Acasă Istorie Dezvaluiri stiripesurse : Dezvăluiri din PSD București.

stiripesurse : Dezvăluiri din PSD București.

220
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bădulescu povestește o discuție cu Mutu: ‘E o onoare să fii golan, nu să-l faci trompetă pe Codrin Ștefănescu’

telefonul rosu, firul rosu
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că liderul interimar PSD București, Gabriel Mutu, i-a spus la telefon că organizația municipală a partidului va discuta despre sancționarea acestuia pentru că într-o emisiune televizată l-a făcut „trompetă” pe Codrin Ștefănescu, actual secretar general PSD.

 • Context: Conducerea lărgită a PSD București se reunește, miercuri, de la ora 18.00, unul din punctele de pe ordinea de zi fiind retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al municipiului Bucureşti în cazul lui Aurelian Bădulescu. Liderul PSD București Gabriel Mutu spune că este posibil să se ajungă la excluderea din partid.

„Am vorbit cu dl Mutu. Într-o democrație veritabilă, orice act de excludere este asimilat, practic, unei judecăți. I-am solicitat să-mi dea și mie motivele pentru care sunt exclus, ca să pot să produc apărări. Eu am aflat din presă. I-am trimis o notificare prin executorul judecătoresc să-mi pună la dispoziție aceste documente, m-a sunat cu decența și eleganța care îl caracterizează și mi-a spus că motivul pe care îl are în vedere la momentul excluderii este acela că l-am făcut ‘trompetă’ pe Codrin Ștefănescu. Eu i-am spus:

– Păi dacă eu l-am făcut ‘trompetă’ pe Codrin Ștefănescu, vă rog frumos să vă uitați la emisiune să vedeți că prima oară dânsul m-a făcut pe mine ‘golan’.

Și dumnealui mi-a zis:

– Pai e bine, e o onoare în ziua de azi să fii golan, decât să-l faci pe secretarul general al partidului ‘trompetă’.

Și eu am întrebat:

– Păi secretarul general al partidului este PSD? Mama lui a făcut PSD-ul ăsta? Are acțiuni la PSD? Nu.

Dreptul meu la opinie, consfințit și în statutul PSD și în Constituție nu mă lasă să vorbesc? Aici trebuie investite alte instanțe care să îi apere reputația, nu a PSD-ului. Și asta a fost toată discuția.

Eu l-am mai întrebat:

– Păi atunci, dl Iordache care a făcut semnele alea obscene nu ar trebui să se bucure și dânsul de același tratament cu al meu?

– Du-te domn’e, de aici, că tu nu ești de nasul lui Iordache.

– Bine, am înțeles, îmi văd de treaba mea și cu asta, basta!”, a povestit Aurelian Bădulescu pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Întrebat cum își explică faptul că schimbul de replici cu Codrin Ștefănescu a avut loc anul trecut în octombrie și propunerea retragerii sprijinului politic apare acum, Bădulescu a răspuns:

„Este evident că se încearcă slăbirea primarului general prin înlăturarea persoanelor care au un cuvânt de spus și îl spun cu subiect și predicat pentru că așa este în această democrație, ăla mai mare cășună pe ăla mai mic și rămâne de văzut cum se va ieși din chestiunea asta. Mi se pare hilar, dar asta e viața”.

REPLICILE DIN EMISIUNE: Îţi pun ciorba în cap, şmechere care eşti! / Uitaţi-vă ce limbaj de maimuţă are!

Aurelian Bădulescu şi Codrin Ştefănescu s-au certat, pe 20 octombrie 2018, la România TV.

Discuţiile contradictorii dintre cei doi au avut loc în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, pune la cale, în sediul central al partidului din Kiseleff, sabotarea sa ca edil prin întoarcerea împotriva sa a consilierilor generali social-democraţi.

“Domnule Codrin Ştefănescu, degeaba v-am făcut trompetă. Opriţi-vă din chestia aceasta. Taci şi lasă-mă să vorbesc! Ai răbdare! Te duci şi îmbârligi pe toată lumea! L-am căutat astăzi! M-am dus după el la restaurant şi a fugit. Asta ştie el să facă. Am vrut să mă duc şi să îi zic: <îţi pun ciorba în cap, şmechere care eşti!> A fugit pe acolo cu şerveţelul la gât”, i-a spus Bădulescu secretarului general adjunct al PSD.

De cealaltă parte, Codrin Ştefănescu a replicat: “Uitaţi-vă ce limbaj de maimuţă are. Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poţi să reprezinţi tu Bucureştiul, băi omule? De unde te-a scos Gabriela Firea? Din ce pălărie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD! Habar nu am ce vorbeşte omul acesta care se poartă ca un golan. E treaba lui”.

CITESTE SI

scoala clasa elevi

Școli și grădinițe ÎNCHISE, joi și vineri, în București: Lista anunțată de autorități

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în conflictul dintre Augustin Lazăr și Tudorel Toader: Verdictul dat de judecătorii de la ÎCCJciocanel judecator

ALERTĂ Sorin-Petre Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, CONDAMNAT la patru ani și o lună cu executare

Liderul PSD București anunță o ședință INCENDIARĂ: viceprimarul Ca


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here