Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (I)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (I)

258
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 1. De tip săruri metalice

Prezentare generală

Acesta este primul tip chemtrail pe care l-am întâlnit. Pentru primele câteva luni de pulverizare, a fost practic singurul tip folosit. De-a lungul primilor 3 ani de pulverizare (2005-2008), au fost introduse si alte tipuri de chemtrail, dar tipul săruri-metalice a rămas un tip foarte frecvent utilizat, dar a fost folosit cu mult mai des în primăvara și vara. Ei au început pulverizarile de zi cu zi pe un program previzibil în timp ce locuiam în Jamestown, New York, în 2005. Am avut o fereastră la home-office prin care ma uitam peste Jamestown și care oferea o priveliște generoasă de cer, astfel încât atunci când chemtrails au început să fie pulverizate, eu am remarcat imediat.
Pentru primele luni, au început pulverizarile in fiecare după-amiază, la ora 15:00. Ei au continuat pulverizarile puternice până la ora 19:00, după care jeturile părasit brusc zona. În cazul în care cerul era senin, a devenit imediat acoperit de nori in momentul in care acestea au fost terminate. Era evident flagrant că pulverizarea a cauzat acoperirea cerului de nori. M-am uitat si ei fac asta de luni de zile.
Eu am sa numesc acest tip de chemtrail “Săruri Metalice”, deoarece are un gust sărat, urmate de un gust metalic distinct. Acest tip de chemtrail este unul dintre puținele tipuri care nu are practic nici un miros și nu arde sinusurile.
Începând cu anul 2010 incoace, acest tip chemtrail este pulverizat mai des decât la alte tipuri, dar atunci când este folosit, este aproape întotdeauna în primăvara și vara. În prezent, este rar utilizat în toamna și iarna. Se pulverizează deosebit de greu în zilele in care zapada se topeste. Poate că ar trebui să spun, zăpadă se topește mult mai mult în zilele care acest tip de chemtrail este pulverizat. Este posibil ca ghețarii – a caror topire este adesea folosita ca dovada in susținerea încălzirii globale o escrocherie de fapt – se topesc astfel, deoarece acestea sunt stropite cu tipul de chemtrail săruri metalice?

Aspect

Ca majoritatea tipurilor de chemtrail, acest tip a fost inițial asociat cu fulgi lungi, persistenti, dar în cele din urmă a devenit asociat cu prezenta unor fulgi scurti non-persistenti. Mărimea fulgilor într-adevăr nu contează. Conținutul este mereu același. Cele cu fulgi apar albe, la fel ca și celelalte tipuri de chemtrail.

Compoziție

Literatura in geoinginerie precoce a declarat că apa de mare ar fi pulverizata în aer pentru a furniza o modalitate simplă și necostisitoare pentru a preveni încălzirea globală.
Din moment ce știm că încălzirea globală este un mit politic (o minciună promovata pentru a realiza o agendă politică) și știm că, controlul populației este unul dintre obiectivele principale ale utilizarii chemtrails, putem concluziona că apa de mare ar fi eficienta pentru atingerea obiectivelor lor, deoarece sarea prezenta în apă de mare va ruina solurile, fenomen care conduce la o criză alimentară care in cele din urma duce la depopularea masivă.
Chemtrails tip Săruri metalice au într-adevăr un gust sărat, dar au, de asemenea, un gust metalic care nu se produce în apa de mare (eu știu ce gust are apă de mare, cum este pentru că am înotat în el de zeci de ani). Parerea mea: cel mai bun metal utilizabil este bariul, deoarece acesta produce dureri de stomac și suprimarea sistemului imunitar, care sunt de fapt cauzate de expunerea la bariu.

Efecte asupra starii de sănătate

Chemtrail tip “săruri metalice” au un efect puternic de uscare. În primele câteva luni de pulverizare regulats, m-am trezit dimineata cu ochii atât de uscati încât nu i-am putut deschide. Dacă am încercat, am reusit destul de greu, pleoapele mele au venit brusc in afara si mi-au razuit suprafata ochilor, provocandu-mi o durere care a durat ore intregi.
În acest timp am fost nevoit să fac masaj ușor cu ochii inchisi timp de câteva minute după trezire pentru a genera suficient de multa umiditate pentru a ii deschide fără durere.
Dacă ați citit povestea mea despre chemtrail, am explicat că, în această perioadă, au fost extrem de frecvente reclamele cu ochi uscati (precum și cu indepartarea mucegaiului) fiind prezente pe toate canalele si posturile comerciale. Aceste reclame au apărut în aproape fiecare pauza comerciala pe care am văzut-o.

Protecție personală

Inițial, “Sărurile Metalice” au fost cele mai frecvente tipuri de chemtrail, de departe, iar în acest timp am făcut o mulțime de experimente pentru a încerca și să mă protejez.
Am descoperit că simptomele și gustul acestui tip chemtrail sunt oprite de apă. Am descoperit acest lucru prin accident. Când am fost la duș, gustul sărat-metalic a dispărut și simptomele mele au dispărut în câteva minute. Am vorbit cu un număr de oameni care au raportat experiențe identice.
Pentru că e dificil de găsit un purificator de aer pe bază de apă, care este accesibil, am apelat la construirea unuia de catre mine. În concept, a fost un duș mic, portabil, care a avut o suflanta de aer in ea. Ea a lucrat destul de bine la eliminarea acestui tip de chemtrail săruri-metalice din aer, dar dezavantajul este că acesta adaugă o mulțime de umiditate in aer.
În cele din urmă am încercat umectare cu un prosop si se tine peste nas și gură și se respira prin el. Metoda a lucrat foarte bine și a îndepărtat aproximativ 80% până la 90% din gustul sărat-metalic din aer.
Pentru a păstra prosopul pe față pentru perioade lungi de timp, am cumpărat o masca de vopsire tip Home Depot și pun un prosop umed între ea și fata mea. Am pus cateva picaturi de ulei de scortisoara si ulei de mentă pe partea cu care se atinge din pânză de spălare (partea care nu se afla in contact cu pielea mea) pentru a ucide bacteriile, mucegaiurile și ciupercile care au fost pe larg raportate ca fiind o componentă a multor tipuri de chemtrail.

Am folosit o masca umeda de ani de zile și am constatat că funcționează foarte bine pentru unele tipuri de chemtrail. Este cea mai mare realizare a mea tinand cont ca este si motivul pentru care am fost în stare să lucrez chiar în timpul pulverizării (situatie care este tot mai prezenta).

Sfarsitul primei parti

– Va urma –


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here