Acasă Uncategorized Monitorizarea, diagnoza și mentenanța echipamentelor și liniilor de înaltă tensiune, la a...

Monitorizarea, diagnoza și mentenanța echipamentelor și liniilor de înaltă tensiune, la a V a Conferință Internațională, organizată de organizată de Compania Naţională de Transelectrica SA

97
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Între 9 -11 septembrie 2019, se desfășoară cea de-a cincea ediție a Conferinței Internaționale privind Monitorizarea Stării, Diagnoza și Mentenanța echipamentelor și liniilor de înaltă tensiune 2019 – CMDM 2019. Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica este partenerul Comitetului Național Român CIGRE Paris în organizarea acestui eveniment.

Sunt prezenți invitați de marcă la nivel internațional în domeniul energetic, precum: Nenad Uzelac (USA), Koji Kawakita,  Hiroki Ito (Japonia), Terry Krieg (Australia), Simon Ryder (UK) Frank Richter(Germania).

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA este reprezentată în cadrul Conferinței de specialiști precum: Ciprian Diaconu – Președinte al Comitetului Național Român al CIGRE, Ioan Hațegan – Secretar al Comitetului Național Român al CIGRE și Florin Bălașiu – Expert al Comitetului de Studii CIGRE B5 (Protecții și Automatizări).

Conferința Internațională privind Monitorizarea Stării, Diagnoza și Mentenanța echipamentelor și liniilor de înaltă tensiune 2019 este un eveniment major pentru sistemul energetic național și oferă prilejul atât membrilor CIGRE, cât și părților interesate să prezinte evoluții fundamentale și tehnologice în domeniul energetic. Conferința reuneste ingineri, specialiști energeticieni și factori de decizie din domeniul energetic.

Temele de dezbatere abordate pe parcursul celor trei zile de sesiuni de lucru sunt:

Rețelele inteligente Monitorizarea stării și diagnoza pentru echipamentele de mare putere și liniile de înaltă tensiune; Monitorizarea stării și diagnoza pentru echipamentele din centralele electrice; Defecte generate de cauze electrice, mecanice, chimice și termice; Evaluarea degradării pentru echipamentele de putere; Instrumente moderne de mentenanță și tehnologii; Tehnici avansate de detecție pentru monitorizarea stării și diagnoză; Aplicații ale inteligenței artificiale pentru extragerea de date și evaluarea stării; Automatizare stații și contorizare automată; Instrumente de gestionare a activelor specifice echipamentelor de mare putere; Generarea distribuită și surse de energie regenerabilă.

Mai multe informații despre agenda și sesiunile de lucru din cadrul Conferințe Internaționale privind Monitorizarea Stării, Diagnoza și Mentenanța echipamentelor și liniilor de înaltă tensiune 2019 puteți găsi pe pagina de internet dedicată evenimentului: www. cmdm2019.org

Comitetul Național Român al CIGRE (CNR-CIGRE) este o asociație profesională, non-profit, având personalitate juridică. CNR-CIGRE este afiliat la Consiliul Internațional al Sistemelor Electrice – CIGRE, ce are sediul la Paris și este cea mai mare organizație profesională internațională în domeniul sistemelor electrice. CNR-CIGRE organizează în parteneriat cu CNTEE Transelectrica SA, o dată la doi ani, Conferința Internațională privind Monitorizarea Stării, Diagnoza și Mentenanța echipamentelor și liniilor de înaltă tensiune.

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA este Operatorul de Transport și de Sistem din România care gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă rețeaua de transport alcătuită din 81 stații electrice, având o capacitate de circa 38.000 MVA și 8.834,4 km de linii electrice aeriene de 110 kV, 220 kV, 400 kV și 750 kV, toate acestea fiind aflate în gestiunea celor 8 Sucursale de Transport.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here