Acasă Colţul specialistului Sanatate Lucrezi intr-o institutie sanitara? Iata tot ce trebuie sa stii despre halate...

Lucrezi intr-o institutie sanitara? Iata tot ce trebuie sa stii despre halate medicale!

372
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

In prezent, orice institutie sanitara care impune angajatilor utilizarea de halate medicale isi creeaza o imagine profesionala pozitiva si asigura securitatea sanatatii pacientilor, limitand riscul de a aduce bacterii din exteriorul institutiei in diversele sectii.

Cu toate ca halatele medicale au dublu rol functional de a proteja atat pacientii, cat si angajatii, acestea sunt articole vestimentare, care atunci cand sunt personalizate pot fi asociate cu eleganta si reflecta un standard de eficienta in activitate.

Chiar daca in trecut aceste halate medicale erau des asociate cu imaginea costumelor albe specifice vestimentatiei doctorilor, industria sanitara se bucura in prezent de libertate in alegerea uniformelor, cu conditia ca rolul functional sa nu fie afectat si sa prezinte o imagine profesionala impecabila.

Daca institutia in care lucrezi are nevoie de halate medicale, iata ce ar trebui sa stii pentru a crea imaginea pe care iti doresti sa o afisezi:

Prioritizeaza calitatea inainte de orice.

Cand vine vorba de halate medicale sau uniforme de lucru, calitatea acestora primeaza intotdeauna. Indiferent cat de bine vin acestea pe corp, daca materialul este de o calitate indoielnica, acestea se vor deteriora mai repede si nu vei beneficia de o amortizare eficienta a costurilor, fiind nevoit sa achizitionezi din nou halate medicale intr-o perioada scurta de timp.

Orienteaza-te catre halate medicale de buna calitate, potrivite pentru fiecare functie ocupata in domeniul de activitate si asigura-te ca acestea sunt durabile si rezistente, cu o croiala care sa iti permita flexibilitate, astfel incat sa nu fii restrictionat in miscarile normale si uzuale ale corpului.

Nu neglija masurile halatelor.

Indiferent cat de bun ar fi materialul din care sunt produse halatele medicale, daca nu stabilesti cu atentie masurile necesare pentru angajati, acestea nu vor fi potrivite pentru a fi purtate. Asadar, stabileste inainte de orice numarul exact de halate si uniforme pentru fiecare marime, pentru a satisface necesitatea fiecarui angajat din institutia medicala.

Cu siguranta nu iti doresti ca angajatii sa primeasca masuri mai mici de halate medicale, pe care sa nu le poata purta, sau marimi mai mari, care ii incomodeaza in activitate. O astfel de greseala poate deteriora aspectul profesional al institutiei si poate declansa nemultumirea si ineficienta angajatilor.

Foloseste halate medicale in culori diferite.

Daca estetica este un criteriu important de selectie pentru institutia in care lucrezi, este bine sa stii ca exista persoane care sunt avantajate de anumite nuante.

Pentru acei angajati care au un ten inchis achizitioneaza halate in nuante calde precum portocaliul, galbenul, visiniul sau chiar turcoazul. Pentru acei angajati care au tenul rece se potrivesc mai bine halate medicale in culori verzi, albastre sau nuantele reci de roz.

Daca totusi nu doresti sa personalizezi vestimentatie de serviciu pentru fiecare angajat, poti opta pentru halate medicale in culori neutre precum crem, brun, gri sau negre.

Totodata, cu ajutorul halatelor medicale personalizate in diferite culori poti stabili o ierarhie a functiilor fiecarui angajat sau poti alege o nuanta care defineste cel mai bine institutia.

Aceasta optiune este des utilizata si cu scop de branding, unele clinici medicale avand stabilite propriile coduri de culori sau regulamente de conduita in materie de vestimentatie.

Combina diverse culori sau printuri.

Avand in vedere ca nu toate institutiile din domeniul medical sunt la fel de riguroase in ceea ce priveste vestimentatia, poti utiliza diverse combinatii interesante de culori si printuri.

De exemplu, in clinicile cu specializare in pediatrie, halatele medicale se personalizeaza astfel incat atmosfera sa fie mai primitoare pentru copii sau in cabinetele veterinare, unde halatele pot avea printuri tematice cu animale.

Personalizeaza halatele medicale.

Nu uita ca. indiferent de tipul de institutie sanitara, halate medicale pot fi personalizate cu sigla, culoarea generala a uniformei, nuante separate pe diferite elemente precum buzunarele, capatul manecilor sau culori diferite utilizate atunci cand vestimentatia este formata din doua piese, respectiv camasa si pantalon.

Asadar, daca institutia in care lucrezi are nevoie de halate medicale, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la companie specializata in confectii de acest tip, precum Kronos.ro, unde iti poti personaliza fiecare halat medical in functie de nevoile si specificatiile institutiei.

Pentru o atitudine profesionista, alege sa protejezi angajatii si pacientii, care te pot reprezenta cu eleganta si demnitate in activitate!

Advertorial


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here