Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (IV)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (IV)

323
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4. de tip acetona

Prezentare generală

Acetona are un miros foarte usor identificabil, pe care majoritatea oamenilor il pot recunoaște datorita solutiei utilizate la indepartarea lacului/ojei de unghii. Vaporii de acetonă în aer dau un gust si o senzație de menta sau eventual de eucalipt, dar gustul este mult mai chimic decat gustul natural propriu-zis de mentol/eucaliptol.
Eu numesc acest tip de chemtrail “acetona”, pentru că acesta este felul in care miroase și are gust pentru mine. Eu nu sunt sigur că acest tip de chemtrail conține intr-adevar acetonă, dar este interesant faptul că, nu cu mult timp in urma, a fost cercetat si studiat fenomenul, decenii la rand, de către guvernul Statelor Unite, de circulație și transport al acetonei în atmosferă (?).
Tipul de chemtrail tip „acetona” este frecvent pulverizat împreună cu tipul “fier”, impreuna cu alte tipuri. Până la jumătatea anului 2012, tipul „acetona” a fost prezent în aer aproape constant, și deși este de obicei amestecat si cu alte tipuri, a devenit tipul cel mai frecvent pulverizat.

Aspect

Mari halouri albe, magenta, galbene sau portocalii care apar în jurul Soarelui, si care au loc numai atunci când tipul de chemtrail „acetona” este prezent în aer. Acest lucru este valabil și in cazul iluziilor “multiple”, legate de soare, la care au fost martori în mai multe țări și care este văzut în mai multe videoclipuri pe YouTube.
In ultimii ani, „aerosolul haloin” a cunoscut o creștere dramatică datorita utilizării de chemtrails de tip „acetonă”. Prin urmare, tot mai mulți oameni văd “mareea neagră din cer”, fenomen care este de asemenea asociat cu acest tip de chemtrail.
Tipul de chemtrail tip „acetona” provoacă, de asemenea, halouri – magenta – galben – portocalii în special in jurul lampilor de iluminat stradale. Când pulverizarea este destul de grea, adica in concentratie ridicata, puteți vedea că aceste halouri de fapt arata ca niste sfere tridimensionale. În filmele realizate începând cu anul 2005, puteți vedea adesea astfel de halouri de culoare magenta în special in jurul luminilor, mai ales atunci când acestea se găsesc pe directia aparatului de fotografiat. Filmele anterioare acestei date nu prezintă acest tip de artefact. (De unde si introducerea chemtrail-urilor si a fenomenelor legate de acestea in filmele vechi – digitalizate si colorate!).
Interesant este de remarcat faptul ca, culoarea mercurului (a vaporilor acestuia in special) este profund roșie sau magenta. Este chiar acel tip de rosu crud, de cinabru, este similara cu un colorant roșu folosit în unele tatuaje roșii, ruj și chiar la protezele dentare.
La început, chemtrailul de tipul „acetona” a fost deseori pulverizat singur și in special pe timp de noapte. În acest timp, s-ar putea vedea prezenta halourilor magenta – galben – portocalii, foarte pronunțate în jurul iluminatului stradal. A fost destul de ireal pentru că aceste halouri tricolore par sa fie tridimensionale și au fost atât de evidente încât m-am întrebat de ce toată lumea nu vorbea despre ele.
După câțiva ani de observare a acestui tip de chemtrail in special pe timp de noapte, am observat ca au început combinarea acestuia cu un alt tip, care provoacă o ceață albă, care apare si ea în jurul luminilor stradale. Această ceață ascunde dramatic halourile tricolore. De multe ori am suspectat că au auzit unele palavrageli în convorbirile telefonice inregistrate (de NSA/CIA) despre halouri și si-au dat seama că trebuie să le ascundă/mascheze cumva. Astfel acest tip de amestec de chemtrails de tip „acetona” impreuna cu un alt tip continuă si in aceste zile, și au drept rezultat faptul ca, nu am mai văzut din nou halourile sferice tridimensionale datorita prezentei mascarii fenomenului printr-o ceata extrem de strălucitoare, alba ce acopera haloul initial format.

Compoziție

Bazat pe efectele pe care acest tip de chemtrails il are asupra sănătății, cred cu tărie că tipul de chemtrail „acetona” conține in special mercur. Având mercur, am studiat timp de mai mulți ani efectele si știu că acesta (mercurul) cauzeaza multe reacții chimice unice și distructive în organismul uman, iar aceste reacții sunt strict legate de acest tip de chemtrail.

Efecte asupra starii de sănătate

Tipul de chemtrail „acetona” produce un set de simptome care sunt identice celor de la otrăvirea cu mercur. Mercurul afecteaza fiecare sistem sau celula din corp și provoacă totodata si numeroase simptome, exact la fel ca si tipul de chemtrail „acetonă”.
Mercurul ridica brusc nivelul de DHT în organism și, pentru persoanele cu un nivel de testosteron ridicat (cam ca mine), acest lucru duce la un simptom brusc de aparitie a tenului gras. Atunci când un fulg de chemtrail tip „acetona” coboară pe noi (Știu asta pentru că am început deja să-l miros și gust), in cateva minute pielea mea devine extrem de grasa. Aceasta este o semnătură unică data de toxicitatea ridicata a mercurului.
Valori ale DHT-ului crescute, pe termen lung, duc la caderea parului (aparitia cheliei), creșterea excesivă a părului la femei și chiar modificări de comportament, cum ar fi temperament violent, iritabilitate crescuta, natura critică, anxietate, și uneori chiar mult mai mult decat atat (tendinte suicidale).
Știi pe cineva care a început să experimenteze aceste simptome din 2005?
Mercurul se leaga de iod. Odată legat, acest iod nu mai este disponibil pentru glanda tiroida fapt care provoacă tiroidei o inflamare (asa numita gusa tiroidiana) pentru ca aceasta este privată de iodul din organism. Mercurul, de asemenea, interferează cu, și previne totodata, conversia hormonului T4 (tiroxina) din tiroida in T3 (triiodotironina). Mercurul de asemenea blochează acțiunea TSH-ului (hormon de stimulare tiroidiana). Toate aceste efecte de blocare tiroidiana datorate prezentei mercurului determina un consum redus de energie, depresie, creștere în greutate, modificări ale vederii, retragere sociala, oboseală, lipsă de concentrare, looping in gândire / in cântece, și literalmente zeci de alte probleme de sănătate și schimbări de comportament. Tipul de chemtrail „acetona” induce toate aceste simptome.
Mercurul acționează si ca excito-toxină în celulele din urechi care transformă mișcarea undelor sonore în semnale electrice (“celulele piloase interne” și “celulele piloase externe). (Acest lucru se intampla probabil pentru că mercurul interferează cu producția și utilizarea de GABA.) Aceste celule produc semnale mici, electrice care sunt trimise la creier și dau ca experiență/rezultat o valoarea corespunzatoare a/de sunet. Cand aceste celule sunt supraincarcate artificial datorita prezentei mercurului, pot apărea diferite zgomote în urechi (tinitus). Acoperirea urechilor nu are nici un efect asupra acestui sunet, deoarece acesta nu vine din aer sau din mediul inconjurator, ci mai degrabă celulele sunt induse pentru a genera acest sunet direct, in interiorul capului. Acest simptom este o alta semnătură unică a otrăvirii cu mercur, otravire care apare atunci când tipul chemtrail „acetona” este pulverizat in atmosfera.
Mercurul provoacă de asemenea si un deficit de magneziu, iar deficitul de magneziu determină aparitia constipației, a durerilor de cap, a contractiilor musculare scurte și evident a unui consum redus de energie datorata metabolismului. Aceste simptome apar doar în prezența unui tip unic de chemtrail – „acetona”, care este de fapt un alt indiciu unic al faptului ca acest tip de chemtrail „acetonă” conține mercur in cantitati ridicate.
Mercurul provoacă sute de simptome, la fel ca si tipul de chemtrail „acetonă”. Simptomele pot varia de la o persoană la alta, evident ca din cauze genetice. Cu toate acestea, deoarece aceste simptome apar în prezența unui tip chemtrail „acetona”, putem emite ipoteza că acest tip chemtrail conține mercur.
Deoarece documentarea privind această corelație între simptomele intoxicatiei cu mercur și tipul de chemtrail „acetona” ar putea dura ore, am furnizat o listă completă a simptomelor legate de chemtrail-urile ce contin mercur în povestea mea despre chemtrail, pe pagina rezervata bolilor aferente.
Actualizare 5/23/2014: Provoacă simptome cum ar fi sindromul Morgellon: adica Mâncărime!
Tipul de chemtrail “acetona” a fost gasit vinovat de provocarea creșterii dramatice a mancarimii care apare la anumite persoane si care pot avea nereprezentate (simptomele nu o indica / arata ca fiind prezenta) boala Morgellon. Când gustul și mirosul acestui tip de chemtrail a fost prezenta în aer, subdermic (sub piele) senzația de mâncărime manifesta o creștere dramatica la unele persoane mai sensibile.

Protecție personală

O mască umeda cu apa plata este doar parțial eficace împotriva tipului chemtrail „acetonă”. Acesta vă poate ajuta la controlul simptomelor cu usurinta insa pentru o perioadă relativ scurtă de timp, deoarece masca devine repede saturata și trebuie să fie schimbata.
Am constatat că DMSA administrat oral ajuta oarecum la reducerea simptomelor de acest tip chemtrail, iar acest lucru are sens, deoarece DMSA (absoarbe) si retine sub forma de chelați, mercurul din sânge. Acesta este însă inca un indicator care arata că tipul chemtrail „acetona” conține mercur.

– va urma –

Sfarsitul partii a patra


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here