Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (IX)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (IX)

234
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

de Russ Tanner

8. de tip metalic chimic

Prezentare generală
Așa cum am mai scris despre acest lucru (in 30 iunie 2012), trebuie să raportez cel mai nou tip de chemtrail la aceasta data. Acest tip a fost imprastiat in atmosfera foarte puternic pentru aproximativ 2 săptămâni, asta acum la începutul lunii iunie, 2012. A cauzat simptome de sănătate atat de intense încât am crezut că voi avea un accident vascular cerebral.
După aceste 2 săptămâni inițiale, pulverizarea cu acest tip a fost practic oprita și sunt recunoscător pentru că nu-mi pot imagina cat de multi oameni au fost răniți sau au murit ca urmare a acestei actiuni.
Noutati din 25 iulie 2012: pauza menționată în paragraful precedent a fost de scurtă durată. În zona noastră, acest tip chemtrail este acum combinat cu alte tipuri și este pulverizat într-o concentrație mai mică. Simptomele sunt practic aceleași, dar nu la fel de severe. Nu am nici o îndoială că acest tip chemtrail va provoca (sau a cauzat deja) infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale și anevrisme la oameni. Cred că acest tip de chemtrail de lungă durata poate cauza aceste probleme de sanatate, precum și altele, dar acest tip este deosebit de eficient la cresterea brusca a tensiunii arteriale, probabil ca printr-un proces inflamator, care vizeaza / include inima.
Actualizare din septembrie 2013: Apare “Varianta A”: În ultimele câteva luni, un nou tip chemtrail a fost pulverizat, care este de fapt o variantă a tipului “chimic metalic”. Această nouă variantă are miros și gust aproape la fel ca tipul chimic metalic anterior cu excepția faptului că are componenta metalică mult mai puternica la gust. Acest gust metalic este oarecum similar cu cuprul, dar nu identic. Această nouă variantă este semnificativ mai letală decât tipul precedent. Ea determina o mult mai puternica inflamație, iar această inflamație este concentrată în inimă. Așa cum am prezis anterior, ca mai multe persoane sunt ucise de pulverizare, se vor pune în aplicare mai multe tipuri destul puternice pentru a viza mai puternic anumite grupuri de persoane tinta (in special cele cu un nivel de glutation mai mare).

Compoziție
Nu am nici o idee despre ceea ce conține acest tip de chemtrail, dar are un gust ca o combinatie de metal si unele chimicale puternice, împreună cu unele medicamente farmaceutice (asemanator cu un somnifer). Acesta poate avea o componentă de petrol adaugata. Gustul metalic seamănă cu cel al cuprului.

Efecte asupra starii de sănătate
Acest tip de chemtrail mă face să ma tem pentru viața mea. El determină tensiunea mea să crească atât de mult încât venele mele seamana cu lipitorile pe brațe care se umfla si pulseaza ritmic, ca un constructor de organisme din filmele SF. Inima ma doare oribil și am dureri cronice jos in ambele brațe și în spate intre omoplați (acestea sunt semne ale unei atac de cord iminent). Brațele mele se simt ca și cum sunt niste baloane de apă umplute sub presiune. Inima mea se simte ca se lupta pentru a putea bate. În cele din urmă, după aproximativ 20 de minute, capul și urechile mele încep să se încălzească si mă cufund într-o stare foarte bizara de bine, de sănătate.
Toate aceste simptome încep să apară cam cu 2 – 5 minute înainte ca pulverizarea sa ajunga la sol. Stiu asta. Sunt în măsură să miros sau sa gust acest tip de chemtrail. Gustul este oarecum subtil, dar destul de rău.
Într-o zi la începutul lunii, la mijlocul lunii iunie am fost în Bangor (Maine), atunci când au început pulverizarea acestui tip de chemtrail. În acest moment, am văzut 2 ambulanțe în interval de o oră. Aceasta este prima dată când le-am văzut pe cele 2 ambulanțe care vin aproape impreuna, deoarece am trăit aici mult timp (m-am mutat aici, în 2008).

Protecție personală
Cheia pentru a supravietui acestui tip chemtrail pare a fi eliminarea inflamatiei si subtierea sangelui. Eu folosesc pentru asta Relief Formula pentru a opri inflamatia, cu rezultate destul de bune ( la 6 – 8 capsule odata) și am folosit de asemenea APS-II la subțierea sângelui meu si la scaderea inflamatiei.
Actualizare din septembrie 2013: Eu am inceput sa folosesc (în combinație cu plantele menționate anterior) si aproximativ 8 capsule cu o formulă pe bază de plante numita IF-C pentru a ajuta la combaterea inflamatiei cauzate de noul tip de chemtrail “Varianta A”, o versiune „imbunatatita” a acestui aerosol chimic.
O mască umeda reduce numai efectele acestui tip chemtrail cu aproximativ 25%. Consider ca acest tip de chemtrail este cel mai periculos dintre toate.
Actualizare din 13 aprilie 2013: am realizat recent că pot obține o mult mai bună protecție pentru acest tip de chemtrail prin utilizarea unei masti uscate. Deoarece acest tip de chemtrail pare a avea un ulei la bază, care ulei nu este atras si retinut de apă fiind hidrofob, si care este, probabil, motivul pentru care in mod normal masca umeda pe baza de apa nu filtreaza foarte bine. Acum, cu aceeași configurație ca o masca umeda (2 impaturiri suprapuse) simt atingerea unei rate de îndepărtare de 75% la 85%, folosind prosoape spălate si uscate in loc de umede, iar acest lucru este extrem de util împotriva acestui tip chemtrail foarte periculos.

– va urma –

Sfarsitul partii a noua


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here