Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii stiripesurse.ro – Scandal monstru :

stiripesurse.ro – Scandal monstru :

361
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Oprișan a sesizat Parchetul și Poliția, după filmulețul difuzat de PNL

Romania Libera
oprisan marian
Președintele Consiliului Județean Vrancea, vicepreședintele PSD Marian Oprișan, a sesizat vineri Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea și Parchetului pe de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru identificarea „în regim de urgență” a autorilor filmulețului distribuit de PNL în mediul online și care se induce ideea că Oprișan le-a sugerat unor elevi cum să voteze la europarlamentare.

„Astăzi, 24 mai 2019, am sesizat Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea și Parchetului pe de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru identificarea în regim de urgență a instigatorilor și autorilor care au realizat un filmuleț pe care cei de la Partidul Național Liberal l-au propagat în mediul online și care s-ar induce ideea că aș fi participat la o întâlnire cu elevi de liceu, în cadrul evenimentului “Liniște, la Balada se citește!” organizat în perioada 21-23 mai de Consiliului Județean Vrancea, și le-aș fi sugerat cum să voteze la alegerile din 26 mai 2019.

De asemenea, solicit organelor competente, în regim de urgență, ca domnul Sandu Mihai și președintele Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, domnul Cătălin Toma, să fie audiați sub aspectul săvârșirii acțiunii de fals în declarații și producerea de probe mincinoase în scopul creării aparenței unei infracțiuni pe care aș fi săvărșit-o.

Solicit public Poliției Române și Parchetului să trateze cu maximă seriozitate înregistrările realizate și furnizate pe pagina de facebook PNL Vrancea, de către numiții Sandu Mihai și Cătălin Toma și pe cale de consecință, tragerea la răspundere conform Legii Penale.

Consiliul Județean Vrancea este o instituție publică, de interes județean, care nu își poate suspenda activitatea pe timpul campaniilor electorale, așa cum și-ar dori Partidul Național Liberal sau oricare alt partid politic.

Doresc să cer scuze dascălilor, tinerilor și nu în ultimul rând lectorilor care au participat la evenimentul organizat de Consiliul Județean Vrancea, la Balada Focșani, pentru că în perioada următoare o să aibă disconfortul de a fi audiați de poliție la solicitarea Partidului Național Liberal cu privire la evenimentul cultural la care au participat”, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, liderul CJ Vrancea, Marian Oprișan.

 • Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că social-democratul Marian Oprişan “face campanie în şcoli”. Dancă a prezentat, într-o conferinţă de presă, o înregistrare video de la un eveniment organizat la Focşani, “unde sunt adunaţi cu forţa” elevi de clasa a XII-a, cărora li se împart cărţi cu semnătura lui Marian Oprişan. Înregistrarea video prezentată a fost primită de liberali pe site-ul oprestefrauda.ro. “Vom face astăzi denunţ la poliţie pentru această campanie politică ilegală în şcoli şi vom sesiza Biroul Electoral Judeţean”, a mai afirmat Ionel Dancă.
Radu Mazare

Fratele lui Radu Mazăre: Este foarte mulțumit, chiar încântat de Rahova. Nu se mai raportează la Beciul Domnescvijelie
ALERTĂ meteo în Capitală: COD GALBEN de furtuni puterniceiohannis armata militari
Klaus Iohannis, mesaj pentru familiile militarilor români răniți în Afganistan
dancila

Viorica Dăncilă, măsuri de urgență pentru militarii români răniți în Afganistan

Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here