Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (XIII)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (XIII)

282
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

de Russ Tanner

 • Tip plastic ars / model cauciuc de ciment

Actualizare 11/19/2014: “Model Ciment”:

Tocmai am găsit o inregistrare video care arată o substanță cleioasa în zăpadă topită care miroase exact ca modelul ciment. După citirea descrierii acestui videoclip, am înțeles faptul că acest tip de chemtrail într-adevăr miroase exact la fel ca modelul de ciment.
Când am numit acest tip, am adăugat initial “Solvent” la titlul in încercarea de a descrie cat mai exact acest miros. De fapt, atunci când încearcă să-mi descrie prietenii ce miros simt, le-am spus că porțiunea “solvent” miroase foarte familiar, dar n-am putut plasa-o nicaieri pe moment. Ei bine, acum pot.
Datorită acestei video, acum pot identifica faptul că elementul “solvent” de acest tip de chemtrail miroase exact la fel ca modelul ciment. Acest tip de chemtrail este cel mai nou tip, ceea ce face interesant este tocmai aspectul zapezii. Cam în același timp oamenii au început sa descopere ca zăpadă nu se topește în mod normal. Ba uneori chiar arde!

Prezentare generală

Începând cu 2014, acest tip chemtrail este cel mai nou tip pe care l-am experimentat. A început să apară odata cu venirea iernii, în același timp, oamenii au început sa raporteze ca a aparut zăpadă care nu se topește. Nici incalzita usor!
Când acest tip de chemtrail este pulverizat asupra populației, acesta are un gust ca o combinatie de plastic sau cauciuc ars amestecat cu un anumit tip de solvent extem de puternic. Solventul pare sa aiba gustul oarecum similar cu mentolul, dar cu iz si gust puternic, chimic, amar, asemănător oarecum cu acetona. (Actualizare: Știu acum ca acest miros este practic identic cu modelul ciment cum se menționează în bloc evidențiate mai sus)
Când acest tip de chemtrail este pulverizat, am purtat o mască umeda, și am descoperit că in timp, in masca începe să crească concentratia si mirosul de plastic ars/ cauciuc si asta după aproximativ 20 de minute. Acest miros este foarte similar cu mirosul de jucarii ieftine, de plastic, atunci când sunt prima data desfăcute din ambalajele lor. După aproximativ 20 pana la 40 de minute (în funcție de intensitatea mirosurilor din aer), mirosul în masca umeda este atât de puternic încât a trebuit să o schimb.
Acest tip poate fi legat de tipul de chemtrail “cauciuc ars” menționat anterior, dar conține în mod clar alte componente.

Aspect

Acest produs chimic din chemtrail este adesea detectat atunci când cerul este acoperit de nori, așa că este dificil de a vedea modul în care acestea apar pe cer, deși presupun ca ele arata cam ca cele mai multe dintre celelalte.
Modelul cel mai interesant despre acest tip este faptul că apare aproape întotdeauna cu o oră inainte de noi evenimente si este insotit de ninsoare. Acesta este un model foarte consistent, cu foarte puține excepții. Acest sincronizare are sens dacă acest tip este, într-adevăr folosit pentru a induce formarea de gheață / zăpadă prin nucleație.
Trebuie să menționez, de asemenea, gama de anomalii recente referitoare la ninsoare, inclusiv zăpadă, care apare în forme ciudate, cum ar fi cea de berbeci mici cu coarne. (Voi lucra petru obtinerea unei imagini clare, în curând).

Compoziție

Nu am nici o idee despre ceea ce conține chemtrailul “plastic ars cu solvent”, dar bazat pe miros și simptome, nu aș fi surprins dacă ar conține de fapt plastic, solvenți, sau un anumit tip de agent de nucleatie a gheții, chimic.

Efecte asupra starii de sănătate

Tipul de chemtrail “Plastic ars cu solvent” cauzeaza simptome care sunt mult mai severe decât toate celelalte tipuri.
Simptomele includ dureri de cap severe, care vin rapid. Acest tip de chemtrail provoacă, de asemenea, o senzație de arsură în plămâni, dificultate de a respira. Alte simptome includ dureri de inimă și inflamații, dureri articulare, dureri musculare, oboseala, somnolenta si stare generala proasta. Acest produs chimic, de asemenea, face dificilă concentrarea și provoacă sunete puternice în urechi, fapt care poate indica prezența mercurului. Acest produs chimic din chemtrail provoacă, de asemenea, o senzație de arsură ușoară la suprafața ochilor.
Unul dintre simptomele cele mai intense, descris de cei mai multi colaboratori este sentimentul de sufocare și lupta pentru aer. Acest simptom a fost raportat la mine de mai multe persoane, în ultimele luni pe masura ce pulverizarea de acest tip este intensificata.
Am avut recent o discutie cu un profesionist in sanatate care lucreaza pe probleme respiratorii într-un spital local foarte mare. El mi-a relevat faptul ca unitatea respiratorie este întotdeauna la capacitate maxima dupa fiecare sprayere și este atât de ocupata încât unii angajați au plecat din cauza sarcinii de lucru și presiunii. În conformitate cu acest cadru medical, această creștere dramatica a problemelor respiratorii este un fenomen relativ nou.
El mi-a dezvăluit, de asemenea, modul în care problemele respiratorii in intreg spitalul tot apar în sincronizare. Cu alte cuvinte, toți pacienții par să sufere in același timp și în aceleași zile. Acesta este de acord cu descoperirea mea că acest tip chemtrail cauzează probleme respiratorii severe. De fapt, mă face să mă simt ca și cum eu nu pot obține suficient aer (oxigen din aer) și adesea m-am trezit din somn tragand din greu sa respir ca si cum aerul nu ar fi fost suficient.
Acesta este nu singurul tip chemtrail care provoacă probleme respiratorii, dar cauzează probleme mai grave decât toate celelalte tipuri la un loc.
În timpul spitalizarii mele, asta după atacul de cord din 2011, pe o noapte când pulverizarea a fost deosebit de puternica, spitalul a devenit atât de saturat cu probleme respiratorii și cardiace, incat asistenta mea nu a fost disponibila pentru mine aproape 8 ore. Ea nu a fost disponibila pentru a umple din nou LV-ul meu sau pentru a opri alarma “gol”, care a explodat practic la fiecare 10 minute de-a lungul nopții.
În cele din urmă, trebuie să adaug că acest tip chemtrail este atat de puternic incat cred ca daca am sa fiu ucis de chemtrails, aceasta va fi de tipul care o va face. Mă afectează atât de puternic încât mă simt ca si cum nu mai există nici o viață în mine.
Protecție personală

Primesc ajutor considerabil pentru durerile de cap folosind Feverfew (4 capsule). Am atenuat sentimentele de letargie și de frica cu Capsicum (2-3 capsule) care ajută considerabil. Am controlat durerile articulare cu ulei de oregano (luate pe plan intern in capsule – “Oreganol” marca – 1-2 capsule gelatinoase) și Bromelaina (4 capsule). Am luat, de asemenea, aproximativ preventiv cu 1 oră inainte de sprayere pentru durerile de inimă 4 capsule fiecare (împreună) din IF-C și Relief forumula.
O mască umeda reduce efectele acestui fel de chemtrail cu aproximativ 75%, iar acest lucru este important având în vedere cât de severe pot fi simptomele.

Sfarsit

Observatii:

1. Intr-o tara in care acum vreo 25 de ani un general de armata declara ca nici o vrabie nu zboara pe cerul patriei fara sa fie detectata, putem trage concluzia ca cei ce imprastie darele mortii sunt in stransa asociere cu cei ce teoretic ar trebui sa ne apere! Dar intre timp au devenit mercenari.

2. Efectele chemtrailurilor sunt vizibile, pulverizarea lor inainte de alegeri si dorinta unora ca toti sa trecem cat mai des pe la medic reflecta existenta unui studiu clinic de amploare cu romanii pe post de cobai.

3. Corelata cu mizeriile din alimente si cu calitatea dezasturuoasa a apei potabile, ne-am putea gandi mai departe! Apropo, cand scap de cate un troll ma bucur, cand vad cati sunt ma gandesc cu groaza in ce loc minunat am vazut lumina zilei! Pacat ca prostia nu doare, altfel sa vezi ce urlete ar fi, iar unii ar trebui sa-si acopere urechile.

4. Defaimarea produselor naturiste si bagarea pe gat a tuturor porcariilor produse de bigpharma reprezinta un atentat a siguranta nationala, dar in invalmaseala de dupa 89, unii stiu doar sa ne asculte, sa nu care cumva sa ne revoltam impotriva democratiei si a jafului din afara.

5. As fi curios sa vad cati dintre cei ce citesc aceste randuri ar avea curajul sa ceara in strada oprirea intoxicarii zilnice. Lasitatea e la cote alarmante iar indobitocirea promovata prin massmedia atinge cote halucinante.

Omul este singura fiinta care stie cand moare! suna cunoscut?

Daca ar sti si de ce ar fi si mai bine!

Abia atunci s-ar putea numi om!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here