stiripesurse : În ziua în care prețurile au explodat…

  152
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  În ziua în care prețurile au explodat în România, Dacian Cioloş dă replica: `În buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă`

  Fostul premier Dacian Cioloş afirmă, într-o postare pe Facebook, că balonul de promisiuni al guvernării PSD – ALDE e sub mare presiune şi a început să se găurească, iar în buzunarul românilor “a ajuns mâna care ia, nu cea care dă”, referindu-se la creşterea preţului la carburanţi şi a dobânzilor la credite.

  “Balonul de promisiuni al guvernării PSD-ALDE e sub mare presiune şi a început să se găurească. Preţul la carburanţi, dobânzile la credite”, îşi începe Cioloş postarea.

  Citește și: Pregătiri intense: Ce vor să achiziționeze parlamentarii pentru Adunarea Parlamentară NATO

  El îi transmite premierului Mihai Tudose că este cam târziu să mai astupe găurile cu răfuieli populiste cu “duşmanii poporului” “doar-doar or uita românii cine a promis că o să ducă în buzunarul lor creştetea economică”.

  “Deocamdată în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă… Dar poate nu am văzut noi totul”, conchide fostul premier.

  Citește și: Sume colosale! Cum și ce profit a scos Țânțăreanu din Paradisul de la Corbeanca

  Românii trebuie să scoată din buzunar, începând de la 1 octombrie, mai mulţi bani pentru carburanţi, gaze naturale şi energie electrică, în timp ce ratele la bancă pentru cei cu credite în lei vor fi mai mari din cauza creşterii indicelui Robor.

  Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a anunţat, de la 1 octombrie, o creştere a preţului energiei electrice pentru consumatorii casnici cu 0,03 lei/kWh. Totodată, gazele destinate consumatorilor casnici se vor scumpi cu peste 5% de la 1 octombrie.

  Citește și: Veste proastă pentru bucureșteni! Ce au decis companiile de taximetrie și de ce sunt furioase pe UBER

  Noaptea trecută a intrat în vigoare a doua majorare a accizei la combustibili, de 16 bani pe litru.

  Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 până în prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Naţională a României (BNR).

  Citește și: Să fie strategia CÂȘTIGĂTOARE? În lupta cu KFC și McDonald’s, apelează la agricultori români!

  Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, referindu-se la creşterea nivelului indicelui Robor, că probabil ”colegii” de la BNR au fost puţin plecaţi de acasă, pentru că era rolul băncii naţionale să intervină. ”Măcar să ştim: mai e Banca Naţională a României sau e o structură de zei care se ocupă de propria lor existenţă, foarte bună de altfel”, a afirmat premierul. Eugen Rădulescu, directorul direcţiei de stabilitate financiară al BNR, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Sinaia, că afirmaţiile premierului Mihai Tudose sunt nişte ”declaraţii politice” la care nu răspunde, însă atrage atenţia că se aşteaptă la creşteri ale ratelor şi ale dobânzile la depozite.

  Citește și: Regina Elisabeta bea doar soiuri de vin românesc! Care este și cât costă o sticlă din vinul ei preferat


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here