Orașul maghiar Székesfehérvár nu poate fi capitala europeană a culturii – „prea multi oameni albi fericiți”

  261
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   2
   Shares

  Motivele cu adevatrat halucinante pentru care candidatura orașului Székesfehérvár din Ungaria de a deveni capitală culturală europeană a fost initial respinsă de javrele progresiste de la Bruxelles.

  image

  UE: Orasul maghiar Székesfehérvár nu poate fi capitala europeana a culturii deoarece exista „prea multi oameni albi fericiti”

  Un juriu al UE, prezent la Budapesta, a decis totusi să avizeze candidaturile orașelor maghiare Györ, Debrecen și Veszprém, orase propuse pentru a participa la competiția în urma căreia va fi desemnată Capitala Culturală Europeană în 2023.

  Juriul destul de abject al UE pentru concursul „Capitala Europeana a Culturii” (EKF 2023) a declarat ca unul dintre orasele participante este „prea alb si nu exista suficienti migranti”, raporteaza site-ul de stiri maghiar „888.hu”.

  Este binecunoscuta cardasia tovarasului soros cu asa-zisii legiuitori de la Bruxelles in ceea ce priveste introducerea in Europa a cat mai multor javre musulmane dornice sa introduca sharia si cultul satanic al lui allah, precum si cat mai multe elemente africane pentru ca tezele de acum un secol ale unui neghiob austriac (supranumiti nu degeaba tziganii europei!) cu familie mixta euro-asiatica sa se implineasca. Cine nu cunoaste google il poate ajuta sa-si reimprospateze cunostiintele despre aceasta mizerie de om!

  Cu doar sapte semifinalisti, orasul maghiar Székesfehérvár a realizat un film promotional exceptional pentru juriu. Filmul prezinta probabil unele din cele mai frumoase locuri din oras, un cuplu fericit si cativa copii care se joaca.

  Surpriza vine insa tocmai din partea hahalerelor ce au format asa-zisul juriu UE, juriu ce a respins prezentarea filmului de debut al orasului Székesfehérvár spunand despre acesta ca: „Sunt prea multi oameni albi fericiti si cruci, si nu sunt migranti”!

  Daca nu vedem barbosi cu turbane zbierand moarte crestinilor leprele nu se simt bine!

  YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

  Székesfehérvár, az ezeréves város ma hazánk egyik gazdasági központja.
  Történelme mellett pezsgő kulturális élete és egész évet átölelő
  programkínálata miatt is jó itt élni, jó ide ellátogatni.

  “Best regards from Romania! Fuck the European Union Marxists!”

  Asadar juriul Uniunii Europene din 2018 a respins candidatura orașului Székesfehérvár, pemtru simplul motiv că în filmul său de prezentare „Sunt prea mulți oameni albi fericiți, prea multe cruci și nu aunt suficient de mulți imigranți”, informează site-ul 888.hu.

  După ce a aflat decizia UE, Primarul orasului maghiar, Dr. András Cser-Palkovics, a organizat miercurea trecută o conferință de presă extraordinară. Edilul a dezvăluit că, la vizionarea clipului de prezentare al orașului său, unul din experții UE a exclamat:

  „Este un film de propagandă pentru o Europă creștină și albă; toți sunt albi, fericiți și dansează pe străzi.”

  Jegurile de la Bruxelles vor probabil sa vada daramaturi si cretini urlandusi victoria si strigandu-si diavolul de trei ori!

  Asta e fata adevarata a asa-zisei Europe libere si unite!

  Filmul orasului a aparut, de asemenea, pe YouTube si a atras peste 3000 de vizualizari.

  El a spus ca, de fapt, nu s-a desfasurat nici o audiere a expertilor, decizia s-a bazat exclusiv pe problemele politice ale zilei, iar acuzatiile au fost adresate Székesfehérvár si delegatiei.

  Primarul a reamintit, de asemenea, observațiile critice făcute de juriu despre clipul ce prezinta orasul Székesfehérvár: „Au lasat saracii si migrantii in afara filmului, dar in acelasi timp avea prea multe cruci, biserici si ceea ce era si mai rau, atitudinea orasului, pentru ca au considerat toate acestea o valoare”.

  In final juriul a decis totusi sa recomande inscrierea oraselor Győr, Debrecen si Veszprém ca finalisti pentru Capitala Culturala Europeana.

  Unul dintre membrii juriului, un politician belgian, s-a plâns de faptul că întreaga candidatură a Székesfehérvár se bazează pe culturile greacă, romană și iudeo-creștină.

  Probabil ca omul nu e nimic din toate astea si nu merita nici macar sa fie mentionat, nu-i asa?

  Bibliografie:

  https://voiceofeurope.com/2018/02/eu-hungarian-town-cant-be-european-capital-of-culture-because-there-are-too-many-happy-white-people/ https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/02/17/748/


  Raspandeste cu incredere
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   2
   Shares

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here