Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Refugiati in propria tara

Refugiati in propria tara

257
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce nevoie mai avem de refugiati? Nu suntem oare tratati ca niste refugiati in propria noastra tara?

Ne-am nascut aici dar ne purtam intre noi precum cainii, ne alungam unul pe altul, si nu ia nimeni nici o atitudine.

Cand fostul presedinte a invitat toti intelectualii carora nu le convine situatia din tara sa plece a luat cineva vreo atitudine? A fost vreun ONG scandalizat de o asemenea atitudine din partea celui ales de milioane de traitori ai acestor meleaguri?

Cand romanii au ajuns afara, au fost mai rau tratati decat erau indienii si pakistanezii in Anglia. Acum cand manifestarile xenofobe si rasiste ale musulmanilor din Anglia au luat amploare s-a luat vreo masura fie ea reparatorie in favoarea romanilor desconsiderati? Ce au facut premierul si ministrii de externe de atunci pentru a se lua apararea conationalilor nostrii? Nimic. Vorbe goale – maini intinse la cersit, pastrarea scaunului …

Cand au ajuns in Germania din tigani nu ia scos nimeni. Asta pana cand, dupa ani de discriminare, lucrurile au revenit cat de cat la normal.

In tarile nordice la fel! Cine a permis exodul tiganilor inaintea tuturor si cine a ajutat la diferentierea cazurilor?

Cine a avut interesul ca modificand denumirea etniei din tigan in rom sa faca si mai mult rau romanilor atat de napastuiti in propria lor tara? Ce ONG de Doamne ajuta a luat vreo atitudine, ce manifestari au fost organizate? Daca intrebi pe un reprezentant al romilor ce este iti va raspunde simplu tigan! Atunci cum de s-a creat atata confuzie prin redenumirea lor si cine a stat in spatele deciziei? De ce dupa 10 ani nu s-a revenit la normal? Ura celor ce conduc din culise destinele romanilor este imensa. In ea s-au amestecat deopotriva urmasii celor ce au constituit candva divizia “Tudor Vladimirescu”, fosti si actuali, urmasii lor, ai celor de a doua sau a treia mana, toata scursoarea unei societati care nu a putut sa se lepede de trecut prin punctul 8 de la Timisoara. Nici biserica nu a facut nimic sa se curete, ba mai mult de atat s-a aliat noilor reguli si preoti citesc pe sponci ceea ce ar trebui sa fie traditie. Asa e la noi traditia, te inclini dupa cum bate vantul sa-ti fie bine. Asta invata orice mama pe copilul ei. Caracterul duplicitar din vremurile comunismului ne-a adus aici. Pupincurismul si lingusirea au erodat puternic formarea de caractere demne si respectabile. Si raul a pornit de jos fiind bine dirijat. Spaimele trecutului, prezentului si vitorului ne-au adus in patru labe. Noroc ca, din cand in cand, cate un presedinte de mucava isi mai aduce aminte sa ne spuna ca trebuie sa fim mandri … blablabla.

Mandri suntem nevoie mare, doar tara ocupa toate locurile fruntase la tot ce este negativ: coruptie, imoralitate, furturi, violuri, vanzare de tara, samd.

Salarii mai mici ca in Romania nu gasesti decat in Africa! Conditii in spitale, case de batrani, orfelinate, la fel. Fie ca sunt medici, ingineri, fizicieni, chimisti, toti sunt la fel de desconsiderati de cei ce conduc Romania. Asa ca pot fi usor confundati cu refugiatii! Cum suna: “Refugiat in propria ta tara!”? Suna bine nu-i asa?

Dupa ce, cu o nesimtire crasa, si-au votat cu nonsalanta triplarea salariilor, brusc, cand a venit randul profesorilor si medicilor, tiparul ultimelor guvernari s-a reluat subit. Cine si ce ne protejeaza de aceasta clica care de 25 de ani suge Romania de toti banii, valorile, distrugand ordinea fireasca si moralitatea unei societati si asa in descompunere? Si cum avem noi mereu norocul sa avem de ales intre doua rele? Si cum de fiecare data alegem raul ce mic? Si cum continuam sa mergem tot asa de 25 de ani? Si cum suntem dusi cu zaharelul de o Europa care de fapt nu ne vrea decat ca piata de desfacere pentru rebuturile societatii lor industriale, fie ca vorbim de produsele alimentare mult prea chimizate, fie ca vorbim de medicamente aproape expirate, insuficient testate, sau direct testate pe populatie!

Vorbim sa-i primim pe altii, dar noi nu suntem primiti in Schengen desi am platit un pret enorm pentru securizarea frontierei de est. Cand vine vorba de beneficii toti iau caimacul cand e vorba de daune, astea revin brusc Romaniei. De ce?

Avem deja destui refugiati in propria tara, nu ne mai trebuiesc altii. Daca ar fi sa primim sa ne asiguram ca sunt macar crestini iar nu musulmani. Cred ca multi au vazut deja ce inseamna prezenta lor intr-o tara fie ea si extrem de civilizata. Odata ajunsi si infiintati incep brusc sa-si aduca aminte ca sunt musulmani ferventi si incep sa ceara limitarea drepturilor tocmai acelora care au facut prostia sa ii primeasca si sa le intinda o mana de ajutor! Asta vrem? Au luptat degeaba stramosii impotriva expansiunii semilunii? Atatea generatii au pastrat tara crestina si vin unii nuli si neaveniti in istorie, politica si toate cele si ne impun brusc o islamizare fortata. Cu ce drept si in numele cui?

Nu cumva exodul asta finantat de anumite ONG-uri are alt scop. De ce nu ii iau cei ce le-au distrus tarile de origine? De ce nu se implica ei direct? Acum cand totul e distrus si inutilizabil pleaca in cautarea altor tinte iar ceilalti trag ponoasele. De ce trebuie sa traga Europa dupa actiunile prostesti ale altora? Sau altul e interesul? De exemplu destabilizarea Europei si eliminarea unui competitor de pe piata? Ganditi si cautati, adevarul e undeva acolo, bine ascuns, iar interesele si implicatiile sunt enorme!

Intreaga manipulare e bine si intens mediatizata, iar pozele menite sa rupa sufletele privitorilor si sa smulga o lacrima sau un siroi isi au si ele rolul lor, bine si dinainte stabilit … de cal troian!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here