Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Replicaonline.ro : Ancheta se mişcă încet…

Replicaonline.ro : Ancheta se mişcă încet…

201
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

TERORIZAT de o familie de ‘TALIBANI’, care an de an îi distruge cultura de porumb: ‘N-AI CE SĂ LE FACI, CĂ-ŢI DAU ÎN CAP!’

Un bărbat din Cobadin susține că este terorizat de o familie din localitate, care se ocupă doar cu scandaluri, distrugeri și furturi. Adrian Ursu a declarat faptul că an de an îi este distrusă cultura cu porumb, în sensul că indivizii intră cu trei căruțe și fură cât pot, după care o iau la sănătoasa. Acesta chiar i-a prins în flagrant, însă i-a fost frică să intervină: ”Îmi dădeau una în cap și mă lăsau lat. Are cineva tupeu să se ia de ei?”, a spus el. În plus, a menționat că a depus plângere la Poliție, va merge în audiență la IPJ Constanța și va înainta plângere și la unitatea de parchet competentă.

Adrian Ursu are o solă cu porumb de 9 hectare, în localitatea Conacu din Cobadin, județul Constanța, de mai mulți ani. Însă, în tot acest timp, a avut parte numai de neplăceri, în sensul că o familie numeroasă, foarte bine cunoscută în localitate, și nu pentru fapte bune, i-a furat și distrus tot.

”Sola cu porumb are 9 hectare și văd că nu se iau măsuri. Este vorba despre o familie din Conacu, formată din mai mulți membri, talibani în adevăratul sens al cuvântului. Sunt foarte bine organizați, în sensul că vin cu căruțe, țin legătura prin telefon, se anunță între ei… În fiecare an pățesc aceeași chestie și m-am cam săturat. Acum, fiind recolta bună, chiar sunt foarte supărat. Pe 20 august seara, m-am dus la fața locului cu un martor, că nu poți să te duci singur pentru că-ți dau în cap, care și el are teren în zonă.

Am surprins trei căruțe care plecau, dar nu poți să-i prinzi pentru că se ascund în lizieră și nimeni nu are curaj să intre după ei. Încă din primăvară i-am anunțat pe cei de la Postul de Poliție pentru că mi-au intrat cu caprele și mi-au distrus vreo jumătate de hectar. Acum, la fel, 6 hectare din 9 sunt distruse și porumbul sustras”, a declarat, pentru ”Replica”, Adrian Ursu.

Bărbatul susține că știe cine sunt autorii, niște indivizi cunoscuți ca scandalagii, cu antecedente penale și violenți. ”Am văzut porumbul, nedepănușat, la ei în curte. E vorba de familia D., sunt vreo 10 – 11 copii, nu dețin terenuri, nu muncesc, sunt talibani de Conacu, iau bățul și îți dau în cap. Am depus plângere la Poliția Cobadin, iar astăzi (vineri, 24 august – n.r.) am venit la Constanța, rămânând să intru marți în audiență. Nu se mai poate, vă spun.

Văd că nu se iau probe, nu se audiază martori, nu nimic. Iar eu rămân cu paguba în fiecare an. Ei trec în dosar autori necunoscuți și asta e, când se știe foarte bine cine sunt hoții. Am înțeles că așa se face la începutul anchetei, dar măcar să se facă ceva, să se înainteze”, a mai spus victima. În continuare, bărbatul a precizat că va sesiza și unitatea de parchet competentă. Oamenii legii de la malul mării au spus că există o plângere la Cobadin, că este întocmit un dosar penal, iar ancheta este în derulare.

Liliana CHIRU


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here