Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete PEDOFILIE in NORVEGIA

PEDOFILIE in NORVEGIA

373
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Retea de politicieni si oameni din justitie ce violau inclusiv bebelusi / Iata si alte cazuri de PEDOFILIE LA VARF din Marea Britanie, SUA, Lituania, etc.

Iata si ce putem citi la Norvegia: Peste 50 de persoane, printre care avocaţi şi politicieni, arestate într-un dosar de pedofilie de pe GAZETA de SUD:

Un uriaş scandal de pedofilie zguduie Norvegia, după ce peste 50 de persoane, printre care avocaţi şi politicieni, au fost arestate în oraşul Bergen.

Operaţiunea a primit numele “Camera Întunecată”. Criminalii provin din diverse medii sociale şi constituiau o reţea care comunica prin intermediul internetului negru, potrivitstiri.tvr.ro.

Scandalul s-a declanşat anul trecut, când o fată de 14 ani a ajuns la poliţie şi l-a reclamat pe un tânăr de 22 de ani pentru atac sexual. Poliţiştii au găsit în computerul acestuia informaţii care au dezvaluit dimensiunea retelei.

“O mulţime de fotografii, înregistrări video, conversaţii pe computer au fost examinate. În tot ce am confiscat, am găsit abuzuri grave asupra unor copii de toate vârstele, inclusiv bebeluşi”, a spus Hilde Reikras, inspector de poliţie.

Anchetatorii au reuşit chiar să înregistreze o discuţie între doi suspecţi care plănuiau violarea unui copil încă nenăscut. Cei mai mulţi dintre arestaţi sunt oameni cu educaţie superioară, inclusiv avocaţi şi politicieni de top.

“Mulţi suspecţi erau persoane bine integrate în comunităţile din care făceau parte. Familiile si apropiaţii au fost şocaţi când s-a aflat ce făceau. Unii au educaţie superioară, competenţe recunoscute în IT. Se foloseau de criptare şi anonimat, pentru a-şi ascunde urmele”, a declarat Janne Ringset Heltne, procuror.

5.500 de utilizatori a avut întreaga reţea – sunt toţi listaţi, dar e greu de stabilit identitatea lor, tocmai pentru că foloseau parole şi ştiau să se ferească.

Ancheta, care a început în 2015, s-a desfăşurat în cel mai mare secret. La caz au lucrat doar 25 de oameni: agenţi sub acoperire, specialişti în domeniul IT şi detectivi specializaţi în combaterea criminalităţii sexuale.

Iar conform Norvegia: 20 de bărbați din politică și justiție, arestați într-un caz abominabil de pedofilie împotriva sugarilor de pe Romania Libera:

Recent în Norvegia au fost arestați douăzeci de bărbați într-o amplă anchetă ce privește o rețea de pedofilie din această țară, acesta fiind cel mai mare caz de pedofilie din Scandinavia până în prezent.
Majoritatea suspecților este extrem de educată incluzând avocați și politicieni de top. Din surse apropiate anchetei se știe că rețeaua implică cel puțin 51 de persoane. Poliția spune că abuzurile sexuale sunt de-a dreptul abominabile fiind făcute inclusiv asupra sugarilor, iar unul dintre suspecți a recunoscut deja faptele. Acesta a mai precizat că și-a abuzat chiar proprii copii. ”Investigația a avut ca rezultat deja trei condamnări în vestul Norvegiei”, a declarat șeful adjunct al poliției Gunnar Floystad. Ceilalți 31 suspecți sunt din alte regiuni din țară.
Gunnar Floystad a spus că nu poate dezvălui mai multe detalii până la finalizarea anchetei începută în 2015, cazul fiind cunoscut sub numele de Dark Room (camera întunecată).

Procurorii au declarat că autorii s-au întâlnit pe platforma Dark WEB, folosindu-se de criptare și anonimat pentru a-și ascunde urmele.

   Comentariu saccsiv:

Studiati va rog si:

https://www.sott.net/article/322016-Pedophile-rings-are-enormous-and-pervasive-among-the-worlds-elites

Va mai amintiti?

VIDEO – CAND SISTEMUL E PUTRED, CETATEANUL ISI FACE SINGUR DREPTATE SI DEVINE EROU: Drasius Kedys a executat doi dintre violatorii fiicei sale

   Pana la urma …

VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred a invins din nou

IADUL PE PAMANT. Iata cum fetita vanatorului de pedofili DRASIUS KEDY (ucis de SISTEM) a fost luata cu forta si data mamei pedofile

Ceea ce s-a descoperit in Norvegia se petrece de fapt pe intreg Pamantul:

ELIJAH WOOD (“Stapanul Inelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD

VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC

http://www.washingtonexaminer.com/fbi-epidemic-levels-of-pedophilia-child-sex-trafficking/article/2569241

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33710224

http://ortodox.md/monitorizarea-presei/raport-fbi-in-sua-rata-pedofiliei-a-ajuns-la-un-nivel-epidemic/

SCANDAL în Marea Britanie: Zeci de politicieni acuzați de PEDOFILIE, inclusiv un fost Premier

PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace pedofilii, spune un fost responsabil cu protectia copilului

Studiu socant: 12% dintre copii aflati sub custodie guvernamentala sunt abuzati sexual

In Ohio (SUA), anual 1000 de copii sunt transformati fortat in sclavi sexuali …

VIDEO – Secretul murdar al Americii: SEXUL CU COPII. Traficul de copii


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here