Acasă Uncategorized „Romanian Connexion”, vastul dispozitiv prostituțional (de prostituție) românesc pe teritoriul francez. Pe...

„Romanian Connexion”, vastul dispozitiv prostituțional (de prostituție) românesc pe teritoriul francez. Pe urmele proxeneților români de la Le Havre și din Țara Loarei. Combaterea prostituției în Franța (Corespondență de la Thomas Csinta – „cel mai detestat dintre pământeni”)

461
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Profesor de modelizare matematică  și matematici aplicate în științe inginerești și socialeconomice, Director de Studii CUFR ROMANIA, Redactor–Corespondent (Franța)

  Franța (Le Parisien)

Nu contează că sunt „cel mai detestat dintre pământeni”, dacă sunt iubit de cine trebuie, cât trebuie, când trebuie și cum trebuie!

Fondat pe 8 octombrie 1517 de catre Francisc I (1494 – 1547) fost rege al Franței între anii 1515 și 1547 (fiul lui Charles d’Angoulême și al Louisei de Savoia), întâi, conte de Angoulême și duce de Valois, el i-a succedat la tron vărului său Ludovic XII (1462–1515, domnitor între 1498–1515, numit „Le Père du Peuple”/Tatăl Poporului al 35–lea rege al Franței și unicul monarh al ramurii Valois-Orléans a Casei Valois)  pe partea dreapta al estuarlului Senei, asediat în timpul Razboaielor Religiilor dintre catolici si protestanti (1562-1598),  distrus în al 2-lea Razboi Mondial (în special dupa debarcarea trupelor aliate în Normandia pe 6 iunie 1944), Le Havre, cel de-al  2-lea port francez ca importanta (dupa Marsilia si al 6-lea în Europa), fondat în 1530, orasul natal si de resedinta al lui René Coty (cel de-al 2-lea Presedinte al celei de a 4-a Republici Franceze, în functie între 1954 – 1959, predecesorul Generalului Charles de Gaulle la cel de-al 2–lea mandat de Presedinte, fondatorul Republicii a V-a, în 1958), urmeaza sa devina (via portul Rouen), conform noii reforme administrativ-teritoriale (reducerea celor 22  de regiuni metropolitane la 13 si crearea gigantului urban Mlétropole du Grand Paris – prin integrarea celor 3 departamente limitrofe, Haut de Seine-92, Seine Saint Denis-93 si Val de Marne-94 în Paris intramuros), pe baza unui plan urbanistic al arhitectului Antoine Grumbach (Proiect Seine-Métropole), un port al noii metropole pariziene Grand Paris (HAROPAHavre/Rouen/Paris), una dintre primele 4, cele mai mari metropole mondiale (alaturi de New York, Londra si Tokyo).

Ca si Marsilia (departamentul Bouches du Rhône, regiunea administrativa Provence-Alpes-Côte d’Azur, sudul Frantei, port la Marea Mediterana), Le Havre (diametral opus pe axa centrala a Hexagonului francez), astazi, un oras dinamic în plina expansiune al carui port permite accesul în Oceanul Atlantic prin Canalul Mânecii, est o metropola maritima mondiala în devenire (conform noului plan de dezvoltare urbanistic–regional în desfasurare, mai sus mentionat), deci favorabila, inclusiv, desfasurarii unor activitati de crima organizata (de vârf), inclusiv, comertul cu bunuri (obiecte) mobiliare de valoare rezultate din jafuri armate (în special bijuterii din aur si diamante) sau cel ilicit cu arme (de razboi), traficul de stupefiante (dure – de mare risc), trafic de fiinte umane, prostitutie, proxenetism, etc., în care, din pacte, numerosi compatrioti de-ai nostri, români (si mai putin rromi !), ai diaspoeri sau lumpendiasporei (Alina Mungiu-Pippidi) sunt implicati si ei „trup si suflet˝, pentru a câstiga, dupa parerea lor,  un „ban cinstit˝. [A se vedea pentru detalii si articolul autorului: Diaspora româna, o (lumpen)diasporă aflată într-o profundă criză de identitate !]. Multi dintre ei sunt anihilati în urma unor anchete complexe, de mare anvergura (nu reori cu interventiile Europol si Interpol), condamnati si încarcerati pe perioade lungi de închisoare, iar altii „îsi aleg˝ ca „resedinta˝ secundara mediul carceral, desfasurand activitatile lor infractionale (non-stop), fara niciun fel de regrete, atât în libertate cât si in mediul privat de libertate.Exista însa si infractori români, care în ciuda nenumaratelor fapte antisociale comise, în general, nu foarte grave, reusesc chiar sa ramâna în libertate, si sa traiasca în anonimat de pe o zi pe alta sau altii mai putin norocosi, care, în cazuri rare, chiar arestati si inculpati pentru fapte grave, datorita unui context social-juridic favorabil, reusesc totusi sa ramâna fie nepedepsiti, fie sanctionati penal doar cu pedepse simbolice. (A se vedea pentru detalii articolul autorului: Procesul proxeneților români de la Le Havre. Vastul „dispozitiv˝ românesc de proxenetism pe teritoriul francez !

 

SURSA: Procesul proxenetilor romani de la Le Havre. Vastul „dispozitiv˝ romanesc de proxenetism pe teritoriul francez

Lupta contra Sistemului Prostitutional francez!

BIBLIOGRAFIE

Adevărul în dosarul (criminal al) proxeneților români din Țara Loarei. Dreptul la Libertatea condiționată. Investigații criminale în sprijinul românilor (implicați în dosar) pe teritoriul francez. Importanța restabilirii adevărului istoric.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share