Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor SERVICIILE CONTROLEAZA NUMIRILE DIN JUSTITIE!

SERVICIILE CONTROLEAZA NUMIRILE DIN JUSTITIE!

179
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– Fostul premier Victor Ponta: „Daca ma intreaba cineva in instanta, o sa spun tot ce stiu. A fost o mare suparare ca de ce e Bica la DIICOT, ca de ce e Nitu… Nu domnul Basescu a fost cel suparat, ci altii, el a semnat… Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca sa primesc avizul ca nu sunt oamenii teroristi, ca nu sunt corupti… Iohannis nu poate sa schimbe, pentru ca are dosarul cu casa”.

Numirile la varful marilor parchete sunt „garantate” de serviciile secrete. O spune fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta(foto centru), care sustine ca e dispus sa marturiseasca totul in instanta daca judecatorii il vor intreba. Intr-o interventie la postul RomaniaTV, marti 26 iulie 2016, fostul premier a dezvaluit ca s-a consultat cu „structurile specializate ale statului” anterior numirii Alinei Bica si a lui Tiberiu Nitu in fruntea DIICOT si a PICCJ. Acesta a lasat sa se inteleaga ca nominalizarea lui Bica si Nitu i-a „suparat” pe unii si ca serviciile au dat „aviz” de buna purtare pentru cei doi. Ponta a afirmat ca nu Traian Basescu a fost cel deranjat de nominalizari si ca actualul presedinte, Klaus Iohannis, nu are nicio putere de a opera schimbari la varful Justitiei, din cauza „dosarului cu casa”.

Daca ma intreaba cineva in instanta, o sa spun tot ce stiu. Eu, in instanta, spun numai adevarul. A fost o mare suparare, de la inceput, ca de ce e Bica la DIICOT, ca de ce e Nitu… Nu domnul Basescu a fost cel suparat, ci altii, el a semnat. Am discutat numirile in justitie cu Traian Basescu. Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca sa primesc avizul ca nu sunt oamenii teroristi, ca nu sunt corupti. Poate nu stiau serviciile. Apoi au devenit corupti. Asa am fost eu prudent, am intrebat inainte. (…) Iohannis nu are nicio treaba, nu poate sa schimbe, pentru ca are dosarul cu casa”, a spus Victor Ponta, potrivit RomaniaTV.

Si nu ar fi vorba doar despre numirile de la varful Justitiei, ci si despre numirile din Guvern. In acelasi context al discutiei, Victor Ponta s-a referit in continuare la ministrul de Finante din mandatul sau, Darius Valcov. Fostul premier s-a plans ca acesta a fost incatusat la doua zile dupa ce a indraznit sa se opuna Fondului Monetar International: „Asa m-am trezit cu ministrul de Finante (Darius Valcov, n.r.) cand le-a spus celor de la FMI, miercuri, sa plece acasa, si vineri a fost retinut. Asa am cerut eu la fiecare numire, pe unii nu i-am mai putut numi.

Totodata, Victor Ponta a mai dezvaluit ca ar fi fost amenintat cu inchisoarea chiar in timpul mandatului de prim-ministru:

„Sunt oameni in Romania care pot sa depuna marturie alaturi de mine ca atunci cand am vrut sa semnam Comarnic-Brasov, ne-a zis cineva puternic – direct la DNA ajungeti daca faceti Comarnic-Braşov. Domnul Basescu ne-a zis public, si un alt domn ne-a zis in particular. Si Boc a incercat, daca tineti minte. Am incercat si eu cu 60% in Parlament si ministrul meu mi-a zis ‘ne baga in puscarie daca facem Comarnic-Brasov’.”


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

 1. Minciunile si vaicarelile lui Ponta nu se mai termina ? Valcov trebuie cainat ca au fost dezvaluite furtisagurile facute ? Chiar asa bine rezona plagiatorul cu ciorditorul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here