Acasă Istorie Dezvaluiri Uite cine vorbeste! Azi e Cioloş: "Dacă oamenii cinstiţi nu se vor...

Uite cine vorbeste! Azi e Cioloş: "Dacă oamenii cinstiţi nu se vor implica, cei pentru care anticorupţia e "statul paralel" vor face lege din "şmecherie""

218
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cioloş “meseriaşul” membru in numeroase comitii si comitete gen ONG “Friends of Europe” finanțat in exclusivitate de un “oarecare” SOROS şi condus de un “oarecare” Bildeberg Davignon face azi pe omul “cinstit”.

Păi pe tine draga Ciolos, Meseriasule, nu tocmai Statul Paralel, te-a aterizat ca prim-ministru în România, direct de la Bruxelles, capitala Evreopei unde erai si tu acolo un membru de var(z)a în ONG-ul “Friends of Europe” finanțat de “nemuritorul trepadus”, eternul SOROS şi condus de nu mai putin “celebrul” Bilderberg, tov. Etienne Davignon.

Aici în România tu n-ai fost ales de nimeni niciodată!

Tot Statul Paralel “saracul” te-a tot numit în funcții publice de mic copil. Plus că de “cinstit ce eşti” ți-ai şters repede poza de pe site-ul “Friends of Europe”: noroc că apucasem să-ti facem un print-screen la pagina!

image

”Dacă oamenii cinstiţi, care vor să trăiască fără stresul că cineva îi înşeală, îi fură pe faţă sau îi manipulează nu se vor implica prin prezenţa şi competenţa lor acolo unde se fac regulile, de la consiliile locale până la parlament sau la guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă «stat paralel» vor face regulile pentru toţi făcând din «şmecherie» lege pe bune”, afirmă Dacian Cioloş.

Fostul premier precizează că în Platforma România 100 vor lucra în perioada următoare nu doar pentru a arăta ce nu merge dar şi pentru a propune şi susţine proiecte despre cum pot fi făcute unele lucruri mai bune, inclusiv în Sănătate, el distribuind mesajul lui Vlad Voiculescu de duminică.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu vorbeşte, într-un mesaj postat pe Facebook, despre transplanturile din România şi cum au fost tărăgănate procedurile şi reglementările domeniului pentru că, ”dacă nu ai reguli, nimeni nu te poate acuza de nimic”, iar în acest timp ”sute sau mii de români au murit pe lista de aşteptare” sau au trăit pentru că s-au împrumutat. ”Care este cea mai simplă metodă pentru a te asigura că poţi fura liniştit? Îţi faci singur regulile! Sau… nici nu le faci”, spune Voiculescu. Acesta adaugă că ministrul Florian Bodog ”este ca o floricică, nu a văzut, nu a auzit”.

Voiculescu, fost ministru al sănătății ar fi putut reglementa transplanturile printr-o Ordonanță de Urgență dată de Cioloş.

Dar ei, în loc să facă lucruri bune, au amânat tot printr-o ordonanță reducerea prețurilor cu 35% la medicamentele generice (care fusese deja stabilită de guvernul anterior!!!).

Ei au făcut asta în avantajul multinaționalelor “pharma” care sunt doar varful icebergului.

Tot ei au liberalizat printr-o altă ordonanță de urgență, prețul la energie şi gaze cu 5 ani mai devreme decât se agrease cu UE-ul…

Pentru ca firmele străine să poată jupui populația României, cu preturi piperate.

Practic ipocrizia şi cinismul acestor oameni nu are limite!!!

***

Noroc ca de tampiti e plina Romania azi, tampiti care se fac fie ca nu vad ce face jegul din spatele teatrului de papusi, fie se fac ca nu pricep ce interese urmareste papusarul fie, mai rau, sunt doar niste tampiti platiti cu bani albi pentru zilele negre ce vor urma curand!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here