Acasă Informatii Informatii Politie/Procuratura replicaonline.ro : PERCHEZIŢII la CONSTANŢA!

replicaonline.ro : PERCHEZIŢII la CONSTANŢA!

451
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Dealerul de DROGURI al VEDETELOR, SĂLTAT de la Sunwaves!

Procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Iași au dispus, la data de 28.04.2019, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Theodor Ungur, Marius Cătălin Grozavu şi Teodor Borș, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Mai exact, la data de 27.04.2019 procurorii împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași şi Constanța au efectuat o acțiune vizând prinderea în flagrant a unor persoane, specializate în traficul de droguri de mare risc (cocaină, comprimate ecstasy și MDMA).

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anilor 2018-2019, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul Marius Cătălin Grozavu s-a aprovizionat periodic cu cantități importante de droguri de mare risc (cocaină și MDMA), pe care le-a comercializat atât în mod personal cât și prin intermediul altor persoane din anturajul său, printre care și inculpatul Theodor Ungur, pe piața ilicită din municipiile Bacău, Iași, Constanța, obținând astfel importante beneficii materiale.

În noaptea de 26 spre 27.04.2019, în jurul orei 22.45, la intrarea în incinta unui festival din staţiunea Mamaia (Sunwaves), inculpatul Theodor Ungur a fost depistat în flagrant, în timp ce avea asupra sa 50 comprimate ecstasy (MDMA), deținute în vederea comercializării.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, inculpatul Marius Cătălin Grozavu era apropiat de staff-ul/personalul organizatorilor festivalului, iar în cursul zilei/serii de 27.04.2019 urma să-i distribuie o cantitate importantă de cocaină inculpatului Theodor Ungur. Totodată, menționăm că unul dintre cei trei era cunoscut ca dealerul vedetelor.

Percheziții în locurile unde erau cazați!

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 24.04.2019, inculpatul Grozavu a rezervat, pentru perioada 24.04.2019 – 02.05.2019, o cameră într-un hotel situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, unde deținea o importantă cantitate de cocaină, în vederea comercializării participanților la festival.

La data de 27.04.2019, cu ocazia punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară în camera hotelului unde era cazat inculpatul Grozavu, au fost găsite mai multe punguțe din material plastic transparent, autosigilante ce conțineau fiecare substanță pulverulentă de culoare albă, precum și mai multe doze din aluminiu – ambalaj de formă ovaloidă, conținând cantitatea totală de 55,87 grame Cocaină şi un cântar electronic de mare precizie. De asemenea, în același împrejurări, a fost găsită și ridicată suma de 1600 lei, obținută de către inculpat din activitatea infracţională.

De asemenea, la aceeaşi dată, cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară, în camera de hotel în care era cazat inculpatul Ungur au fost găsite și ridicate un număr de 200 de pliculețe din material plastic transparent, autosigilante, nefolosite și un cântar electronic de precizie, de culoare neagră, prevăzut cu capac, funcțional pe care s-a pus în evidenţă Cocaina şi Ketamina, iar în imobilul folosit de către inculpatul Borș, au fost găsite și ridicate un număr de 158 comprimate ecstasy (MDMA) și 25,79 grame cristale de culoare maronie care conţin (MDMA).

La data de 28.04.2019 Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Liliana CHIRU


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here