Acasă Istorie Dezvaluiri gorjeanul.ro : Ultima achiziție de pe piața sexy-muncii din CE Oltenia :

gorjeanul.ro : Ultima achiziție de pe piața sexy-muncii din CE Oltenia :

339
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fiica șefei Departamentului Financiar-Contabilitate, angajată pentru șase luni la SE Rovinari!

Roxana Mihaela Scurtu, fostă angajată a sucursalei Târgu-Jiu a Alpha Bank România, este începând de luni salariată, cu acte-n regulă, a Complexul Energetic Oltenia(CEO). Blonda sexy, care pozează provocator pe pagina sa de socializare, a fost aprobată la angajare în luna martie, de către Directoratul CEO, care a decis că tânăra poate lucra pentru o perioadă de șase luni în cadrul serviciului de Resurse Umane din Sucursala Electrocentrale Rovinari. Noua angajată, care este chiar fiica Mariei Scurtu, șefa Departamentului Financiar Contabilitate al CEO, s-a prezentat la muncă cu data de 1 aprilie, confirmă, pentru Gorjeanul, Ion Pisc, directorul SE Rovinari, care spune că, personal, nu a văzut dosarul de angajare al noii salariate, pentru a ne spune ce studii are respectiva.

,,Încă o beizadea, angajată fără concurs, pe pile și pe șustache(sic!) în CEO, la Resurse Umane, neavând studii de specialitate sau experiență!’’, așa a fost descrisă noua salariată a SE Rovinari de către un miner al companiei, care s-a adresat, în scris, cotidianului Gorjeanul, pentru a reclama, siderat, noua achiziție a societății, într-o perioadă în care numărul TESA este deja foarte ridicat, în producție existând, în schimb, o carență mare și nerezolvată de personal.
Expeditorul care ridică probleme de corupție, vorbind de nepotisme, pile și arătându-le obrazul celor care au avizat angajarea ne cere să facem, noi, dreptate, indicându-ne, totodată, și pagina de socializare a domnișoarei Roxana Mihaela Scurtu, care și-a făcut publice acolo o serie de fotografii în ipostaze sexy. De altfel, în rețeaua de prieteni ai domnișoarei Scurtu se află și membri ai Directoratului CEO, care au putut admira, cu siguranță, formele blondei, înainte de a-i aviza cererea de angajare.

Jună prea sexy, prea dezbrăcată?!
Șeful direct al Roxanei Mihaela Scurtu, Ion Pisc, s-a amuzat de întrebările Gorjeanul legat de calitățile fizice ale noii angajate și a declarat, râzând, că nu le poate nega, dar nu el este cel care a aprobat angajarea.
,,Este angajată de CEO, pe termen limitat de șase luni, pe post de economist, referent la Resurse Umane. Noi aveam nevoie acolo de personal, iar Directoratul ne-a repartizat-o nouă. Atâta tot. Nu eu am aprobat angajarea. A venit cu șefa de Birou la mine, am văzut-o, că e sexy sau nu, eu nu mă exprim așa și acest aspect nu mă interesează”, a declarat, râzând, surprins de întrebare, directorul Pisc.
Acesta susține că noua salariată are un dosar la resurse umane, care conține cu siguranță, și acte care dovedesc studiile acesteia, dar nu este treaba directorului să-l verifice.
În ce privește relația de rudenie dintre aceasta și Maria Scurtu, Pisc menționează că în companie sunt mai multe persoane angajate prin astfel de legături, inclusiv legislația muncii neinterzicând acest lucru.
În ceea ce privește fotografiile de pe profilul tinerei, directorul SE Rovinari a menționat că este printre puținii care nu au Facebook, spunând că a văzut salariata doar în carne și oase, și asta pe 1 aprilie.

Organigramă ba, angajări noi, da!
Încă din ianuarie 2017, șeful Directoratului CEO, Sorin Boza, făcea public faptul că va reduce TESA din companie, vorbind despre o nouă organigramă, care nu s-a implementat nici doi ani mai târziu. „Sper ca organigrama să fie validată săptămâna aceasta de către Consiliul de Supraveghere. Organigrama urmăreşte să reducă diferenţele dintre primul nivel şi ultimul nivel. Nu vreau să treacă o săptămână până ajunge o hârtie din carieră la mine şi invers. Vrem să asigurăm o funcţionare corectă şi continuă. Organigrama nu înseamnă că mâine îi schimbăm pe toţi. Sunt oameni valoroşi care se vor regăsi în noua organigramă”, spunea pe 26 ianuarie 2017, Sorin Boza.
„În noua organigramă voi încerca să ajungă şi oameni capabili. Compania are o mulţime de oameni capabili. Sunt oameni care să demonstreze. Toţi cei noi nu sunt foarte mulţi. Vor fi pe o perioadă de probă. Dacă vor confirma vor rămâne. Sunt şanse pentru toţi. Acesta este scopul noii organigrame. Din păcate sunt prea mulţi şefi. Aceasta este situaţia de fapt. Încercăm să remediem. Vrem să dăm mai multă responsabilitate directorilor de sucursală. Nu vrem să adunăm totul într-un punct. Sunt posturi care sunt utile, dar sunt poziţii pe care vrem să le unim. Sunt birouri de doi-trei oameni. Vrem să asigurăm munca celor care au nevoie de decizie. Vrem să remediem deficienţele de organizare. Nu este organigrama mea”, completa șeful Directoratului CEO, ca între timp însă, organigrama pierdută să fie depozitată, din păcate, la naftalină, într-un sertar din CEO.
ANAMARIA STOICA


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here