Acasă Colţul specialistului Spiritualitate Newsletter – Seminare sustinute de Florentina Mateescu

Newsletter – Seminare sustinute de Florentina Mateescu

680
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Traversam cu totii o perioada de mari transformari la nivel planetar si individual.
Ne resimtim prin starile de oboseala din ce in ce mai accentuata, prin stari de stres intens, vin spre noi, in avalansa, din ce in ce mai multe lucruri de facut si parca nu se mai termina, nu reusim sa terminam de facut ceva si deja sunt altele care vin si isi asteapta randul pentru solutionare, timpul s-a comprimat si zboara cu viteza… si nu stim cum sa facem sa le rezolvam pe toate…
Ne invartim intr-un carusel in care zilele se repeta cu aceleasi obligatii, cu acelasi program care ne incartiruieste in rutina zilelor fara identitate… si nu stim cum sa iesim din vartej…
Nu ne spune nimeni ce se petrece cu noi, sa stim cum sa reactionam si sa mergem mai departe in conditii din ce in ce mai bune.
In zonele de informare vehiculeaza cele mai negative aspecte ale vietii, inducand panici si depresii. Din pacate, nu se da speranta, iar promovarea valorilor, a frumosului, a pozitivului parca a iesit din gandurile majoritatii.
Exista schimbari energetice decisive la nivelul Terrei. Iar noi toti suntem locuitorii acestei planete, traitori pe aceasta planeta si, ceea ce se petrece, ne intereseaza direct, pentru ca este vorba despre vietile noastre.
De aceea am pornit acest demers de amploare, pentru informarea cat mai multor oameni in legatura cu schimbarile planetare si la nivel uman, individual si colectiv. Stiind ce se intampla, putem intelege fenomenele din jur si sa ne adaptam cum este mai bine pentru aceasta perioada, in care se produc modificari inclusiv in corpul nostru fizic si in psihic si in energetic, emotional, mental, in toate aspectele.
Pe langa Conferintele de informare generala, cu adresabilitate catre TOTI cei care vor sa isi schimbe in mod real viata in bine, vom avea si Seminare, la care incepem sa detaliem si mai mult, astfel incat sa se clarifice din ce in ce mai multe aspecte cu care ne intalnim in viata de zi cu zi.
Fiecare poate alege sa participe sau nu, sa anunte si pe cei dragi sau nu. Dar, sfatul meu este sa se ia in considerare faptul ca suntem in plin vortex de Trecere in urmatorul plan dimensional, iar alegerile de acum sunt pentru vreme indelungata si extrem de diferite ca finalitate.
Lumea 4D catre care ne indreptam este diametral opusa fata de lumea 3D in care suntem si vedem tot haosul si manifestarile din ce in ce mai negative. Putem alege sa ramanem aici, in vibratiile lumii care se termina sau sa optam sa mergem mai departe, intr-o lume cu multa lumina si fara negativitatea de acum. Lumea suntem noi si noi o cream asa cum suntem noi. Putem sa lasam totul sa decurga ca si pana acum sau sa ne schimbam in interior si sa traim altfel, total altfel.
Noul mod de viata merita efortul cu prisosinta!
Si meritam sa trecem cat mai multi, de aceea ne straduim sa transmitem aceste informatii!
Doar ca avem nevoie de voi toti, cei care va doriti sa iesiti din iluzie, ca sa mergem impreuna mai departe. Ii puteti anunta pe toti cei dragi si sa parcurgem cat mai multi acest drum!
Va asteptam si va primim cu drag la dialogul cu noua viata!
Flori Mateescu si echipa de oameni minunati care se dedica acestui program de construire a unui viitor frumos pentru toti cei care il doresc frumos, te asteapta sa te inscrii pe mail: [email protected] sau pe facebook: www.facebook.com/mateescuflori/, daca doresti sa primesti informatii despre evenimentele organizate.

Cu multă iubire,
Florentina Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!


Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here