Alinei Gorghiu care a încercat să-l despartă de nevastă-sa, Cristina, cu care acesta avea deja doi copii și nu a reușit, acum se pare că PNL a vrut să-l propună la funcția de prim-ministru. Oare o șantajează pe Alina sau ce s-o fi declanșat în căpșorul co-președintei PNL? Menționăm că Alina n-a reușit să-l divorțeze pe Olteanu dar a reușit cu Lucian Isar, rămânând gravidă în același timp cu soția acestuia. Intortocheate sunt caile politicii  dambovitene.

^^^

Un alt „comunist” de dreapta, este de acum celebrul Unguent, pe numele din buletin Mihai Razvan Ungureanu.

In primul rand vreau sa-mi exprim opinia personala despre Mihai Razvan Ungureanu: este un tradator de tara, un anti-roman, un arivist in orice regim politic, o sluga a lui Soros si a intereselor ocultei mondiale.

MRU - UTC-ist de cinste, acum om de "dreapta"

MRU – UTC-ist de cinste, acum declarat politician de „dreapta”. Cine-l crede?

In calitatea sa de ministru de externe a afisat, langa biroul sau, portretul khazarei Ana Pauker. Cu toate ca i s-a cerut insistent indepartarea acelui portret, tovarasul Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere, venita din partea celor de la AAAPE. Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele bolsevicei khazare Ana Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata. Ce cauta un asemenea om in libertate? Ce cauta un asemena om in politica romaneasca, in servicii, in …

MRU-In calitatea sa de ministru de externe a afisat langa biroul sau portretul Anei Pauker. Cu toate ca i s-a cerut indepartarea acelui portret Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere venita din partea celor de la AAAPE. Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele Anei Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata.

Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Mark Rich (un alt personaj sinistru de care este legata mafia rusa si nu numai, suspectat de catre FBI de spalare de bani pentru oligarhia rusa, de crima organizata si de colaborare cu Mossad, serviciul secret al Israelului).

^^^

Ana Pauker ( Hannah Rabinsohn ) face parte din galeria marilor calai ai neamului romanesc si se face vinovata de mai multe atrocitati , crime si abuzuri.

^^^

Teroristul Max Goldstein

^^^

Vladimir Tismaneanu, alt „bard” al anti-romanismului si un pupincurist de casa, de prima mana al marinarului securist Traian Basescu.

Parintii lui Vladimir Tismaneanu (Tismenetchi) au fost agenti cominternisti, prezenti pe statul de plata al Anei Pauker, pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor!

Familia Tismaneanu figura pe statul de plata al Anei Pauker pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor

Vladimir Tismaneanu este de altfel, alaturi de Silviu Brucan (pe numele khazar Samuel Bruckner) unul dintre acei propagandisti ai comunismului dur si care au avut “privilegiul” de a sta in jurul tuturor presedintilor post-decembristi, pana la moartea sa, naturala, si nu in puscarie asa cum ar fi trebuit.

Vladimir Tismaneanu este de altfel, alaturi de Silviu Brucan(Samuel Bruckner) unul dintre acei propagandisti ai comunismului care au stat in jurul tuturor presedintilor postdecembristi.

Un alt individ care face propaganda antiromaneasca si a carui maculatura ponegreste si jigneste in toate felurile poporul roman este odiosul H.R. Patapievici, un pupincurist cu papion al lui Traian Basescu si din multe zvonuri, o sluga credincioasa a lui George Soros.

Un alt individ care face propaganda antiromaneasca si a carui maculatura ponegreste si jigneste in toate felurile poporul romane este odiosul H.R. Patapievici, un pupincurist cu papion al lui Traian Basescu.

Unul dintre cei slabi directori ai televiziunii romane nationale este Stelian Tanase, un alt individ ce are in proprietate o coloana vertebrala de molusca si un caracter de vulpe bolsevica.

Unul dintre cei slabi directori ai televiziunii romane nationale este Stelian Tanase, un alt individ ce are in proprietate o coloana vertebrala de molusca si un caracter de vulpe bolsevica.

Langa Basescu au stat numai oameni unul si unul; Teodor Baconschi, „ambasadorul” care i-a adus pe usa din dos victoria in alegeri a lui Traian Basescu din 2009, este si el o mladita din acelasi copac plin de cominternisti, khazari bolsevici sau pupincuristi ai sovietelor si ai comunismului.

Langa Basescu stau numai oameni unul si unul; Teodor Baconschi, "ambasadorul" care i-a adus pe usa din dos victoria lui Traian Basescu din 2009, este si el o mladita din acelasi copac plind de cominternisti, bolsevici sau pupincuristi ai sovietelor si ai comunismului.

 Ei, acum ca Olteanu s-a plictisit la BNR unde a fost și în incompatibilitate după cum am arătat în 2013, dar nimeni nu s-a sesizat, Horia Georgescu fiind ocupat să-și numere șpăgile. Crescut de o bunică bolșevică în Primăverii, Olteanu este ca și Petre Roman un favorizat al puterii fără a se remarca intelectual vreodată, ba chiar a fost dat afară de la doctoratul la care se înscrisese la Babeș Bolyai. Si acum poate ca a venit si vremea platii de vreme ce a fost ridicat de DNA. Sa speram ca este doar inceputul si ca lupta ce parea pierduta de Romania reincepe!

^^^

Trist este ca inca mai exista oameni naivi care incearca, ba chiar se straduiesc sa creada in aceste jigodii, fara a cerceta prea mult trecutul lor, fara a cerceta sa vada de unde se trag, ce origini au si de ce fug ca dracul de tamaie de numele khazar/bolsevic al parintilor, bunicilor. Cei ce pozeaza astazi in mari anti-comunisti sunt de fapt ori foste jigodii comuniste (aici nu trebuie inclusi si acei naivi idealisti care au crezut poate cu adevarat in utopia numita comunism) ori copiii sau nepotii unor cominternisti criminali dovediti ca antiromani.

^^^

Oare a înțeles cineva că oamenii care au ieșit în stradă nu îi vor tot pe ei la putere dar nu îi vor nici pe urmașii comuniștilor bolșevici?

^^^


Raspandeste cu incredere
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

2 COMENTARII

 1. Minciuna grosolana: andreea paul vass NU este nepoata ghizelei vass! De ce nu verificati inainte de a scrie. Corectati-va eroare daca va pasa de corecta informare a opiniei publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here