Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (VIII)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (VIII)

357
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

8. de tip gust metalic slab – difuz

Prezentare generală

Acest tip a devenit unul dintre tipurile de chemtrail cel mai frecvent pulverizate. De asemenea, el determină unele dintre cele mai grave simptome.
Pulverizarea de chemtrails cu un gust metalic slab nu pare sa aiba nici o preferință pentru zi sau noapte, dar este de obicei pulverizat dupa un program care este modificat la fiecare 3 până la 4 luni.
Acest tip chemtrail este aproape întotdeauna pulverizat cu puțin timp înainte și în timpul ploii sau ninsorii, iar de multe ori este în combinație cu tipul de praf de gips-carton. Cel mai adesea, acest tip de chemtrail este, de asemenea pulverizat în combinație cu tipul acetonă.
De ani de zile prognozele pe care pana acum le-am vizionat prezic ploaie sau zapada. Norii au venit, dar dacă acest lucru s-a intamplat și / sau chemtrails de tip praf de gips-carton a fost pulverizat, norii abia daca au picurat, uneori puțin alteori deloc, fie ca era un caz in care vorbim de ploaie fie ca vorbim de ninsoare. În această iarnă (2011-2012) am văzut din plin acest tip chemtrail și, în consecință, am văzut o zăpadă extrem de luminoasă.

Compoziție

Acesta este unul din puținele tipuri de chemtrail care determina simptome identice cu, și specifice, toxicitatii generate de mercur, astfel încât suntem in masura să putem face o presupunere mai mult decat verosimila asupra faptului ca acest tip de chemtrail conține in mod cert mercur. Acesta poate conține foarte bine si alte metale, dar debutul extrem precum și evolutia rapidă a simptomelor specifice prezentei mercurului ne spun că mercurul este unul din componentele posibile, de baza, ale acestui chemtrail.
Este de asemenea posibil ca acest tip de chemtrail sa conțina si aluminiu. În cazul unor persoane contaminate in prealabil cu mercur, acesta fiind astfel latent in tesut, corpul beneficiaza de o toxicitate crescuta, datorata aluminiului, mai ales atunci cand acesta este combinat cu mercurul, creșterea toxicității fiind de mai multe ori (probabil chiar de 100 de ori in functie de concentratie, conform Dr. Haley). Deci, este posibil ca acest tip de chemtrail sa nu conțina mercur, ci doar sa activeze mercurul latent, inducând astfel simptome tipice generate de toxicitatea mercurului.
Deși nu știu ce exact ce gust are mercurul, gustul metalic slab, difuz al acestui tip de chemtrail puternic sugereaza ca seamana cu ceva metalic, existent în natură.

Efecte asupra starii de sănătate

Vă rugăm să rețineți faptul că toate aceste simptome legate de mercur se aplică, de asemenea, si tipului de chemtrail acetonă.
Acest tip de chemtrail provoaca inflamatii la persoanele mai sensibile (ca mine). Aceasta inflamatie se manifesta diferit la persoane diferite, in functie de anumiti parametri fiziologici si genetici. În ceea ce ma priveste, nasul meu devine aproape complet închis (de la inflamație), articulațiile mele au un aspect de răna efectiv oribila (un alt simptom al inflamației) și mușchii se contracta brusc – un simptom generat de mercurul care blocheaza utilizarea magneziului în organism.
Acest tip de chemtrail provoacă, de asemenea, un set de simptome care sunt strâns asociate cu toxicitatea datorata mercurului. La persoanele cu un nivel de testosteron ridicat (ca mine), acest tip de chemtrail induce rapid formarea de sebum (grasime) pe piele, dar mai ales pe fata. Acest tip de producție faciala uleioasa este un semn distinctiv de toxicitate datorata mercurului care rezultă din creșterea nivelului de DHT (dihidrotestosteron), care este indusă de prezenta mercurului. Această producție faciala uleioasa (precum și o serie de alte simptome legate de mercur) este accelerată chiar mai mult in situatia in care o persoană cu o cantitate mare de testosteron ingerează zahar, cofeina, sau anumite produse pe baza de grâu. Acest simptom, singur, este un indiciu puternic al prezenței fie al mercurului fie al aluminiului în acest tip de chemtrail.
Deoarece mercurul blocheaza organismul sa utilizeze magneziul, pot să apară mai multe simptome care sunt de obicei asociate cu deficitul de magneziu, cum ar fi constipația, mușchii contractati, dureri de cap / migrene, oboseală (generata de producerea scazuta de ATP).
Un alt indiciu clasic al prezenței de mercur (sau aluminiu ca activator al mercurului din corp) este aparitia de zgomote în urechi (tinitus). Acest simptom este întotdeauna asociat cu acest tip chemtrail, precum și cu alte câteva. Intensitatea sunetului este întotdeauna direct proporțională cu intensitatea de sprayere, adica concentratia pe care acest gust de chemtrail o are în aer. Când acest tip chemtrail reușește sa se disipeze din aerul respirat, sunetul din urechi se oprește în aproximativ 30 de minute. Când se întâmplă sa se sprayeze acest tip de chemtrail (bazandu-ma doar pe gustul prezent în aer), soneria va începe sa sune in urechi în aproximativ 10 minute de la inceputul sprayerii.
Un alt simptom clasic care indică prezența mercurului în acest tip chemtrail este legat de aspectele de reglementare a caldurii in corp. Mercurul interferează cu mai multe mecanisme legate de tiroida. De exemplu, acesta blochează TSH (hormon tiroidian) și modul in care se leaga de – și face inutilă – utilizarea iodului din organism, generand o lipsa a acestui component important la nivelul tiroidian. Când se întâmplă acest lucru, unii oameni isi simt corpul rece in timp ce altele il simt cald.
Acest tip de chemtrail provoacă, de asemenea, aproximativ 15 alte simptome fizice, care sunt toate identificate ca fiind legate de toxicitatea mercurului, oferind chiar mai multe dovezi pentru prezența mercurului. Unele dintre aceste simptome includ mucusul abundent la nivelul ochilor (atunci când intensitatea sprayerii acestui tip de chemtrail este destul de mare), un ritm cardiac accelerat, o presiune ridicată a sângelui, oboseală, depresie, filare / gânduri in reluare, balonare, senzație de lipsă de temperament, incapacitatea de a se concentra, împiedicare a utilizarii memoriei, și uneori chiar mult mai mult de atat.
Am experimentat de multe ori pe mine ce se intampla cand imi administrez un chelator de mercur (DMSA), atunci când acest tip de chemtrail devine detectabil în aer. Am constatat că prezenta chelatorului a redus mai multe din simptomele mele fata de mercur în doar câteva minute. Acest lucru indică in fapt alte două lucruri. În primul rând, se indică prezența mercurului, și în al doilea rând, se arată că mercurul este prezent în sânge. Acest lucru este important, deoarece mercurul este eliminat din sânge în 15 până la 45 minute după o expunere, așa că, dacă mercurul este prezent în sânge, aceasta înseamnă că a avut loc o expunere foarte recenta (maximum 15 pana la 45 de minute), iar acest lucru, da degandit. Desigur, asta înseamnă si că acest tip de chemtrail trebuie să conțină mercur și că aceste simptome crescute, generate de mercur, nu se datorează pur și simplu creșterii expunerii la aluminiu.
Când se iau în considerare următoarele fapte, avem dovezi anecdotice și simptomatice puternice, legate de prezența mercurului în tipul de chemtrail cu gust metalic difuz:

 • Simptome de intoxicatie cu mercur deja binecunoscute și proporționale cu prezența si concentratia acestui tip chemtrail în aer.
 • Creșterea nivelului de mercur in solul din Statele Unite coincide cu apariția crescuta de chemtrails. Acest lucru a fost inițial pus pe seama centralele electrice din China, dar aceasta teorie falsa răspândita de mass-media aservita a fost acum demascata de California Resources, mai precis de responsabilii de calitatea aerului din consiliul de administrație. Știm acum ca acest fals, legat de faptul că această poluare masivă cu mercur pe zone vaste, nu este cauzată de centralele electrice din China.
 • Scăderea simptomelor de intoxicatie cu mercur atunci când se ia un chelator de mercur, în acest caz, DMSA.

Protecție personală

O mască umeda etalon face o treabă bună, elimina 80% sau mai mult din gustul de metal din aer datorat acestui tip de chemtrail. Aceasta ajută, de asemenea, la o scădere oarecum vizibila a simptomelor ce insotesc sprayerea. În cazul în care tipul de chemtrail cu gust metalic difuz este puternic în aer, masca umeda va dura doar 10 pana la 20 de minute înainte de a deveni saturata. (Prin saturata, vreau să spun că se oprește eliminarea gustului de metal din aer.) În acest moment, pur și simplu am înlocuit fâșiile si le-am spălat pe cele saturate. Este de asemenea posibil să poti roti prosoapele cu 180 de grade dar asta doar dacă există suficient material nesaturat.
Așa cum am menționat mai sus, DMSA contribuie la atenuarea unor simptome generate de toxicitatea mercurului când acest tip chemtrail este prezent în aer.
Pentru că eu cred acest tip chemtrail conține mercur, eu am inceput un tratament de dezintoxicare pentru mercur și iau si suplimente de protecție care blochează daunele oxidative induse de mercur, cum ar fi vitamina E (cu seleniu) și vitamina C. Eu iau, de asemenea, Algin care ajută la reducerea reabsorbției mercurului în corp în timp ce este eliminat de colon.
Eu folosesc, de asemenea, următoarele plante medicinale anti-inflamatorii când tipul de chemtrail cu gust metalic difuz este suficient de intens pentru a ma durea inima:

Relief Formula
APS-II

Acest tip de chemtrail provoacă dureri articulare extinse la mine. Sunt în măsură să atenuez cu aproximativ 30% până la 75% din această durere prin ingerarea unei enzime numita bromelaina (de asemenea, găsita în ananas).
Inflamația este mult crescută în prezența zahărului, astfel menținerea aportului de zahar la un nivel cat mai scazut este si devine vitală. Am ajutat, de asemenea echilibrul zahărului din sânge și am îndepărtat excesul de zahăr prin luarea de GTF crom (2 comprimate pe zi). Am constatat că acest tip de crom reduce, de asemenea pofta de zahăr cu 80% până la 100%. Este într-adevăr destul de remarcabil. Cromul picolinat nu face nimic pentru a ajuta în acest sens. Numai tipul GTF de crom functioneaza pentru mine.

– va urma –

Sfarsitul partii a opta


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here