Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (VI)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (VI)

292
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6. De tip farmaceutic

Prezentare generală

În domeniul chemtrails, acest tip de chemtrail este probabil unul dintre cele mai noi tipuri. Are un gust foarte asemănător cu cel al somniferelor; are un gust foarte amar, bazic – calcaros si este insotit de un set unic de simptome asociate. Nu are practic nici un miros, dar provoaca o senzatie “de rece și uscat” la nivelul sinusurilor persoanelor sensibile.
Acest tip de chemtrails este adesea pulverizat pe parcursul mai multor zile / nopți, la rând, dar numai în timpul unei anumite parti din zi / din noapte, iar de obicei, în cursul aceleiași parti a zilei sau noptii (dupa un anumit program). După o săptămână sau două, acest tip nu se mai repeta timp de 10 până la 20 zile (aproximativ).
Acum cand am reeditat si reluat această stire (din 30 iunie 2012), am constat ca acest tip de chemtrail nu si-a mai făcut apariția de cel puțin 3 luni. Acesta poate fi un tip care va fi folosit mai des în timpul iernii, dar va trebui să așteptăm si să vedem ce ne aduce viitorul. Voi actualiza acest articol și informațiile vor deveni disponibile imediat.
Este posibil ca, acest tip de chemtrail care este combinat cu chemtrail tip „acetona” acum, deoarece chemtrailul tip acetona induce uneori exact aceleași simptome, simptome care au fost anterior identificate si precizate numai ca nu au fost asociate si cu acest tip.

Aspect

Acest tip chemtrail este de obicei asociat cu chemtrails scurte, non-persistente, dar este, de asemenea, asociat uneori si cu chemtrails lungi, persistente, si asta înainte de aparitia fulgilor la nivelul solului care dealtfel s-au schimbat considerabil.

Compoziție

Din cauza efectelor asupra starii de sănătate acest chemtrail, cred că acest tip conține un fel de relaxant care induce letargie, astfel incat inima bate mult mai slab, iar simptomele sunt similare narcolepsiei.

Efecte asupra starii de sănătate

Acest tip de chemtrail este unic nu numai în programarea sa (după cum s-a menționat mai sus), dar este totodata si singurul tip de chemtrail care induce simptome narcoleptice la mine. Atunci când este pulverizat puternic, eu am senzatia ca de fapt imi va cadea capul ca un bob cu varful în jos, este ca și cum as adormi brusc.
Am văzut numeroase articole care apar brusc în ultimii doi ani, cu privire la creșterea dramatică a narcolepsiei. Mass-media de mainstream spune că acest lucru este adesea asociat cu vaccinul antigripal, asa ca, probabil, acestea sunt pulverizate impreuna cu un ingredient aflat în acest tip chemtrail si care este, de asemenea, folosit si la fabricarea vaccinului antigripal, sau poate ca povestea cu vaccinul antigripal este doar o acoperire pentru simptomele provocate de acest tip de chemtrail.
Acest tip de chemtrail provoacă, de asemenea, o serie de inflamații dramatice articulare și chiar dureri de inimă. Inflamatia apare la sinusuri, articulatii și muschi, precum și la inima.
In cazul pulverizarii acestui tip de chemtrail este foarte greu să te concentrezi si sa depui un sustinut efort intelectual, orice muncă mentala fiind puternic afectata. Eu de multe ori mă regăsesc singur holbandu-ma la ecranul computerului, aflandu-ma intr-o profunda stare de visare cu ochii deschiși atunci când acest tip de chemtrail este prezent în aer.
Acest tip de chemtrail determină o persoană cu sensibilitate globala “normala” sa se simta foarte obosita, somnoroasa, precum și, de asemenea, sa se afle in imposibilitatea de a se concentra pe o tema data.

Protecție personală

Problema de sănătate cea mai amenințătoare la acest tip chemtrail este faptul ca determina aparitia, la persoanele asemenea mie, a unei puternice inflamatii a inimii, asa ca acum am pentru a remedia aceasta situatie un puternic amestec medical chinezesc pe bază de plante cu un efect puternic anti-inflamator numit “IF-C” (denumirea vine de la “inflamatia – chineză”). Pentru preventie voi lua intre 6 si 10 capsule atunci când se întâmplă sa se utilizeze acest tip de chemtrail.

(Adăugat 30 iunie 2012) Am descoperit recent inca doua produse care funcționează chiar mai bine decât IF-C.
Relief Formula care face o treabă remarcabilă de reducere a inflamației și, prin urmare, si la reducerea problemelor de durere articulara și de inima. Eu iau acum 6 pana la 8 capsule la odata.
APS-II care face de asemenea o treaba excelenta la reducerea durerii cauzate de prezenta grăsimilor din sânge in special după o masă copioasa. Cand mananci carne sau ceva care conține grăsimi, celulele roșii din sânge tind să se lipească împreună (sa se aglutineze) ceea ce face mult mai grea trecerea acestora prin capilare. Atunci când sunt combinate cu o inflamație, îngroșarea sângelui poate fi de-a dreptul periculoasa. APS-II ajută atat la subțierea sângelui cat și in reducerea durerii care insoteste fenomenul. Eu iau tot 6 – 8 capsule odata.

(30 iunie 2012, Sfârșitul lunii plus primele zile din iulie) Acest tip de chemtrail determină de asemenea aparitia unei inflamații masive în mușchi și articulații. Am constatat că enzima numita Bromelaina (pre dealtfel în ananas) ajuta un pic la ameliorarea durerilor articulare rezultate in urma sprayerii. Trebuie insa să se ia de 3 –pana la de 4 ori doza uzual recomandată pentru a obține o ameliorare, dar totusi ajută.
Am constatat că planta Tanacetum parthenium oferă un ajutor in combaterea starii de somnolență induse de acest tip de chemtrail. Tanacetum parthenium ajută, de asemenea, enorm in combaterea migrenelor induse de alte tipuri chemtrail.

– va urma –

Sfarsitul partii a sasea


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here