Romania Curata : Operaţiunea ALTERNATIVA. PSD se albeşte trecând în PNL

  388
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  La vremuri noi, tot noi. A candidat acum trei ani din partea USL (ca membru PSD), cerând voturi pentru stânga, acum se mută la PNL şi va prezenta dreapta, în campania electorală, ca soluţia morală. În plus, va putea candida la Primăria Giurgiu: drumul său era blocat dacă nu schimba tabăra, pentru că PSD are deja un candidat, în persoana actualului edil şef. Vorbim despre deputatul Nicolae Florian, care a trecut vineri de la PSD la PNL. El devine candidatul liberalilor la funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

  Florian a candidat și în 2012 la primărie, din partea USL, dar s-a retras din cursă în ultima luna de campanie electorală, în favoarea actualului primar, social-democratul Nicolae Barbu, care atunci a candidat independent. Florian a declarat vineri, pentru Agerpres, că i-a fost “foarte greu” să ia decizia de a demisiona din PSD și a merge la PNL, dar consideră că a făcut acest lucru “cu fruntea sus” și spune că a fost nevoit să ia această decizie deoarece a fost “marginalizat” în organizația social-democrată.

  “Mi-a fost foarte greu să iau această decizie de a demisiona din PSD, dar trebuie să punem înaintea intereselor noastre interesele comunității, iar de unul singur am considerat că nu pot participa la implementarea unor proiecte majore pentru urbea noastră. Consider că am plecat cu fruntea sus din PSD, am discutat despre acest lucru cu președintele organizației județene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălau, i-am explicat situația, oricum o știa, și decât să apară tensiuni în cadrul partidului, datorita faptului că marginalizarea mea continuă de către organizația municipală a PSD, mai bine să fac parte dintr-o echipă puternică a orașului, respectiv cea a PNL Giurgiu”, a spus Nicolae Florian.

  Pe de altă parte, deputatul a precizat că se va încadra în statutul partidului și programul politic al PNL, și o să îi fie “foarte ușor” să treacă de la o doctrină la alta pentru că, în anul 2012, a candidat pe listele USL și a fost sprijinit și a acționat “împreună și cu PNL, și cu PSD”.

  Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Giurgiu, că prin venirea deputatului Nicolae Florian în partid, organizația județeană liberală are un candidat cu “șanse mari” la Primăria municipiului, în ceea ce privește alegerile locale de anul viitor. Nicolae Florian a declarat că vrea să pună umărul la reconstruirea organizației județene a PNL Giurgiu.

  “‘Se pare că azi am poziția de notar, să consfințesc această decizie, am discutat demult despre această intenție cu domnul deputat, am așteptat momentul prielnic, sper ca dincolo de o candidatură cu șanse foarte mari, la Primăria Giurgiu, să ne aducă și linistea de care avem nevoie. Acum avem un candidat cu șanse foarte mari la primăria municipiului, iar cei doi copreședinți să înțeleagă care este miza jocului, să trecem peste orgolii, astfel încât și domnul deputat și ceilalți candidați ai noștri să aibă prima șansă, în județ, unde sunt mai multe partide care se bat pentru primăria municipiului, un județ mai complicat decât altele”, a afirmat Petrache, potrivit HotNews.ro.

  Nicolae Florian este la prima “trădare”. Antreprenorul giurgiuvean, cu afaceri în domenul firmelor de protecţie şi pază, a intrat în politică în 2012, când a candidat pentru USL în Colegiul I Giurgiu, la Camera Deputaţilor. Florian a ocupat în ediția 2012 a Topului Forbes 500 Miliardari locul 416, cu o avere evaluată la 9 milioane de euro.


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here