replicaonline.ro : Municipalitatea „se bate” cu Consiliul Județean pentru preluarea Stadionului Farul !

  208
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

   Decizia , la minister

  Primarul Constanței a obținut până la urmă vortul colegilor din consiliu local pentru proiectele sale de suflet. Este vorba despre preluarea complexului Badea Cârțan și a stadionului Farul. După lungi consultări și pauze de gândire, consilierii au decis să voteze în unanimitate proiectele, chiar dacă cu o săptămână în urmă și consilierii județeni și-au exprimat acordul pentru preluarea stadionului Farul.

  Chiar dacă totul s-a terminat cu bine, nu au lipsit discuțiile. Consilierul liberal Mihaela Andrei a punctat faptul că de unde ar avea bani Primăria Constanța pentru administrarea spațiilor, cu referire la punctele 30, 31 și 32, adică “Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, str. Primăverii nr. 2 din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța”, “Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, zona Badea Cârțan din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța” și “Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, str. Caraiman din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța”.

  În schimb, Decebal Făgădău a precizat: “Susțin cele trei proiecte, încă de anul trecut am venit cu ele. Este de notorietate faptul că atunci când spațiile au fost date către privați, acestea nu au putut să facă față financiar. Drept dovadă este ceea ce se întâmplă la Farul. Vrem să luăm complexul Badea Cârțan ca să putem face acolo o investiție de 22 de milioane de euro și anume Sala Polivalentă. De asemenea, ne dorim ca Farul să devină un club municipal”. Un alt consilier PNL, Adriana Arghițescu, a solicitat să fie retras proiectul cu nr. 30, cel care se referă la preluarea stadionului Farul: “Nu cădem în derizoriu dacă și noi ne dorim să preluăm stadionul, având în vedere că și la CJC s-a votat acest proiect?”, la care Făgădău a răspuns: “Nu cădem în derizoriu. Decizia stă la proprietar, în speță Ministerul Tineretului și Sportului, și nu la administrator”. În urma consultărilor, proiectul nu a mai fost retras și a trecut cu 18 voturi pentru și 6 abțineri. De la PNL au votat pentru Romeo Rezeanu și Horia Căliminte. Precizăm că au trecut și proiectele 31 și 32.

  Mihaela UNGUREANU


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here