Reactia unor cititori la mesajul doamnei consilier local Clotilde Armand

  193
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Doamna Clotilde Armand , consilier local sectorul 1 , isi exprima nemultumirile la adresa presedintelui Klaus Iohannis . Mai multi cititori ai Jurnalului Bucurestiului ne roaga , sa-i amintim doamnei Armand ca domnia sa este consilier local si chiar daca grija pentru activitatea presedintelui este justificata , poate ar trebui , in aceeasi linie critica , sa ne arate si ce au facut , pana acum , consilierii USB . Poate e prea devreme pentru realizari , dar prezentarea unor proiecte concrete , prin care sa demonstreze ca sunteti ,, portavocea dorinţelor şi speranţelor ” cetatenilor sectorului . Deasemenea ar mai trebui sa  demonstrati , cum sunteti dumneavoastra  ,,avocatul cetăţenilor în faţa actualelor partide parlamentare clientelare şi mafiote” Dupa ce veti demonstra ca dumneavoastra si consilierii USB respecta ceea ce pretindeti sa faca altii , atunci vocea dumneavoastra si prestigiul USB , sau cum se va numi noul partid , va avea mult mai multa credibilitate . Demonstrati , in primul rand , ce faceti si cum justificati increderea cu care ati fost investiti si ce au facut consilierii municipali ai USB in cazurile semnalate de la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti , este in concluzie opinia cititorilor .

  Dar pentru a avea propria parere , publicam mesajul doamnei consilier Clotilde Armand , adresat domnului presedinte Klaus Iohanis :                                                                                  ” Domnul preşedinte Klaus Iohannis a făcut azi un apel pentru „regândirea relaţiei dintre stat şi cetăţean” şi pentru „decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea corupţiei şi reducerea birocraţiei”. Acesta este un mesaj la care USB subscrie întru totul.

  Însă ce ne facem domnule Preşedinte când în aceeaşi zi în care dumneavoastră lansaţi astfel de apeluri, aflăm de faptul că o firmă având ca obiect de activitate panificaţia, firmă abonată deja la contractele cu statul, câştigă o licitaţie organizată de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de hidrobiciclete, bărcuţe, caiace şi un vaporaş turistic? Evident, o licitaţie la care această firmă – ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL pe numele său – a fost singurul ofertant.

  Ce ne facem când aflăm că acţionarul majoritar al acestei firme, cu sediul în Voluntari, este doamna Adriana Pandele? Trebuie să o credem pe cuvânt pe doamna Firea că nu este nicio legătură între doamna Pandele şi soţul domniei sale, primar în localitatea Voluntari, nu-i aşa? Ce ne facem că în aceeaşi zi aflăm că licitaţia de atribuire a lucrărilor de refacere a faţadei teatrului Odeon a fost câştigată de o firmă care a licitat cu 1 milion de Euro mai mult decât firma care depusese cea mai competitivă ofertă? De aceasta s-a modificat legea achiziţiilor publice? Ca să alimentăm firmele de partid cu milioane de Euro, iar funcţionarii publici să nu mai aibă nicio jenă penală când atribuie astfel de contracte scandaloase?”,

  “Domnule Preşedinte, românii v-au votat pentru a fi implicat în viaţa cetăţii, pentru a fi portavocea dorinţelor şi speranţelor lor de schimbare în bine a ţării. V-au ales pentru că sperau că veţi fi un susţinător neobosit al reformei statului şi al luptei împotriva corupţiei. Însă dumneavoastră alegeţi să vă retrageţi în turnul de fildeş de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emiteţi astfel de opinii cu valoare pur academică.

  Unde aţi fost domnule Preşedinte când PNL şi PSD au bătut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale într-un singur tur? Unde aţi fost când s-a adoptat simulacrul de nouă lege a partidelor, ce obligă formaţiunile nou-înfiinţate să depună liste de candidaţi proprii aproape la fiecare rundă de alegeri pentru a nu fi radiate? Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?

  România are nevoie de un preşedinte implicat, responsabil şi care să comunice neobosit cu oamenii. Un preşedinte care să fie avocatul cetăţenilor în faţa actualelor partide parlamentare clientelare şi mafiote. Încă mai sper că acest Preşedinte puteţi fi dumneavoastră domnule Iohannis, însă mi-e teamă că deşi speranţa moare ultima, acum îşi trăieşte ultimele zile.

  ec. Nicolae Iliescu


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here