Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii replicaonline.ro : Americanul care droga tinerii…

replicaonline.ro : Americanul care droga tinerii…

179
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Americanul care droga tinerii pentru a-i VIOLA, PROPUS din nou spre ARESTARE! Iată ce a încercat să facă!

Americanul acuzat că a drogat mai mulți tineri din Constanța pentru a-i viola a fost, din nou, propus spre arestare. Potrivit procurorilor, se pare că a încercat să influențeze declarațiile martorilor. Astfel, l-au propus spre arestare, însă magistrații Judecătoriei Constanța, la data de 13 iulie anul curent, au respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, dar decizia nu a fost definitivă, fiind contestată.

Amintim că Etan Tzvi Dimant, în vârstă, la acea dată, de 35 de ani, student în anul IV la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius, a fost propus spre arestare, în iunie 2016, însă magistrații Judecătoriei Constanța au decis să-l lase în libertate, sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Decizia nu a fost definitivă, iar la contestație a fost arestat. După o perioadă a fost pus în libertate, iar pe 6 septembrie 2017 iar a fost propus și arestat de Judecătorie, numai că Tribunalul l-a lăsat în libertate.

Ancheta a continuat, iar acum s-a aflat că a încercat să influențeze martorii să dea declarații în favoarea lui, motiv pentru care iar a fost propus spre arestare. Individul avea un plan bine pus la punct, în sensul că mergea prin cluburi, între care cel mai des în Goblin, unde dădea de băut tinerilor, după care îi invita acasă la el, el locuind cu chirie pe strada Mircea, pe lângă Colegiul Mircea cel Bătrân. Și aici le prepara ceva de băut, dar și cu prafuri (benzodiazepine) după care îi viola.

Așa s-a întâmplat la data de 12.06.2017, când doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos, după care ar fi fost agresați sexual de către acesta. Ei merseseră la domiciliul lui Etan, în calitate de amici, după ce se împrieteniseră în club și apoi li s-a rupt firul, știind doar că au băut ceva.

Tinerii au declarat că i-a luat amețeala în timp ce stăteau pe canapeaua din sufragerie și că îi vedeau fața americanului. “Râdea”, au spus ei. Apoi s-au trezit în dormitor, dezbrăcați. Și-au dat seama ce s-a întâmplat și au plecat. Pe drum au făcut accident rutier, lovind mai multe mașini din pricina faptului că erau amețiți. Au povestit totul anchetatorilor, iar aceștia au și demarat cercetările și au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.

Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale. Benzodiazepinele, potrivit castlecraig.ro, sunt medicamente cu efect tranchilizant mediu sau minor, folosite pentru tratarea psihozei.

Liliana CHIRU


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here