Acasă Opinii stiripesurse – Marius Pieleanu, atac neașteptat la adresa ministrului Carmen Dan :

stiripesurse – Marius Pieleanu, atac neașteptat la adresa ministrului Carmen Dan :

197
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Marius Pieleanu, atac neașteptat la adresa ministrului Carmen Dan: un ministru de Interne nu se VAITĂ la televizor

Sociologul Marius Pieleanu lansează un atac neașteptat la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan. Pieleanu arată că declarația de presă prin care ministrul de Interne a cerut demiteri în sistem a fost mai degrabă a unui om ”care se vaită la televizor” și nu a unui șef care ordonă și dispune subalternilor.

Citește și: SURSE – CUTREMUR în Guvern: scandal între Carmen Dan și Mihai Tudose

Citește și: Carmen Dan cere demiterea șefului Poliției Române: atacuri ÎN RAFALĂ la adresa polițiștilor

”Cetățeanul plătitor de taxe și impozite are nevoie la Ministerul de Interne de un ministru civil care să stăpânească generalii din sistem, de o mână de fier, nu de cineva care se vaită la televizor.

Un ministru de Interne nu se vaită la televizor, un ministru de Interne ordonă și dispune. Ministerul de Interne nu este un ONG, că de aia au grade militare să respecte ordinul, nu să se lase rugați să facă un pas în spate. Tonul doamnei Carmen Dan a fost unul foarte moale. Eu pot să înțeleg jocul politic, dar tonul trebuie să fie unul care să dea încredere populației, nu unul care să arate un ministru de Interne

Un ministru de Interne față de care așteptările populației sunt extrem de ridicate, nu roagă un subaltern să facă un pas în spate ci pur și simplu dispune și ordonă. Nu este un minister civil, acolo este o ordine ierarhică, s-a constatat că ai încălcat normele, atunci ți s-a ordonat să pleci din funcție, nu ești rugat

Ăsta este un gest de forță pe care un ministru de Interne solid îl face pentru a da un semnal de siguranță populației. Aici nu există negociere.”, a declarat Marius Pieleanu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Sociologul îi solicită ministrului Carmen Dan să oprească toate testările psihologice din MAI, după ce a admis că acestea nu sunt valide din punct de vedere știițific.

”Ea însuși a spus că testările psihologice nu au licență, ceea ce înseamnă că ele nu sunt valide din punct de vedere științific. Asta este un lucru foarte grav și solicit public ministrului de Interne să oprescă toate procedurile de testare psihologică.

Încă ceva: nu există sistem de Jandarmerie și Poliție în lume care să fie testat de propriul aparat. De regulă, există o unitate externă care se ocupă de lucrul acesta tocmai pentru a nu exista situații în care anumiți agenți să fie favorizați”, a mai precizat Pieleanu.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

 1. Comentariu: Dracnea si Tariceanu nu au ce cauta in frunrea statului. Astia doi si altii de teapa lor au nenorocit si nenorocesc tata si milioane de romani!
  In loc sa avem demnitari care sa conduca ministerele avem ca acum corveta lu dracnea sau slugoii hotilor care ne conduc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here