Trump Presedinte! Cum a fost posibil? (varianta de raspuns)

  130
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  de Gheorghe Craioveanu

  Ce mai vaiet, ce mai planset pe retelele mafiote, de la noi, ori de aiurea ca a iesit Trump. Individul asta se intreaba cum a fost posibil? Asa se intampla cand esti spalat pe creier, sluga ori traiesti intr-o lume paralela. Ajungi sa crezi si tu in manipularile tale. Mai grav este ca zilnic hranesti creiere nevinovate cu minciunile tale.

  Iata, poporul american, si-a scuturat dominatia unei oculte care domina America si intreaga lume. Cel putin asa sper! Toata media manipulatoare, de la ei ori de la noi, il prezinta pe Trump ca pe un pericol si se iluzioneaza ca tot mogulii, din asa zisul establishment politic american, vor conduce din subteran.

  Vad ca mafia nu se lasa infranta. Scot tinerii in strada si la ei ca si la noi! Tinerii sunt usor de manipulat. Il prezinta pe Trump ca reprezentantul multi-nationalelor. Un fel de bau, bau!

  Eu cred ca Trump va schimba America si lumea in bine. Reteaua oculta care a facut globalizarea, ravasind intreaga omenire, va slabi. Poate chiar va fi demolata. Omenirea se va reintoarce la natiuni puternice si responsabile. Vor aparea lideri politici autentici si puternici. Inainte de orice… fiecare pe cont propriu. Haosul globalizarii se va destrama. Ma uit la marionetele locale (vectori de influentare locala) ale acestei retele mafiote-globaliste, cum plang.

  Cum deplang ei alegerea lui Trump. Desi vad clar optiunea americanilor continua sa-l discrediteze pe Trump. Simt ca le dispar sponsorii! Asa zisii analisti autohtoni geo-politici, gen Gusa, Diaconescu s.a. sunt socati! Probabil vor fi socati si alti decidenti, marionete de la varful politicii. Sau din servicii. Simt ca lumea lor se va prabusi, nu vor mai avea stapani pe care sa-i serveasca.

  Dupa cine se vor mai… “alinia” ei acum?! Ce clantze vor mai linge ei? Acum se vede ce politica externa gresita au promovat marionetele noastre. Acum se vede ce risc este pentru Romania sa fii tara fara armata, fara economie, fara realtii bune cu vecinii. Sa te bazezi doar pe parteneriate strategice iluzorii si trecatoare! In loc sa ne avem bine cu vecinii am fost folositi ca buldogi, sa bagam batul prin gard. Romania si-a ostilizat Rusia, acceptand scutul! Romania este expusa daca Trump se intelege cu Rusia peste capul nostru.

  Administratia Obama a creat o atmosfera de conflict in zona, aducand nave si arme in zona noastra. Unii ne asigurau ca asa vom fi aparati. Gresit, iata! Acum ne vaietam ca vai, vai Trump ne va abandona. Asa se intampla cand esti condus de marionete iresponsabile, care merg doar pe o singura carte. Poporul american s-a saturat de diversiuni si manipulari.

  Democratii au adus scutul si au creat o zona de conflict in zona noastra, ostilizand Rusia. Deloc bine pentru noi! Romanii trebuie sa traga o singura concluzie si anume ca e in puterea lor, prin vot, sa alunge retelele mafiote locale,sa aleaga dezvoltarea Romaniei si nu austeriatea. Sa aleaga demnitatea, verticalitatea si nu slugarnicia. Politicienii responsabili ar trebui sa inteleaga mesajul dat de SUA.

  E timpul sa ne recastigam demnitatea si suveranitatea.

  E timpul ca Romania sa nu mai fie o colonie si vaca de muls a altora.

  E in puterea noastra sa scapam de guverne parasutate, de sorosisti si alte marionete!


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here