Acasă Jurnalul Bucurestiului Personalitati Soros vrea sa darame guvernul britanic! Oare pampalaii de la MI-5 or...

Soros vrea sa darame guvernul britanic! Oare pampalaii de la MI-5 or sa stea iar capre ca la caderea Bancii Marii Britanii sau vor actiona si ei in sfarsit dovedind ca au ceva clasa la bord?

235
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Presa Britanică e FURIOASĂ de-a dreptul după ce s-a aflat că SOROS finanțează și organizează UN COMPLOT SECRET care să răstoarne BREXIT-ul și guvernul care-l susține. The Telegraph: “Încercare șocantă de a da JOS GUVERNUL cu ajutorul BANILOR STRĂINI”

The Telegraph:
“George Soros, omul care a spart Banca Angliei, organizează și finanțează un complot secret pentru a răsturna Brexitul”

Daily Mail (din 9 februarie pe prima pagină a ediției tipărite):
“Ieși afară domnule SOROS! Poți să-ți ții, banii tăi murdari”

Daily Mail (din 9 februarie pe prima pagină a ediției tipărite):
“FURIE după ce s-a aflat că miliardarul COMPLOTEAZĂ ca să saboteze Brexit-ul”

The Telegraph (despre complotul lui SOROS):
“Încercare șocantă de a da JOS GUVERNUL cu ajutorul BANILOR STRĂINI”

The Sun (despre SOROS):
“Un miliardar ce acționează din umbră, cu prieteni puternici, care deține recordul la ajutorul dat pentru răsturnarea guvernelor”

Articolul care a făcut dezvăluirea despre complotul pus la cale de SOROS, a apărut în The Telegraph, și a fost tradus în întregime de Fluierul.ro pentru informarea compleră a opiniei publice din România.

image image
The Telegraph – “George Soros, omul care a spart Banca Angliei, organizează și finanțează un complot secret pentru a răsturna Brexitul” REȚETA cu care SOROS scoate oamenii în stradă (traducere completă a articolului din ziarul britanic The Telegraph)
image
The Telegraph (despre complotul pus la cale de Soros): “Scrisoare: Încercare șocantă de a da JOS GUVERNUL cu ajutorul BANILOR STRĂINI”

SIR – Am citit articolul exclusiv pe prima pagină a ziarului (din 8 februarie) cu șoc și furie. Aflarea veștii – că George Soros, cel care a provocat în trecut Regatului Unit, pierderi economice ireparabile, care nu se pot descrie în cuvinte, i s-au alăturat alte persoane foarte bogate pentru a contracara voința democratică a electoratului de a părăsi UE – a fost șocantă. Iar faptul că unii parlamentari, și-au alăturau forțele cu ale lui, m-a supărat.
Au fost multe vorbe despre interferența Rusiei în referendumul din 2016 și despre alegerile prezidențiale americane din același an. Totuși, aici avem un exemplu clar de folosire a banilor străini pentru a influența conducerea politică a țării noastre, aparent stimulată de oameni politici din ambele Camere ale Parlamentului.
Discuția de a furniza fonduri pentru publicitate în scopul de a răsturna rezultatul Referendumului pentru Brexit și, prin urmare, de a da jos guvernul condus de actualul premier și de a provoca alte alegeri, este rușinoasă.

image
Daily Mail – “George Soros acționează împotriva ‘spiritului legii’ cu planurile lui de a sabota Brexit, spune fostul cancelar Lord Lamont”

George Soros acționează împotriva “spiritului legii” prin finanțarea opoziției care să fie împotriva rezultatului referendumului pentru Brexit, a spus Lord Lamont aseară.
Fostul cancelar a subliniat că donatorilor străini li s-a interzis să finanțeze taberele “Rămân” sau “Plec” în timpul campaniei referendumului în sine.
(n.r. pe când și la noi o astfel de lege strictă care să interzică banii străini pentru orice acțiune politică?)
El a susținut că donatorii internaționali, cum ar fi miliardarul finanțator, Soros, ar trebui să se “țină departe” (de Marea Britanie), în timp ce este elaborat acordul care va pune în aplicare decizia britanică pentru Brexit.
Domnul Lamont a criticat de asemenea deputații Tory (conservatori) pentru susținerea unui grup parlamentar pro-UE finanțat de grupul “Best for Britain”, grup care dorește să oprească Brexitul.
Grupul parlamentar ce are parlamentari din toate partidele (APPG) susține relațiile și rămânerea în UE și este co-prezidat de susținătoarea “Rămân”, Anna Soubry, iar obiectivele sale au fost susținute și de alți deputați.
APPG a fost susținut cu o finanțare de până la 21.000 de lire sterline de către “Best for Britain”, un grup care caută să impună un al doilea referendum sau căderea guvernului și alegeri generale în Marea Britanie. Grupul admite că campania sa pentru un nou referendum ar putea determina căderea guvernului Theresa May.
Grupului “Best for Britain” din Marea Britanie e finanțat, la rândul său, cu aproape 400 000 de lire sterline de domnul Soros, finanțatorul internațional cunoscut ca “omul care a spart Bank of England” pentru acțiunile sale în 1992, când Marea Britanie s-a prăbușit din mecanismul european de schimb valutar.
Domnul Lamont a spus: “Conservatorii “Rămân” spun că nu vor să răstoarne rezultatul referendumului, dar se pare că sunt finanțați de oameni care fac asta”.
Dl Soros a promis un total de peste 700.000 de lire sterline grupurilor care lucreaza pentru a impiedica sau a bloca Brexitul.
Dar, înainte de votul din 23 iunie 2016, finanțatorul american nu ar fi putut să dea nici un ban datorită regulilor Comisiei Electorale.
Domnul Lamont a spus că normele nu ar trebui să fie diferite acum, deoarece este încă îndoielnic că rezultatul referendumului va fi onorat.
“Mi se pare foarte îndoielnic ca donatorii străini să finanțeze o campanie de răsturnare a unui rezultat al referendumului democratic în această țară”, a spus el.
“În timpul acestui referendum, contribuțiile străine au fost ilegale, dar domnul Soros pare hotărât să se opună spiritului legii. Toți donatorii străini ar trebui să se țină departe.
Tony Lane, suporterul lui Nadine Dorries, a cerut ca parlamentarii “Rămân” să se distanțeze de grupul finanțat de SOROS “Best for Britain”.
Dl Soros a promis un total de peste 700.000 de lire sterline grupurilor care lucreaza pentru a impiedica sau pentru a bloca Brexitul
Rezultatele rapoartelor arată că grupul intenționează să facă un blitz de marketing menit să convingă deputații și publicul să respingă eventuala înțelegere pentru Brexit a doamnei May. Scopul complotului, după cum a relatat președintele său, Lord Malloch-Brown, la o cină ținută săptămâna trecută în casa lui SOROS, a fost acela de a forța fie un al doilea referendum, fie alegeri generale, la care s-ar putea obține înfrângerea dnei May.
Pe lângă faptul că a fost co-prezidată de doamna Soubry, activitățile APPG au primit, de asemenea, sprijinul conservatorilor Eurofili Ken Clarke și Antoinette Sandbach.
Aseară, domnișoara Dorries a spus: “Mă întreb de ce vreun deputat Tory ar vrea să se asocieze cu banii răniți furnizați de un bărbat care dorește să o răstoarne Theresa May. Toți deputații Tory legați de acest APPG trebuie să răspundă la întrebările cu privire la intențiile și la tacticile lor.
Scopul declarat al APPG este “să facă propagandă împotriva Brexitului în public și în parlament pentru o relație strânsă cu UE”. Aceasta înseamnă, prin urmare, sprijin pentru a rămâne pe piața unică și în uniunea vamală.
Co-președinții acestui grup sunt fostul candidat la conducerea Partidului Laburist, Chuka Umunna, adjunctul liderului liberal-democrat Jo Swinson, liderul verde Caroline Lucas și domnișoara (conservatoare) Soubry.
Luna trecută, APPG a scris o scrisoare deschisă, solicitând Trezoreriei să dezvăluie detalii complete cu privire la documentele de impact emise de ieșirea din UE.
APPG a primit între £ 19.500 și £ 21.000 de la grupul “Best for Britain”, care acționează ca secretariat al grupului.
APPG a luat între £ 1,500 și £ 3,000 de la “Mișcarea Europeană”, care oferă suport social și suport de corespondență.
Dl Soros a promis £ 182,000 “Mișcării Europene”.
APPG a primit, de asemenea, între 3.000 și 4.500 de lire sterline de la grupul anti-Brexit “Open Britain” pentru managementul mass-mediei și sprijin pentru cercetarea de piață.

image


The Sun – “VIOLATORUL BREXITULUI. Cum George Soros, miliardarul cu prietenii puternici și cu un record la ajutorul dat la răsturnarea guvernelor, intenționează acum să oprească Brexit-ul”

George Soros, în vârstă de 87 de ani, a pompat milioane de lire sterline în sprijinirea cauzelor politice din întreaga lume – iar ultima lui misiune este de a menține Marea Britanie în UE
9 februarie 2018
Soros este Un miliardar ce acționează din umbră, cu prieteni puternici, care deține recordul la ajutorul dat pentru răsturnarea guvernelor și care are o soție care are jumătate din vârsta sa – pare că ar fi un personaj dintr-un film cu James Bond.
Dar George Soros, în vârstă de 87 de ani, nu este un oligarh fictiv, este un personaj foarte real – și este în misiunea de a opri Brexit-ul.
George Soros este căsătorit cu Tamiko Bolton, care este cu 42 de ani mai tânără decât el
In timp ce multi tineri britanici nu au auzit nici macar de bancherul care a facut un pariu de 1 miliard de dolari (£ 700million) pariat pe lire pe Miercurea Miercuri in 1992, Soros ar putea fi in curand numele pe buzele tuturor.
Pentru că a donat 400.000 de lire sterline grupului de campanie pro-UE, Best For Britain, care a semnat o rețea de parlamentari pro-UE pentru a face lobby pentru un al doilea referendum cu privire la Brexit.
Grupul folosește mijloacele de socializare pentru a încerca să convingă publicul să-și schimbe mintea cu privire la UE și va îndrepta direct politicienii spre a le forța să voteze guvernarea lui Brexit în Parlament.
Magnatul este neclintit în ideea fixă că Marea Britanie trebuie să rămână în UE și dorește să-și folosească pieptul la acest război pentru a-l câștiga.
Fiul său Alex este un prieten de celebrități la nivel mondial și trăiește un stil de viață playboy Soros a făcut asta
Câțiva dolari bine plasați și manevrele politice sunt specialitatea lui Soros – care a cheltuit sute de milioane de oameni răsturnând guvernele represive în Ungaria natală, precum și în Georgia și Ucraina – și care a cheltuit alte miliarde în promovarea proiectelor politice.
Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF), care promovează totul, de la drepturile omului la democrație, are un buget de 1 miliard de dolari pe an și lucrează în 100 de țări.
El a donat mai mulți bani organizației sale caritabile decât aproape oricine altcineva din istoria umanității – donând o sumă de 23 de miliarde de lire sterline – dar a devenit de asemenea un fulger amenințător pentru cei care nu au încredere în imensa putere pe care o exercită.
Fundațiile pentru o Societate Deschisă insistă să finanțeze organizațiile care apără drepturile omului și campania pentru ca guvernele să fie responsabile față de poporul lor. Grupurile lui SOROS spun că nu finanțează partidele politice și că nu promovează schimbarea regimului.
Dl Soros cu prietena sa Hillary Clinton, când Bill Clinton a candidat pentru Președinție în 2008
Eroul sau figură urâtă de mulți?
În timp ce mulți îi laudă aventurile filantropice, activismul său a condus, de asemenea, la o reacție masivă față de cei care susțin că domnul Soros își fortează propriile opinii asupra publicului.
Soros este acum o figură care trezește ură în țări precum Rusia, România și Ungaria sa nativă – țară în care premierul maghiar și-a bazat campania de re-alegeri pe un jurământ pentru a eradica influența domnului Soros din țară.
Anul trecut, a fost acuzat în România, că a plătit protestatarii ca să demonstreze împotriva guvernului român și a fost acuzat în mod bizar, chiar că ar fi plătit, ca oamenii să vină cu câini, pentru a lua parte la mars.
Dl Soros în 2004, după ce un demonstrator l-a acoperit cu adeziv
Planuri Atlantice ambițioase
Soros și-a testat potențialul finanțărilor sale politice uriașe peste Atlantic, deși cu un succes mixt.
El a cheltuit cel puțin 25 de milioane de dolari încercând să oprească realegerea lui George W. Bush în 2004 – chiar și descriindu-și eforturile sale ca fiind “o chestiune de viață și de moarte” – deși aceasta era o luptă Soros nu putea să lege, -elected.
Totuși, acest lucru nu l-a descurajat pe Soros, care continuă să bage bani în politica americană – Soros a cheltuit 9 milioane de dolari în sprijinul luptei lui Hillary Clinton împotriva lui Trump în noiembrie 2016.
El a avut mai mult noroc în campania pentru reforma în domeniul drogurilor – el a fost un important finanțator al recentei oferte de succes de a face buruienile legale în California.
Scene de la un protest împotriva domnului Soros, care este acuzat de amestec în politica europeană Legăturile britanice
În timp ce Soros locuiește pe o vastă casă în afara New York-ului, interesul său pentru politica britanică se întoarce de-a lungul deceniilor.
Născut în Ungaria în 1930, când țara era ocupată de naziști, adolescentului George i s-a ordonat să difuzeze anunțuri de deportare.
După război, a studiat la Școala de Economie din Londra (lucrand ca chelner pe timp de noapte pentru a se întreține), înainte de a intra în City ca manager de fonduri și de a face tranzacția de 1 miliard de dolari negri, care l-a făcut faimos.

image
The Standard – “George Soros: filantropul miliardar care vrea să se ia de cei care au votat Brexitul. Ultima lui intervenție politică sunt 400.000 de lire pentru a menține Marea Britanie în UE – dar oare ce-l mână pe filantropul histrion George Soros”
image
Daily Mail – Furie împotriva complotului miliardarului George Soros de a sabota Brexit: Omul care a spart Banca Angliei este gata să verse și MAI MULȚI bani în campania prin care s-o dea jos pe Dna May
image
Breitbart Londra – “Farage: Banii pe care Soros i-a dat acum campaniei anti-Brexit sunt doar ‘vârful aisbergului’ “
image
Pentru progresiștii de la BBC, complotul și amestecul lui Soros (un străin), în politica Marii Britanii NU EXISTĂ – BBC: “Campania Pro-EU îi asigură £400,000 de la George Soros”. Care campanie pro-UE mincinoșilor dacă Referendumul a avut deja loc?

Se actualizează – vom prezenta și alte fragmente din ziarele britanice la aflarea Complotului Secret organizat de SOROS

Daily Mail Frontpage – “Ieși afară domnule SOROS! Poți să-ți ții, banii tăi murdari”

image


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here