Acasă Istorie Dezvaluiri Progresistul Michael Wolff "dezvăluie" că Henry Kissinger ar fi declarat că în...

Progresistul Michael Wolff "dezvăluie" că Henry Kissinger ar fi declarat că în interiorul Administrației Trump "e un război între evrei şi ne-evrei"

181
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Progresistul Michael Wolff a scos o carte prin care să dinamitează relațiile din interiorul Casei Albe.


Voi analiza pe scurt scopurile pentru care Rețeaua Progresistă Sorosistă a publicat această carte şi metodele de manipulare folosite în carte! Seamana cu propaganda bolsevica a anilor 50!

image

Foto: Michael Wolf


Ştirea

În cartea sa “Foc şi Furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump”, Michael Wolff raportează despre ciocnirile dintre Trump și cercul său interior precum şi despre ciocnirile oamenilor din primul cerc de putere de la Casa Albă.

Publicarea, miercuri, 3 ianuarie 2017, a unor extrase dintr-o carte nouă despre administrația Trump, în primul rând de ziarul The Guardian și apoi de revista “New York”, cartea intenționează să scoată la iveală o serie de rapoarte explozive despre lupta internă și despre haosul organizațional din inima președinției SUA.

“Focul și Furia: În interiorul Casei Albe a lui Trump”, o carte scrisă de Michael Wolf, fostul cronicar de la ziarul progresist The Guardian și autorul unei cărți biografice despre Robert Murdoch, va apărea în curând. În decembrie, el le-a spus celor de la Guardian că în abordarea sa din carte nu fusese “în mod special ostilă”.

“Acest lucru mi-a permis să fac dezvăluiri care să fie relativ deschise”, a spus Wolff.

În care Trump lovește înapoi spre Steve Bannon: “De când a fost concediat, și-a pierdut mințile”

Cartea mai dezvăluie că la Casa Albă era un conflict deschis între tabăra ginerelui lui Trump, Jared Kushner (de origine evreiască) şi tabăra lui Steve Bannon, ceea ce l-ar fi făcut pe Henry Kissinger să declare că în interiorul Administrației Trump “e un război între evrei şi ne-evrei”

Printre altele, cartea mai dezvăluie că Steve Bannon, fostul şef al campaniei lui Trump și fost strateg şef al Casei Albe, considera că întâlnirea din iunie 2016 dintre Donald Trump Junior, Jared Kushner – ginerele lui Trump, Paul Manafort și o avocată rusoaică care oferea informații incriminatoare despre Hillary Clinton la Trump Tower: a fost “trădătoare” “nepatriotică” și un “rahat rău”.

Bannon, de asemenea, crede că Donald Trump știa despre întâlnire și de cei care s-au întâlnit, atunci, cu rușii implicați, spunând: “Șansa ca Don Jr să nu meargă şi până la biroul tatălui său de la etajul 26 (n.r. după întâlnire), este zero”. Președintele a negat acest lucru.

Wolff raportează, de asemenea, o conversație între președintele ales și Rupert Murdoch despre politica de imigrare în care Trump susținea oprirea drastică a migrației ilegale, discuție în contradictoriu care l-a făcut pe mogulul mediatic să îl numească pe Trump “un idiot nenorocit”.

“Revelațiile” din carte au făcut să apară o declarație remarcabil de puternică a Casei Albe, în care Trump a spus: “Când Bannon a fost concediat, nu și-a pierdut doar slujba, și-a pierdut mințile”.

Cartea lui Wolff a avut deja un impact extraordinar în massmedia pentru o lucrare încă nepublicată.

Iată câteva alte aspecte importante din carte:

Fiica și ginerele președintelui, Ivanka Trump și Jared Kushner, au făcut o înțelegere cu privire la care dintre ei ar candida la un moment dat pentru funcția de președinte. Wolff scrie: “Prima femeie președinte, a spus Ivanka amuzată, nu va fi Hillary Clinton; ci ar putea fi Ivanka Trump”.

Din activitățile lui Steve Bannon, după ce acesta părăsit Casa Albă, Wolff scrie: “Bannon le spunea oamenilor altceva: Cum că, el, Steve Bannon, urma să candideze la funcția de președinte. “Dacă aș fi președinte …”, s-a transformar în: “Când voi fi președinte …”. Wolff scrie, de asemenea, că Bannon i-a curtat pe cei mai mari donatori republicani”, “făcând tot ce-i stătea, așa cum a spus el, să le sărute fundul și să plătească omagiu față de toate barierele gri”.

Luptele interne din rândul personalului au dus deseori un grup care-i includea pe Kushner, Ivanka și pe consilierul economic Gary Cohn împotriva fracțiunii conduse de Steve Bannon. Wolff îl citează pe Henry Kissinger (n.r. membru al Clubului Bilderberg şi), fostul consilierul pentru securitatea națională, a preşedontelui Richard Nixon spunând că în interiorul Casei Albe: “Este un război între evrei și ne-evrei”.

Wolff scrie că Thomas Barrack Jr, un miliardar care este unul dintre cei mai vechi asociați ai președintelui și care a fost dorit de Trump ca să fie șeful cabinetului său de personal, îi spunea unui prieten: despre Trump: “Nu numai că este nebun, este şi prost”. Barrack a negat, miercuri, că ar fi spus acest lucru.

Întrebat de directorul executiv al Fox News, Roger Ailes, dacă Trump “s-a impus cu rușii” – mai scrie Wolff, Bannon ar fi răspuns: “În mare parte, s-a dus în Rusia și a crezut că se va întâlni cu Putin. Dar Putin nu a putut să dea nici năcae un rahat pentru el. Deci a încercat tot.”

În discuția pe cine va numi consilier pentru securitate națională al lui Trump – mai scrie Wolff, Ailes l-a promovat pe fostul ambasador al ONU, John Bolton, despre care a numit-o “aruncător de bombe” și “ciudat, un mic ciudat”. Bannon, totuși, l-a sfătuit pe Trump că mustața lui Bolton ar fi “o problemă”.

Nimeni din campania Trump nu se aștepta ca Trump să câștige președinția, scrie Wolff, iar cei mai mulți, printre care Trump însuşi, ar fi văzut cursa sa ca o pârghie pentru cariere în televiziune sau în politică. Melania Trump, afirmă Wolff, a fost îngrozită de perspectiva victoriei. În noaptea alegerilor, când a devenit clar că Trump s-ar putea s-o bată pe Clinton și să ia pe Casa Albă, în conformitate cu cartea lui Wolf: “Melania a fost în lacrimi – și nu (plângea) de bucurie”. Directorul de comunicare al primei doamne a respins povestea ca pură invenție și a spus: “Cartea va fi vândută în mod clar în secțiunea de ficțiune”.

Prima interdicție de călătorie a musulmanilor dată de Trump, care a generat haosul și protestele (n.r. ONG-urilor progresistw), în aeroporturile din SUA, a provocat consternare în rândul personalului Casei Albe. Bannon a spus că interdicția a fost publicată târziu, într-o vineri, tocmai pentru a mânie și pentru a-i provoca pe liberali (n.r. ‘liberali’ – denumire uzuală dată progresiştilor în SUA) “, așa că fulgii de zăpadă s-au arătat la aeroporturi și la revolte”.

Trump a susținut, cu serviciul secret, dacă ar putea avea un loc în dormitorul său – “pentru prima oară de la Casa Albă din Kennedy, că un cuplu prezidențial a întreținut camere separate”, scrie Wolff – și a spus că va șterge propriul pat și lăsați cămășile pe podea. Wolff mai spune că președintele, despre care se știe că se teme de otrăvire, nu ia spus nimănui să-și atingă periuța de dinți.

Kushner s-a oferit să se căsătorească cu gazdele de televiziune Mika Brzezinski și Joe Scarborough – apoi cu prânzul pentru Trump, acum critici regulați – pentru că a spus că este “un ministru de internet Unitarian”.

Nelinitatea în rândul personalului președintelui a fost raportată de președintele însuși. Wolff spune că Trump la numit pe Bannon neloial și înfricoșător, pe Priebus slab și mic, pe Kushner un sugător, pe secretarul de presă Sean Spicer un prost și pe consilierul Kellyanne Conway un critic. Jared și Ivanka, după cum a spus președintele, nu ar fi trebuit să vină niciodată la Washington.

Cele trei persoane cele mai importante din campanie au crezut că era o idee bună să se întâlnească cu un Guvern străin în Trump Tower, în sala de conferinţe de la etajul al 25-lea, fără avocaţi. Nu aveau avocaţi”, spune Stephen Bannon, referindu-se la întâlnirea dintre fiul mai mare al lui Trump, Donald Jr., Jared Kushner, ginerele şi un consilier apropiat al preşedintelui şi Paul Manafort cu avocata rusă Natalia Veselniţkaia, pe 9 iunie 2016 la Trump Tower. ”Chiar dacă crezi că nu era o trădare, nepatriotică sau un rahat rău, iar eu cred că era toate astea, ar fi trebuit să suni imediat la FBI”.

Ce mai declara Steve Banon. ”China este totul. Nimic altceva nu contează. Dacă nu rezolvăm China, nu rezolvăm nimic”, spune Stephen Bannon, comparând regimul chinez cu ”Germania nazistă” din anii 1929-1930.
”Veţi vedea un stat hipernaţionalist, iar apoi nu vom mai putea băga duhul înapoi în sticlă”.

Michael Wolff prezintă o conversaţie între Stephen Bannon, în septembrie 2016, care apreciază că Trump trebuie să injecteze 50 de milioane de dolari ca să finanţeze campania până la alegeri, şi Jared Kushner.
– Imposibil să primeşti 50 de milioane, doar dacă nu cumva îi asigurăm victoria, îi răspunde Kushner.
– 25 de milioane? încearcă Bannon.
– Dacă îi spunem că victoria e mai mult ca probabilă.
Trump a împrumutat până la urmă zece milioane de dolari campaniei, cu condiţia ca această sumă să fie rambursată imediat ce echipa de campanie strângea fonduri pe alte canale, potrivit autorului.

Melania Trump îl întreabă pe soţul ei ce intenţionează să facă, aflând că New York Post deţine fotografii cu ea nud, datând din perioada în care era manechin. ”El îi spune, aşteaptă încă un pic. Totul se va termina în noiembrie. El i-a dat soţiei sale o garanţie solemnă: nu exista pur şi simplu nicio şansă să câştige”.

”Un pic după (ora locală) 20.00, în seara alegerilor, când tendinţa neaşteptată – Trump ar putea până la urmă să câştige – pare să se confirme, Don Jr. i-a spus unui prieten că tatăl său, sau DJT, cum îl numeşte, arăta ca cineva care a văzut o fantomă. Melania plângea – dar nu de bucurie”.

”Devreme în campanie, Sam Nunberg s-a dus să-i explice Constituţia candidatului. «Am mers până la al 4-lea amendament», îşi aminteşte Nunberg, «după care şi-a pus degetul la buze şi şi-a pierdut atenţia»”.

Preşedintele ales doreşte să-şi angajeze ginerele, pe Jared Kushner, drept şef de Cabinet. ”Până la urmă Ann Coulter l-a luat pe preşedinte de o parte. «Se pare că nimeni nu v-a spus, dar nu puteţi. Nu vă puteţi angaja copiii»”.

Ivanka Trump le dezvăluie prietenilor ei originea părului blond al tatălui ei – ”un craniu chel sus, absolut curat – o mică insulă limitată mulţumită unei operaţii a scalpului – înconjurat de un cerc de păr în faţă şi în părţi, care este îndreptat pentru a acopri partea de sus şi ţinut cu un lac puternic”.

”Culoarea”, spune ea în glumă, ”provine de la produsul de colorat Just for Men – care înnegreşte în timp. Nerăbdarea îi face părul blond-portocaliu”.

Potrivit lui Michael Wolff, lui Donald Trump ”îi era frică de mult să nu fie otrăvit”. Unul dintre motivele pentru care-i plăcea să mănânce la McDonald’s era că ”nimeni nu va şti că vine, iar hrana este pregătită în deplină securitate”.

”Devreme în campanie, Sam Nunberg s-a dus să-i explice Constituţia candidatului. «Am mers până la al 4-lea amendament», îşi aminteşte Nunberg, «după care şi-a pus degetul la buze şi şi-a pierdut atenţia»”.

Preşedintele ales doreşte să-şi angajeze ginerele, pe Jared Kushner, drept şef de Cabinet. ”Până la urmă Ann Coulter l-a luat pe preşedinte de o parte. «Se pare că nimeni nu v-a spus, dar nu puteţi. Nu vă puteţi angaja copiii»”.

Ivanka Trump le-ar fi dezvăluit prietenilor ei originea părului blond al tatălui ei – ”un craniu chel sus, absolut curat – o mică insulă limitată mulţumită unei operaţii a scalpului – înconjurat de un cerc de păr în faţă şi în părţi, care este îndreptat pentru a acopri partea de sus şi ţinut cu un lac puternic”.
”Culoarea”, spune ea în glumă, ”provine de la produsul de colorat Just for Men – care înnegreşte în timp. Nerăbdarea îi face părul blond-portocaliu”.

Potrivit lui Michael Wolff, lui Donald Trump ”îi era frică de mult să nu fie otrăvit”. Unul dintre motivele pentru care-i plăcea să mănânce la McDonald’s era că ”nimeni nu va şti că vine, iar hrana este pregătită în deplină securitate”.

The Guardian afirmă că ar fi obținut o copie a cărții “Fire and Fury” de la “un librar din New England”.

Foto: Michael Wolf

image

The Guardian – Ivanka seeks the presidency – and other big claims from explosive new book

In his book Fire and Fury: Inside the Trump White House, Michael Wolff reports on clashes between Trump and his inner circle

The publication on Wednesday of excerpts from a new book on the Trump administration, first by the Guardian and then by New York magazine, brought to light a host of explosive reports of internecine fighting and organisational chaos at the heart of the US presidency.

Fire and Fury: Inside the Trump White House, by the former Guardian columnist and Rupert Murdoch biographer Michael Wolff, will be published in full next Tuesday. In December he told the Guardian that in his approach to researching the book he had been “not particularly hostile”.

“That allowed me to get them to be relatively open,” he said.

Trump hits back at Steve Bannon: ‘When he was fired, he lost his mind’

Among other things, the book reveals that former Trump campaign chair and White House strategist Steve Bannon believes an infamous June 2016 meeting between Donald Trump Jr, Jared Kushner, Paul Manafort and Russians offering incriminating information about Hillary Clinton at Trump Tower was “treasonous”, “unpatriotic” and “bad shit”.

Bannon also reportedly believes that Donald Trump knew of the meeting and met the Russians involved – the president has denied this – saying: “The chance that Don Jr did not walk these jumos up to his father’s office on the 26th floor is zero.”

Wolff also reports a conversation between the president-elect and Rupert Murdoch about immigration policy that allegedly led the media mogul to label Trump “a fucking idiot”.

The revelations drew a remarkably forceful White House statement, in which Trump said: “When he was fired he not only lost his job, he lost his mind.”

By any standard, Wolff’s book has had an extraordinary impact for an as yet unpublished work.

Here are some other highlights:

The president’s daughter and son-in-law, Ivanka Trump and Jared Kushner, reportedly made a deal about which of them would one day run for president. Wolff writes: “The first woman president, Ivanka entertained, would not be Hillary Clinton; it would be Ivanka Trump.”

Of Bannon’s activities after leaving the White House, Wolff writes: “Bannon was telling people something else: he, Steve Bannon, was going to run for president. The locution, ‘If I were president …’ was turning into, ‘When I am president …’” Wolff also writes that Bannon has courted top Republican donors, “doing his best, as he put it, to ‘kiss the ass and pay homage to all the gray-beards’”.

Infighting among staff reportedly often featured a group including Kushner, Ivanka and the economics adviser Gary Cohn against a faction led by Bannon. Wolff quotes Richard Nixon’s national security adviser, Henry Kissinger, as saying: “It is a war between the Jews and the non-Jews.”

Wolff writes that Thomas Barrack Jr, a billionaire who is one of the president’s oldest associates and was reportedly wanted by Trump to be his chief of staff, allegedly told a friend: “He’s not only crazy, he’s stupid.” On Wednesday, Barrack denied saying that.

Asked by Fox News chief executive Roger Ailes what Trump had “gotten himself into with the Russians”, Wolff writes, Bannon answered: “Mostly, he went to Russia and he thought he was going to meet Putin. But Putin couldn’t give a shit about him. So he’s kept trying.”

In discussing whom to appoint as Trump’s national security adviser, Wolff writes, Ailes promoted the former United Nations ambassador John Bolton, whom he reportedly called “a bomb thrower” and “a strange little fucker”. Bannon, however, reportedly counselled that Bolton’s moustache would be “a problem”.

No one in the Trump campaign expected to win the presidency, Wolff writes, and most including Trump saw his run as leverage for careers in television or politics. Melania Trump, Wolff claims, was horrified by the prospect of victory. When on election night it became clear Trump could indeed beat Clinton and take the White House, according to the book “Melania was in tears – and not of joy”. The first lady’s communications director rejected that account and said: “The book is clearly going to be sold in the bargain fiction section.”

Trump’s first Muslim travel ban, issued to chaos and protest at airports across the US, caused consternation among White House staff. Bannon reportedly said the ban was published late on a Friday precisely to anger and provoke liberals, “so the snowflakes would show up at the airports and riot”.

Trump reportedly argued with the Secret Service over whether he could have a lock on his bedroom – “the first time since the Kennedy White House that a presidential couple had maintained separate rooms”, Wolff writes – and told housekeeping he would strip his own bed and leave his shirts on the floor. Wolff also says the president, who is known to fear being poisoned, told no one to touch his toothbrush.

Kushner reportedly offered to marry the TV hosts Mika Brzezinski and Joe Scarborough – then lunch dates for Trump, now regular critics – because he said he was “an internet Unitarian minister”.

Disloyalty among the president’s staff was reportedly mirrored by the president himself. Wolff says Trump called Bannon disloyal and scruffy, Priebus weak and short, Kushner a suck-up, press secretary Sean Spicer stupid and adviser Kellyanne Conway a crybaby. Jared and Ivanka, the president reportedly said, should never have come to Washington.

The Guardian obtained a copy of Fire and Fury from a bookseller in New England.

Sursa: The Guardian

Cum se face ca la varf in America toti sunt cazari?


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here