Acasă Istorie Dezvaluiri opiniagiurgiuveanului.ro : Saga propunerii PSD Giurgiu pentru europarlamentare

opiniagiurgiuveanului.ro : Saga propunerii PSD Giurgiu pentru europarlamentare

193
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nicolae Badalau, candidat la europarlamentare: “Ma voi bate pentru un loc eligibil pentru candidatul PSD Giurgiu!”
Aflam ca presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a fost votat in unanimitate de reprezentantii Comitetului Executiv Judetean pentru a candida la alegerile europarlamentare.
Nu am participat la sedinta cu pricina, dar ne bazam pe surse si pe imaginatia debordanta din dotare…
Primarii au fost tinuti cu… atentia treaza amintindu-li-se din cand in cand ca trebuie sa soseasca specialistii de la TransGaz sa bage gaze in fiecare comuna.
Dupa subiectul transferului intern lui Razvan Cuc, de la PSD Giurgiu la PSD Neamt si subiectul excluderii (cu un singur vot contra) lui Alexandru Andrei din PSD, puncte impanate cu, “Ia vezi Mariane, ce fac aia de la TransGaz”, intr-o scurta “recreatie” a primarilor, Niculae Badalau i-a soptit scurt lui Marian Mina: “Mariane, vezi sa faci tu propunerea, sa nu vina de la mine!”.
Asa s-a facut trecerea la ultimul punct – alegerea unui reprezentant al PSD Giurgiu pentru lista de europarlamentare.
“Bai baieti, acum trebuie sa trecem la o propunere pentru alegerile europarlamentare. Stiti si voi ca am avut rezultate bune la alegeri si ar fi pacat sa lipsim de pe lista. Nu avem nicio sansa pentru un loc eligibil, dar trebuie sa facem si asta. Hai, va rog, propuneri… Nicule (catre Nicolae Barbu – NR), tu nu vrei? Nu? Poate vrea domnul Corozel? Nici el…”
Abia atunci, cu coada ochiului, Niculae Badalau l-a zarit pe Marian Mina cu mana pe sus…
“Zi Mariane!”
“Domnule presedinte, am eu o propunere! Eu va propun pe dumneavoastra! Sa ne reprezentati cu cinste in Parlamentul European. Sunteti cel mai in masura sa mergeti la Bruxelles”.
Asa s-a scris istoria autopropunerii lui Niculae Badalau pe lista pentru alegerile europarlamentare. Evident ca votul a fost – unanimitate.
Dupa acest episod, pentru linistea primarilor, au aparut si reprezentantii TransGaz.
Am respectat adevarul (din trei surse) al acestei “intamplari” chiar daca imaginatia ne dadea ghionturi sa scriem ca toti primarii au fost in lacrimi, implorandu-l pe Nae Badalau… “Nu ne lasa sefuuu’”, “Te rugaaaam frumooooos”, “Esti singurul din organizatie care o bungheste pe bruxeleza, nu lasa pe vreun analfabet sa ne faca de cacao in UE”.
Cu doar o ora inainte de intalnirea CEX, Badalau a fost intrebat in conferinta de presa, daca PSD Giurgiu va avea vreun candidat pe lista pentru europarlamentare si iata ce a raspuns:
“Da! Azi vom lua hotararea in cadrul Comitetului Executiv Judetean vis a vis de o candidatura. Ca nu va fi eligibila, este cu totul altceva, dar ca organizatie care la ultimele trei alegeri am fost pe primul loc, trebuie sa avem un candidat. Lista finala se va stabili in Comitetul Executiv National.
Nu stiu cine va fi, sunt atatia oameni care… Mergem si propunem… Dar ma voi bate pentru o pozitie eligibila, voi face lobby pentru un loc eligibil pentru candidatul PSD Giurgiu”.
N.R. Ca sa nu existe interpretari sau comentarii tendentioase, am apelat la DEX:
SÁGA s. f. Povestire specifică vechii literaturi scandinave, în care faptele istorice se împletesc cu elemente mitologice. – Din fr. saga, germ. Saga.
Ion Diaconescu


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here