Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete replicaonline.ro : GMS, târât într-un nou scandal!

replicaonline.ro : GMS, târât într-un nou scandal!

184
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

 Un fost angajat lansează ACUZAŢII GRAVE: ‘Mi-a spus că îl doare în… de amenda mea!’

Firma de transport călători Grup Media Sud trece prin cele mai nefaste momente ale sale, de la înfiinţare. Dosarele penale şi dificultăţile financiare aduc în prim-plan şi problemele reclamate acum de şoferi, asta după ce călătorii acestor mijloace de transport în comun au tot comentat, de-a lungul timpului, că se circulă în condiţii groaznice.

În prezent, mai mulţi angajaţi s-au declarat nemulţumiţi, reclamând că cei aflaţi în fruntea GMS îşi bat joc de ei şi că i-ar constrânge să încalce legea, pentru a aduce bani cât mai mulţi, după care îi lasă să se descurce singuri cu sancţiunile.

În speţă, Adrian Alin Bunea, şofer angajat al GMS, pe Linia 23 Constanţa – Năvodari, susţine că a lucrat la această firmă, iniţial până în iunie 2017, când a fost amendat de Poliţia Rutieră, din cauza numărului mare de persoane care depăşea numărul de locuri din microbuz. Potrivit acestuia, chiar cei din conducerea societăţii îl obligau, într-un fel, să ia cât mai multe persoane în maşină, pentru a putea face „planul”.

„Ei ne puneau să luăm oameni mulţi în maşini, ca să scoatem banii. Când era vorba de amenzi, ziceau „lasă că ne ocupăm noi”. Întradevăr, când erau amenzi de 2-3 sute de lei, le plăteau. Dar eu am primit, în iunie, o amendă de 9000 de lei, pentru oameni în picioare. La fel au zis, că se vor ocupa ei. Peste puţin timp, am plecat la o altă firmă, unde nu am putut lucra prea mult, pentru că au făcut restructurări. Am fost nevoit să mă întorc la GMS. Pe 1 februarie, anul acesta, am revenit la firmă, dar m-am trezit şi cu amenda acasă de la primărie, cea de 9000 de lei, pe care ei mi-au zis că o să o plătească”, ne-a declarat reclamantul.

Mai departe, acesta a precizat că a fost dus cu zăhărelul, până când a fost trimis la plimbare, chiar de Sergiu Babinciuc, patronul firmei. „Am fost la birou şi am întrebat de ce nu au plătit amenda, aşa cum a fost înţelegerea. Mi-a zis, din nou, că o să o plătească. Între timp, după două săptămâni, când a trebuit să-mi iau salariul, Sergiu (Babinciuc n.r.) mi-a zis că nu are bani să ne dea acum, că să mai aşteptăm.

L-am întrebat şi de amendă, iar el mi-a zis: „Mă doare în p… de amenda ta, e pe numele tău, plăteşte-o. Dacă nu îţi convine, dă-ţi demisia”. Are să-mi dea salariul de 1.400 lei, iar pentru amenda, mi-a sugerat să o plătesc din încasări şi să îmi oprească bani eşalonat, în fiecare lună. Azi (miercuri, 21 februarie 2018) mi-am dat demisia şi urmează să mă adresez autorităţilor”, ne-a mai declarat fostul angajat, Adrian Alin Bunea.

În încercarea de a obţine un punct de vedere din partea lui Sergiu Babinciuc, acesta a răspuns la numărul de telefon indicat de reclamat, însă, când a aflat cine suntem şi ce vrem, răspunsul a fost „Aţi greşit numărul”, după care a închis. Vă lăsăm pe voi să trageţi concluziile de rigoare, referitor la atitudinea acestuia faţă de angajaţi, faţă de călători şi faţă de oricine altcineva care are „tupeul” să îi ceară socoteală.

Daniel ALBU


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here