Acasă Istorie Dezvaluiri SRI TV, cum îi spune Ion Cristoiu postului Realitatea TV, vrea să...

SRI TV, cum îi spune Ion Cristoiu postului Realitatea TV, vrea să ne convingă că SOROS nu există, sau dacă există n-a finanțat pe nimeni niciodată în România, sau dacă a finanțat a făcut-o pentru că iubea România

249
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 128
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  128
  Shares

Nota Redacției: Dați vă rugăm SHARE la acest articol. Am primit informații că articolul a fost CENZURAT de Facebook pe grupuri.

Rareș Bogdan cu tricolorul pe masă a spus timp de 4 ore cu trompetiștii lui “să nu uitați să-l iubiți pe SOROS”, într-o emisiune de propagandă PRO-SOROS înfiorătoare.

Ne-a fost SCÂRBĂ să vedem cum un individ cu tricolorul pe masă și cu armata lui de vuvuzele ale Rețelei Progresiste îi cânta ODE LUI SOROS

Ode și lingușeli aduse mărețului SOROS timp de 4 ore pe Realitatea TV

La SRI TV, Președintele SUA, Donald Trump, nu e preşedinte după “analista” Miruna, ci e “candidatul care întâmplător a și câștigat” și care e rău pentru că e dușmanul lui SOROS.

La SRI TV, ‘analiștii’ dezlănțuiți, îl înjură în direct şi la o oră de vârf, pe președintele SUA, Donald Trump. ‘Analistul’ Negrea: “Ridică Prostu’ ăla Gardul acolo”. Marele om de stat e George Soros.

IPOCRIZIE LA PĂTRAT, cu “tricolorul” pe masă Rareș Bogdan îi închină ode lui GEORGE SOROS la SRI TV şi “începe demascarea” celor care îndrăznesc să-l critice pe Soros.

La SRI TV, Rareș Bogdan ține CU SOROS și ne explică CE BUN e SOROS și cât bine a făcut SOROS României.

După SRI TV, cine-l critică pe SOROS e diversionist și vândut dușmanilor țării. SOROS a ajuns după SRI TV, ESENȚA DEMOCRAȚIEI.

La SRI TV, e criticat Donald Trump și e lăudat SOROS

image

La SRI TV, Țăranu, omul instruit la Universitatea lui SOROS (după propria lui mărturisire), ne spune cât de bun e SOROS

image

SRI TV ne spune că Tot ce se spune despre SOROS este o INVENȚIE

image

SRI TV ne spune că Rețeaua ONG-urilor lui SOROS nu există. SRI TV “Cum a fost adusă SPAIMA CU SOROS”?

image

SRI TV îi ține ODE LUI SOROS

Care e adevărul? Cum și ce încearcă SRI TV să vă manipuleze

Care este programul politic al lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau organizati in Democracy Alliance, program pe care SOROS il propaga prin ONG-urilor sale dar si prin oameni bine infipti in institutiile publice din diverse state

Va rugam reveniti vom adauga linkuri la fiecare punct

Care este programul politic a lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau organizati in Democracy Alliance, program pe care SOROS il propaga prin ONG-urilor sale dar si prin oameni bine infipti in institutiile publice din diverse state: Justitie, Partide, Servicii Secrete, Parlamente, etc.:

– Dezintegrarea statelor nationale.

Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale
Cristian Parvulescu – unul dintre principalii agenti de influenta – seful ONG-ului “Pro Democratia” – ONG finantat de George SOROS – declaratie impotriva Articolui I (1) din Constitutia Romaniei
ONG-urile finantate de SOROS DORESC CA INSEMNELE NATIONALE SA POATA FI BATJOCORITE IN CONTINUARE. Citam din comunicatul lor : ele “protestează faţă de iniţiativa de a reintroduce în Codul penal infracţiunea de ‘Ofensa adusă unor însemne naţionale’ “

– Genereaza si intretin campania pentru regionalizarea tarilor ca prim pas pentru dezintegrarea statelor nationale cu scopul de a distruge caracterul unitar al statelor. In cazul nostru, vor sa distruga caracterul unitar al Statului Roman.

– Genereaza si intretin campania de ura impotriva traditiilor, impotriva voievozilor exponentiali si mint in legatura cu diverse fapte istorice – a se vedea campaniile isterice ale lui Boia si Dan Alexe, minciunile publicate des in ziarul “Adevarul”, dar si elucubratiile istorice ale lui Neagu Djuvara despre voievozii romani care “ar fi fost cumani” desi studiile ADN au aratat contrariul.

Cand Soro-patii semidocti scriu carti despre “Daco-pati”
Profesorul universitar Ioan Scurtu îi desființează pe Lucian Boia și Neagu Djuvara – “În România s-a dezvoltat un foarte puternic şi agresiv curent antinaţional”
TARA ROMANEASCA. 1310-1352. STUDII GENETICE: BASARAB I, intemeietorul Tarii Romanesti, a fost român fără nici o legătură genetică cu cumanii. Neagu Djuvara a mințit cu nerușinare.
Lucian Boia, un mare impostor ! Cum a falsificat situatia etnica a romanilor din Ardeal din sec XVIII si XIX. Cum prezinta ca etimologia cuvantului romanesc ‘neam’ vine din maghiarul ‘nem’ – a carui origine in maghiara ‘e necunoscuta’

– Genereaza si intretin campania de ura impotriva marilor oamenilor de cultura romani care au fost intotdeauna atasati valorilor traditionale – a se vede campaniile isterice impotriva lui Mihai Eminescu

Multiculturalismul împins la extremism. Eminescu nu mai poate fi sărbătorit singur nici măcar de ziua lui. De ziua lui Eminescu statul român îi sărbătorește la Londra pe Ady Endre si Lenau. Eminescu, Lenau și Ady Endre, de Ziua Culturii Naționale la Londra
Eminescu batjocorit de ziua lui la TVR de Patapievici şi Boia, care “prezic” dispariţia poetului “în ceaţă”

– Genereaza si intretin campania pentru scoaterea orei de religie din scoli si inlaturarea oricaror simboluri religioase din spatiul public, indoctrinarea copiilor ca sa-i faca sa urasca biserica. Scopul Final: formarea unei societi complet ateiste pe care sa o poata manipula cum vor.

Abia instalat, Guvernul Ateu CIOLOS/SOROS, dă o LOVITURĂ CRUNTĂ bisericilor: Lăcaşurile de cult vor primi ZERO LEI de la Guvern. Remus Cernea și ONG-urile lui Soros exulta de bucurie

– Genereaza si intretin campania pentru introducerea orei de educatie sexuala din scoli – o forma mascata de a prezenta copiilor diverse perversiuni sexuale – a se vedea manualele de educatie sexuala din Canada si Franta si protestele parintilor disperati din acele tari.

CANADA. 20 000 de parinti isi vor retrage copiii de la scoala. Ce se va preda? Clasa I Relaţiile sexuale consensuale Clasa III Homosexualitate Clasa VI Masturbare Clasa VII Sex oral şi anal Clasa VIII Plan sexual si de la două sexe biologice la şase genuri
67 de ONG-uri majoritatea finantate din banii lui SOROS via fdsc.ro au cerut la inceputul acestui an scolar introducerea “Educatiei Sexuale” in scoli
Revoluția permanentă: Revoluția nu s-a oprit nici in 1789, nici în 1917 și nici în 1968, iar experimentul continuă bine-merci sub falanga cool a ong-urilor de azi. Pentru părinți urmează vremuri din ce în ce mai grele.

– Genereaza si intretin campania pentru legalizarea drogurilor

– Genereaza si intrețin campania pentru distrugerea familiei tradiționale și a moralei tradiționale. Susțin ca statul să aibe un rol decisiv în educarea copiilor în detrimentul părinților lor naturali.

(Foto 18+) – Ca să știți cu ce se mai ocupă ONG-urile lui SOROȘ din toată lumea. În această duminică, ONG-iștii lui SOROS s-au plimbat cu metroul în chiloți. Nu va trece mult și se vor plimba chiar în fundul gol că asta înseamnă pentru ei “libertate”.
De ce “Experimentul Norvegian” prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon – Republica – Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.

– Militeaza pentru venirea unui numar urias de imigranti islamici in tarile din Uniunea Europeana, pentru a accelera amestecul etnic fortat in Europa. SOROS personal a cerut venirea a cel putin 1 milion de imigranti in Uniunea Europeana, in fiecare an.

GEORGE SOROS cere Europei sa accepte cel putin UN MILION de imigranti musulmani in fiecare an
RETEAUA LUI SOROS DIN ROMANIA S-A ACTIVAT DIN NOU. Peste 50 de ONG-uri din Romania cer impotriva Constitutiei Romaniei Articolul 3 (4) ca sa fie Relocate in Romania MULT MAI MULTE MII DE IMIGRANTI decat cei decisi pentru Romania pana acum.

– Genereaza si intretin Isteria Schimbarilor Climatice si a Incalzirii Globale – pentru a reusi inchiderea minelor de carbuni si a termocentralelor pe carbuni din intreaga lume. Afacerea le permite sa castige mii de miliarde de euro anual, miliarde obtinute pe diverse tipuri de certificate verzi, certificate pe care au reusit sa le impuna in legislatia diverselor state ale lumii. In acelasi timp isi propaga industriile energetice noi, industrii mult mai scumpe ca pret pentru populatii, dar la care detin actiuni importante.

A INCEPUT CEA MAI MARE CACEALMA DIN ISTORIA OMENIRII. SCOPUL? Inchiderea minelor si a termocentralelor pe carbune mult mai ieftine. COP21 Conferinta ONU pe “teme climatice” a inceput luni la Paris. Scumpirea Energiei prin falimentarea industriei carbunelui

– ONG-urile lui Soros sunt specializate prin activistii lor foarte vocali in actiuni de strada de tip Maidan. De aceea le gasiti infiltrate si prezente in orice actiune de strada ca mijloc de presiune politic pe care diversi papusari il activeaza brusc și prin care își impun interesele de moment. De aceea ONG-urile si activistii lor sunt folositi ca mijloc de presiune politica de fatada, care sa duca de multe ori duce la schimbarea guvernelor, schimbari manevrate in realitate din umbra de serviciile secrete.

JOS LABELE DE PE PROTESTUL TINERILOR. Oamenii din ONG-urile sponsorizate SOROS se implica masiv in Protestul de la Piata Universitatii dorind sa devina “Emanatii Revolutiei”. CEREM ONG-urile lui SOROS sa paraseasca imediat Piata Universitatii

– Pe plan politic, SOROS si Democratic Alliance militeaza si Sustin venirea la putere in tarile din Uniunea Europeana a unor partide de extrema stanga neomarxiste cum e Syriza in Grecia si Podemos in Spania – partide care sa ajunga cu timpul sa formeze o alianta la nivel european si prin care sa se implementeze punctele enumerate mai sus – partide ce sunt dirijate din umbra.

SOROS VREA SA ADUCA COMUNISMUL IN EUROPA DAR NU PE CEL AL LUI CEAUSESCU CI PE CEL A LUI PAUKER SI LENIN. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza pentru a prabuși Euro și Germania.

– Pe plan politic, SOROS si Democratic Alliance sustin candidatura lui Hillary Clinton la Presedintia Americii.

SUA. Alegerile prezidentiale. NYTimes: “George Soros si “Democracy Alliance” o retea de donatori liberali de la Hollywood si de pe Wall Street o sustin pe Hillary Clinton. Ei au donat zeci de milioane de dolari. Soros personal a donat 1 milion de dolari”

– Pe plan politic, SOROS si Democratic Alliance dorește instaurarea unei federații internaționalist progresiste în Europa

image

Manevrele lui Iohannis facute cu ONG-urile lui SOROS la Cotroceni

image

(Fluierul)


Raspandeste cu incredere
 • 128
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  128
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here