Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (V)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (V)

298
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

5. tip apă de mlaștină

Prezentare generală

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de chemtrail deoarece:
• Determină dureri de gat si simptome generale asemanatoare gripei la oameni
• Acesta a fost primul chemtrail continuu de mare altitudine!
Acest tip de chemtrail si-a făcut prima oara apariția în zona noastră în aprilie, 2010. Am stabilit ca s-a pulverizat la mare altitudine din 2 motive:
1. Acesta a fost primul tip chemtrail pe care l-am experimentat vreodată si care a avut o rezoluție marginala “moale”, ceea ce înseamnă că mirosul și gustul se estompeaza în și treptat în timp, spre deosebire de toate tipurile de chemtrail anterioare care, în general, vin la putere/concentratie deplină în câteva minute și incep sa se estompeze la niveluri moderate în aproximativ 45 de minute. Grafic de-a lungul timpului, cele mai multe intensități ale chemtrail-ului arata cam un val de dinți de fierăstrău (_ | \ _ | \ _ | \ _) întrucât acest tip chemtrail este mult mai mult decat un val cu semnal care dispare în și pe o perioadă de ore în loc de minute. Pentru a afla mai multe despre “rezoluția marginala” a se vedea acest articol: Norii care se schimba peste noapte (in lucru).
2. În același timp, acest tip chemtrail a apărut pe cer, zi de zi – pana la saturarea cerului ca un baraj de chemtrails, situatie care a continuat în zona noastră timp de 12 luni intregi si s-a oprit apoi brusc. Înainte de a începe utilizarea acestui tip, chemtrails au fost pulverizate puternic în fiecare zi, până la punctul in care cerul a fost complet acoperit de nori. Imediat după ce a început acest tip de chemtrail, am avut doar chemtrails vizibile, persistente doar in 7 zile din luna. Aceasta a fost o schimbare bruscă și dramatică, care este, de asemenea, este documentată în articolul Norii care se schimba peste noapte.
Am confirmat ipoteza ca acest chemtrail este de mare altitudine atunci când am zburat în Florida în luna mai 2010. La aceste zboruri am gustat din plin din acest tip chemtrail chiar în cabina avionului datorita trecerii prin siajul jetului ce pulveriza exclusiv și mod continuu acest chemtrails. Nu am simtit prezenta altor tipuri care sa fi fost detectabile concomitent cu acesta. Am văzut numeroase avioane de pulverizare la aproximativ 1.000 până la 2.000 de metri deasupra si asta pe tot parcursul zborului. Am zburat la cca. 32.000 de metri.

Când apare acest tip chemtrail, gustul și mirosul, gâtul și sinusurile mele ard la fel fac când sunt pe cale de a deveni bolnav de raceala. De asemenea, mulți oameni din zona noastră încep să se simtă la fel. În ciuda faptului că nu pot mirosi fizic sau gusta acest tip chemtrail, ei experimenteaza fenomenele adiacente ca: gat inflamat, arsuri la nivelul sinusurilor și ochii înlăcrimați când se întâmplă sa se imprastie acest tip de chemtrail. Atunci când este pulverizat pentru câteva zile la rând, localnicii chiar se îmbolnăvesc de o aparenta raceala cu simptome foarte asemanatoare gripei. Acest tip de chemtrail conține în mod evident, un fel bacterii sau virusuri cauzatoare de boli.
Pentru mine personal, acest tip chemtrail imi provoacă o durere în gât și arsuri la nivelul sinusurilor. În cazul în care intensitatea este suficient de puternica, acest tip imi provoaca si dureri de stomac. De fiecare dată cand am fost trezit de acest tip de chemtrail, gâtul meu a fost extrem de inflamat, iar acest lucru in mod normal te-ar tintui de durere atat doar ca tine pana se disipa chemtrails-ul. Acest model a fost 100% consecvent, deoarece acest tip de chemtrail apărut pentru prima dată în 2010, s-a repetat cu aceleasi simptome de fiecare data.

Aspect

Deoarece acest tip de chemtrail este pulverizat doar la altitudini mari, aceasta nu este vizibil de la sol, si cu toate acestea, după ce am observat cerul si aerul la doar o luna dupa ce au inceput, pot spune că aceasta este totusi semi-persistent dar arata altfel la fel ca și multe alte tipuri de chemtrail mai noi.

Compoziție

Din cauza mea senzibilitatii mele nazale ridicate la virusuri și bacterii (documentate în această poveste), cred cu tărie că acest tip de chemtrail contine materiale biologice, cum ar fi bacterii sau virusuri. Există doar două cazuri când sinusurile mea reactioneaza astfel si eu experimentez acest tip specific care realmente le “arde”:
1. Când am mirosit respiratia cuiva care este pe cale sa se imbolnaveasca, și
2. Atunci când acest tip chemtrail este pulverizat.

Efecte asupra starii de sănătate

După cum am menționat mai sus, acest tip de chemtrail provoacă boli la oameni, care sunt identice cu o raceala sau gripa. În cazul în care este pulverizată timp de 3 zile la rând, mulți oameni din vecinatatea locala afectata se îmbolnăvesc. După 5 până la 7 zile de la pulverizare a acestui tip, birourile de pediatru sunt de obicei pline câteva săptămâni la rand.
Gustul / mirosul acestui tip chemtrail este mai ușor decât la alte tipuri de chemtrails, dar asta poate avea legatura cu faptul ca aceasta este pulverizat de la altitudini mari. Mai recent, am experimentat o serie de ocazii în care a fost pulverizat si la altitudini joase (judecând după rezoluția marginala și durata ciclului), și am constatat că produce o senzație la nivelul sinusurilor similara cu prezenta apei în nas, în special apă de lac.
Actualizati 1/1/2015: Am observat un model interesant. Acest tip de chemtrail este, de obicei pulverizat puternic chiar în fața fronturilor de furtuna si in special in fata fronturilor reci. De ce fac ei acest lucru? Raspunsul este, probabil, foarte simplu. Aceasta le permite o negare plauzibilă concomitent cu o acoperire perfecta oferita publicului: să dea vina pe izbucnirea gripei / racelii urmata de boală datorita vremii in racire sau ploii.
Vezi tu, publicul nu vrea să creadă guvernul lor ii otrăvește cu buna stiinta, astfel încât aceasta acoperire furnizează o explicație relativ simplă si plauzibila, o alternativă pentru dovezi la care asistăm impasibili și publicul va pricepe exact ce trebuie referitor la aceste explicații, mai degrabă decât adevărul. Publicul ar crede mai degrabă o minciună confortabila decât un adevăr dificil, deoarece acestia sunt temători si lasi. Din păcate, libertatea nu dureaza mult timp în mâinile unui popor înfricoșat.

Protecție personală

Pentru că am o reacție imediată la acest tip chemtrail care este identică cu aparitia unei raceli sau gripe, am pus repede pe fata o mască uda atunci când se produce acest tip chemtrail. Am „stins” masca umeda cu uleiuri esentiale (naturale) care sunt cunoscute pentru proprietatile lor de a ucide bacteriile și de a distruge virusurile. Eu folosesc ulei de mentă, scorțișoară și ulei, în același timp. Iau de asemenea un supliment numit „Stimulent imunitar” care este absolut uimitor ca efect privind intarirea sistemul imunitar propriu.

Informatii Suplimentare

Următorul articol aparut in Popular Science numarul din luna iulie 2013. Acesta este în mod clar un efort de a explica încă o dată artefactele de pulverizare a amestecurilor biologice toxice asupra publicului. Lucreaza baietii!

Actualizare Decembrie 2013: Simptome de Mercur!
În decembrie 2013, nord-estul Statelor Unite a fost lovit cu o serie de furtuni de gheață care au provocat pene de curent în multe zone. Puterea in zona mea a fost timp de aproximativ 5 zile intrerupta in timpul acestor furtuni.
În acest timp, a fost pulverizat acest tip de chemtrail mai puternic decât oricând înainte, iar tipul care a fost pulverizat a fost evident “apa de mlastina” de tip chemtrail. Prin urmare, ne confruntăm acum cu focare de gripa pe scară largă in SUA, multe dintre acestea incluzand si virusul H1N1. Intamplator!
Tot legat de această actualizare (astăzi, 13 ianuarie 2014), aceasta pulverizare este intens continuata astfel ca oamenii continua sa se îmbolnăveasca cu simptome de gripă și alte boli asociate.

Dar asta nu e tot, e mai mult.

Anterior, au existat 2 tipuri de chemtrail care au provocat simptome specifice pentru toxicitatea mercurului, dar din moment ce acest atac a inceput in decembrie, acest tip de chemtrail de acum provoacă, de asemenea, simptome datorate toxicitatii mercurului. Sa fie adăugat în acest tip de chemtrail si mercur? Eu cred că este.
Mercurul provoacă 200 dintre cele mai comune simptome / boli în lumea de astăzi. Este vaca de numerar a industriei farmaceutice. De fapt, mercurul este probabil cea mai mare cauză a bolilor în lumea de azi. Mercurul este, de asemenea, un supresor imunitar puternic, iar acest lucru poate fi motivul pentru care este în curs de pulverizare, împreună cu materiale biologice în tipul de chemtrail apa de mlastina. Trebuie să menționez, de asemenea, că aluminiul și bariul sunt, de asemenea, supresori ai sistemului imunitar.
Am adăugat această actualizare ca urmare a focarelor masive de “simptome de iarnă”, atat de raspandite in Statele Unite chiar acum. Eu unul cred că acest focar nu este un eveniment natural, ci mai degrabă un dezastru de inginerie conceput pentru a crea profit pentru industria farmaceutică și de a crea scuze pentru statele care declara starea de urgență, de asemenea. Declarația de competențe de urgență va facilita o delegare de putere masiva și poate fi precursorul vaccinarii obligatorii, care va fi probabil ultimul pas înainte de formarea focarelor masive de boli și de adunarea persoanelor care refuză să se conformeze.

Pregateste-te. Toate acestea sunt fapte reale și masele sunt cele care l-au adus deasupra lor prin refuzul lor de a se implica în toate procesele importante, legate de menținerea unui guvern propriu, moral.

Poze cu cerul de deasupra Bucurestiului, azi au “lucrat” toata ziua. Au fost si sprayeri de inaltime in tandem.

Sa nu va asteptati ca cineva sau ceva sa intervina!

– Va urma –

Sfarsitul partii a cincea


Raspandeste cu incredere
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here