Acasă Jurnalul Bucurestiului Evenimente Seminar – Sexualitatea Sacră – Joi, 10 August, ora 18:30

Seminar – Sexualitatea Sacră – Joi, 10 August, ora 18:30

273
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

     Subiect tabu pentru secole și milenii, sexualitatea a devenit un punct central al manifestărilor și dialogurilor contemporane.

      Dacă acum un secol Freud a spart tiparele interdicției de a vorbi despre sexualitate, în ultimul sfert de secol se pare că defulează tot ceea ce a fost refulat în structurile abisale ale ființei umane, latura sa sexuală, cu posibilitatea de a o manifesta firesc și autentic, lăsând frâu liber senzațiilor și stărilor de extaz să fie exprimate.

      Dar, ca orice fruct interzis o lungă perioadă, și aici prima tendință a fost de exagerare, de extindere a voalului sexualității dincolo de sublimul întâlnirii dintre doi oameni care se iubesc și trăiesc pasiunea și bucuria îngemănării într-o singură ființă.

     Este oarecum de înțeles că acest pas era cel legic și că el reprezintă puntea spre adevărata artă a sexualității și abia apoi spre sacralitatea ei.

     Există o mare abundență de lucrări despre sexualitate, unele chiar bine documentate, toate însă fiind reale îndrumare spre propria sexualitate, care a funcționat cu multe limite de-a lungul timpului.

     De altfel, limitele anterioare impuse de biserică și societate erau extrem de restrictive în manifestarea acestui aspect firesc al umanului, iar acum demolarea tuturor limitelor a produs o revărsare de valuri oceanice, în care foarte multe persoane s-au lăsat atrase, ca spre un miraj care va putea dispărea curând și trebuie savurat din plin acum.

     Ambele extreme sunt formule de exprimare a variantelor din care se învață lecțiile de „așa NU”, dând posibilitatea ca subiectul să fie abordat cu frumusețea din noi, după ce se retrag valurile…
Ceea ce povestim la Seminarul nostru despre sexualitatea sacră este o artă a desăvârșirii și armoniei cosmice din interiorul ființei umane și cum se ating „norii și ploaia” în apogeul celei mai extatice îmbrățișări.

      Este un subiect pentru toți cei care au intrat în adolescență și până la orice vârstă se dorește trăirea, chiar și în suflet, a feeriei.

Te poți înscrie la acest Seminar, în limita locurilor disponibile, pe mail: [email protected], sau la telefon: 0724.395.496 – Vali
Investiția ta: 70 Ron

Evenimente următoare:
– 17 August – Atelier de Lucru – alchimizarea relației de cuplu
– 24 August – Atelier de Lucru – fertilitatea sau lipsa ei; cauze pentru venirea sau nevenirea copiilor, sau pentru plecarea lor
– 31 August – Atelier de Lucru – regresii în perioada intrauterină și vindecarea posibilelor traume

Cu mult drag,

       Florentina Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here