Acasă Jurnalul Bucurestiului Editorial Jurnalul Bucurestiului Trump vs. SAY10 (Satan)

Trump vs. SAY10 (Satan)

332
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mulţi spun că toată treaba cu Trump şi alegerea lui este tot o gogoriţă, că în realitate tot elitele finanţei sioniste au hotărât alegerea lui, căci altfel nu ne mai dădeau dreptul de vot dacă am fi putut schimba ceva prin asta, nu ?! (de la Mark Twain citire)

Eu cred însă că avem tendinţa, datorită poziţiei noastre individuale mărunte, să supraevaluăm puterea arhitecţilor Noii Ordini Mondiale. Iar chestia asta nu ne ajută, duce chiar la scepticism, deznădejde, renunţare – lucruri care îi ajută pe respectivii să acapareze puterea totală asupra Umanităţii.

Acesta era de fapt şi scopul sondajelor mega-umflate de cu o zi înainte de alegeri: cică 90% din votanţii intrvievaţi erau pro-Hillary.

Păi niciodată un sondaj nu este atât de dezechilibrat ca raport de forţe când vorbeşti de candidaţii principalelor două partide din SUA: republicani (conservatori) şi democraţi (social-liberali). Şi asta mai ales când rezultatul final este zdrobitor în favoarea lui Donald Trump.

Sondajele trebuiau să fie încununarea unei campanii asidue de presă de ventilat căcat, demonizat şi desfiinţat Trump. A fost făcut în fel şi chip: rednex (ţăran), Hitler, rasist, extremist, xenofob, cu mania grandorii, pervers (scandaluri sexuale inventate), nebun. A fost linşaj mediatic pe faţă. În mai bine de 6 luni stăpânii mass-mediei au tras cartuş după cartuş în imaginea lui Trump, pentru a-i îndepărta pe alegători de opţiunea Trump.

Nu au precupeţit nici un efort. Stăpânii industriei muzicale satanizate şi-au pus la treabă sclavii de scenă pe care noi îi numim vedete, determinându-i să-şi confingă fanii că Trump e răul suprem pe pământ (oare pentru cine !?)

Nici stăpânii Hollywoodului nu au stat cu mâinile în sân: cine nu se declara sau nu făcea ceva anti-Trump era tăiat de la roluri, porţie, bani. Un exemplu în acest sens este Arnold Schwartzenneger , care a declarat sec că nu îl poate susţine pe Trump, “dar nu ne poate spune din ce motiv”, motiv suficient pentru ca prietenul său de o viaţă, De Niro să-i atragă atenţia că nu este suficient de anti-Trump şi a ameninţat că refuză să dea mâna cu Arnold dacă acesta îl susţine pe Trump.

Toată treaba asta seamănă cu şedinţele de reeducare ale comuniştilor din perioada stalinistă, în care trebuia să dai dovadă de zel şi implicare în ura faţă de “duşmanul de clasă”, altfel fiind atenţionat că nu eşti suficient de devotat Partidului.

Deloc întâmplător, “întâmplarea” povestită mai sus s-a petrecut la “Friends of the Israel Defense Forces Western Regional Gala” – ceea ce spune tot… ce unii doar gândesc şi le e teamă să spună cu glas tare, pentru a nu fi stigmatizaţi ca anti-semiţi.

Şi tot n-au reuşit să prostească lumea. Ceea ce e un lucru bun, dovada că oamenii nu sunt chiar atât de proşti cum ni se spune unii despre alţii de către mass-media (tot cu scopul de a ne demobiliza, evident).

Ideea e că ceea ce se dorea a fi concluzia unei demonstraţii (adică sondajele care trebuiau să fructufice toată propaganda anti-Trump) s-a terminat cu rezultat diametral opus.

Reacţia oamenilor a fost diametral opusă. Exasperaţi de linşajul mediatic, au ieşit la vot şi au votat pe invers. De ce ? Eroare de începători din partea maeştrilor păpuşari. Din poziţia lor de bogătani îndestulaţi, nu au realizat că majoritatea oamenilor de condiţie medie percep presa audio-vizuală ca pe un instrument al puterii celor bogaţi şi cu interese politice de acaparare a puterii totale. Adică tocmai cei de care vrem să scăpăm toţi, ca să putem trăi liberi şi fericiţi.

Însă dovada supremă a urii şi războiului total declanşat împotriva lui Trump o constituie direcţionarea deliberată a magicianului negru Marylin Manson, care sub pretextul că e artist şi cântă, a reuşit să realizeze o litanie luciferică, un blestem adresat lui Trump.

În videoclipul melodiei SAY10 (se citeşte Sayten adică Satan), Manson rupe Biblia şi îl decapitează pe Trump, repetând obsesiv: Tu spui Dumnezeu, eu spun SAY10 (Satan).

Se poate mai mult de-atât !?

Deloc întâmplător, enorma majoritate a tuturor cultelor creştine din SUA şi-au mobilizat enoriaşii să voteze pentru Trump. Pe “rasistul” de trump l-au votat majoritatea negrilor creştini americani, ceea ce spune multe.

Iar victoria lui Trump este o victorie creştină, a celor ce fac dovada că America nu este încă pierdută.

Totodată, ni s-a mai servit o lecţie importantă. În această luptă, nu mai e vorba doar despre bani sau putere. Se pune deja problema unor valori. Fundamentale: bine sau rău. Dumnezeu sau Satana.

Nu vi se pare că seamănă un pic a confruntare finală gen Apocalipsa ?! Mie da, iar treaba mişto e că pare să câştige Binele, vorba lui Tamango.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here