Acasă Jurnalul Bucurestiului Promotii, Oferte, Reduceri Oferta de publicitate in ziarul Jurnalul Bucurestiului!

Oferta de publicitate in ziarul Jurnalul Bucurestiului!

1026
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

 

Stimata Doamna/Domnisoara,

Stimate Domnule,

 

Prin prezentul articol dorim sa ne manifestam interesul in vederea stabilirii unei posibile colaborari intre noi si firma sau compania dumneavoastra.

Firma noastra, S.C. Milenium Online S.R.L., ofera incepand de azi servicii de publicitate complexe, servicii care sunt in mod cert conexe oricarei activitatii pe care dumneavoastra o desfasurati, oferind aceste servicii deocamdata doar prin intermediul publicatiei on-line Jurnalul Bucurestiului.

Dupa cum bine stiti piata de produse publicitare este acum in crestere, iar cei care cumpara publicitate sunt in general reprezentanti ai firmelor si societatilor care au cu adevarat ceva de oferit: un produs revolutionar, un serviciu de exceptie, o oportunitate de afacere, samd.

Produsul publicitar oferit si distribuit numai prin S.C. Milenium Online S.R.L., in Romania, este cel mai bun dintre produsele similare oferite in tara. Siguranta data de acest promotor de publicitate este derivata din filozofia ca veti castiga vizibilitate pentru firma in mediul online prin noi si asta se vede in modul cu functioneaza acest ziar care si-a castigat deja un renume si un prestigiu printre romanii din tara si strainatate in cei 4 ani de cand a fost lansat.

Multi ca dumneavoastra au fost testati inainte ca produsul numit publicitate sa fie lansat si in paginile Jurnalului Bucurestiului, si sunt dovezi concrete care atesta ca aceasta preocupare a colectivului redactional va avea succes.

Fericiti-va asadar angajatii cu un produs publicitar extrem de bine conceput, pentru ca, nu-i asa, toata lumea vrea sa aiba parte de “siguranta” in ceea ce priveste vizibilitatea in mediul on-line. Iar noi suntem prezenti pe 43 de retele de socializare cu peste un milion de utilizatori, inclusiv pe Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Medium, etc.

Numai cei care cumpara publicitate pot intelege si totodata compara de ce acum acest tip de tehnologie chiar te ajuta: produsele si serviciile noi beneficiaza de serviciile de publicitate oferite in Jurnalul Bucurestiului, si sunt special concepute pentru ca sa iti facem viata mai buna.

Pentru asta am conceput un sistem extrem riguros si de bine pus la punct in ceea ce priveste publicitatea. Detalii suplimentare privind acest pachet de servicii nou lansat puteti gasi aici.

Astfel daca vreti sa difuzati stiri de interes larg, zonal, regional sau national acestea nu sunt tarifate! Da, ati citit bine, pretul platit pentru publicarea de informatii de interes general este 0 (zero).

Pe de alta parte, pentru distribuirea rapida a informatiilor, o persoana desemnata de dumneavoastra din cadrul firmei sau companiei poate primi acces direct si poate publica rapid orice este de interes pentru dumneavoastra si firma/companie! In felul acesta nici o informatie nu sufera de intarzierea specifica si inerenta caracteristica generala a celorlalte stiluri de publicitate si orice campanie de publicitate din cadrul firmei primeste automat masura interesului manifestat fata de produsul sau serviciul oferit chiar la cateva ore de la lansare! Altfel spus, simplu si extrem de eficient.

Daca vreti sa promovati ceva specific si care se adreseaza unui anume segment de populatie, categorii sociale, etc., aceste anunturi sunt tarifate specific, in functie de perioada de promovare dorita, de intensitatea acesteia, de gradul de interes manifestat de cititorii ziarului nostru.

Evident ca ne dorim sa incheiem parteneriate pe termen lung si ne dorim totodata sa avem clientii cei mai fericiti din acest punct de vedere.

Pentru aceasta pe langa bannerele propriu-zise puteti insera in paginile ziarului nostru advertoriale si articole de tip testimonial in ideea ca experienta avuta cu un anume produs sau serviciu este mai usor de promovat prin acest tip de publicitate.

Putem realiza de asemenea review-uri de specialitate pentru diverse produse, cum ar fi de exemplu diverse gadgeturi din sfera IT, putem face acelasi lucru pentru produse software, asta daca ne permiteti si sunteti interesati sau, daca vreti, putem prelua prezentarile dumneavoastra in legatura cu acest tip de activitati si adapta la formatul nostru.

In prezent, prin Jurnalul Bucurestiului detinem o cota de piata destul de mare, cca 5.000 vizitatori unici pe zi, peste 150.000 de vizitatori unici pe luna, ceea ce reprezinta spunem noi o masura a calitatii muncii noastre in domeniu, tinand cont si de faptul ca suntem un colectiv relativ tanar.

In loc de incheiere si mai ales pentru a va usura munca am atasat chiar un model de contract de prestari servicii de publicitate din care va puteti inspira pentru un eventual contract intre dumneavoastra si firma noastra.

Tinand cont de experienta, calificarea personalului si rezultatele proiectelor anterioare, consideram ca o colaborare, nu poate fi decat benefica, atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.

In speranta unei colaborari fructuoase si reciproc avantajoase, asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra fie in comentarii, fie direct la adresa de e-mail [email protected].

 

Cu stima,

Redactor stiri tehnice si IT

dr. ing. bioch. Madalina Ilis


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here